Sutra ujutro igra posljednji meč na terenu broj 14.suhakrpa je napisao/la:Sada smo usmjereni na Damira, nadam se da moze daleko ovdje. Jer sutra odmah drugo kolo kvala?
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Objasni mi kako ide u glavni zreb?Virtu4l je napisao/la:Uvijek postoji realna šansa da je Brown tankirao, ide on u glavni žrijeb. Sa druge strane, ne vjerujem da se on oslonio na to.
Valjalo bi da Pavić izbaci Bemelmansa. Desein je prosječan igrač, nadam se da neće biti nekih oscilacija u igri, u tom slučaju Damir ide preko njega sigurno.
Prvi nosilac kvalifikacija je Brown, ako neko odustane iz glavnog zrijeba Brown upadaAleksa9 je napisao/la:Objasni mi kako ide u glavni zreb?Virtu4l je napisao/la:Uvijek postoji realna šansa da je Brown tankirao, ide on u glavni žrijeb. Sa druge strane, ne vjerujem da se on oslonio na to.
Valjalo bi da Pavić izbaci Bemelmansa. Desein je prosječan igrač, nadam se da neće biti nekih oscilacija u igri, u tom slučaju Damir ide preko njega sigurno.

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Naravno da ne upada. Upada najbolje plasirani igrac od porazenih, ali iz trece runde.Forster je napisao/la:Prvi nosilac kvalifikacija je Brown, ako neko odustane iz glavnog zrijeba Brown upadaAleksa9 je napisao/la:Objasni mi kako ide u glavni zreb?Virtu4l je napisao/la:Uvijek postoji realna šansa da je Brown tankirao, ide on u glavni žrijeb. Sa druge strane, ne vjerujem da se on oslonio na to.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa zar ne bi ako neko odustane u glavnom trebao neko proći od igrača koji su prošli u 3. kolo? 
Ja mislim da je on svoje završio na AO, lista je zaključena i da je neko prije izvlačenja odustao tad bi upao kao najbolje rangirani teniser i da sada ulaze LL koji su prošli u 3. kolo. Kolikl znam ovako je na svim ATP turnirima.
http://damirdzumhur.com/dzumhur-skinuo- ... ifikacija/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja mislim da je on svoje završio na AO, lista je zaključena i da je neko prije izvlačenja odustao tad bi upao kao najbolje rangirani teniser i da sada ulaze LL koji su prošli u 3. kolo. Kolikl znam ovako je na svim ATP turnirima.
http://damirdzumhur.com/dzumhur-skinuo- ... ifikacija/" onclick="window.open(this.href);return false;

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Naravno da je tako...Ljudi svasta pricaju...Unofficialpage je napisao/la:Pa zar ne bi ako neko odustane u glavnom trebao neko proći od igrača koji su prošli u 3. kolo?
Nekako sam bio ubijeđen da je na Grand Slam turnirima drugačije pravilo za lucky losera. Ako griješim, halalite.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Otkud vam to za lucky losere u 1. kolu?
Ranking apsolutno nema veze s prolaskom dalje, tako da igrač nisu privilegovani, barem ne u prvoj rundi. A evo i pravila koje to dokazuje (
):

Izuzetak (u punom smislu te riječi, ne vjerujem da će se ovo ikad dogoditi):In tennis, the rule for choosing a player to enter the main draw as a lucky loser is as follows: from all players eliminated in the final round of qualifying, the highest-ranked player in the ATP or WTA rankings is the first one to enter the draw, followed by the second highest-ranked player and so on (if more players withdrew before the start of the tournament).
Stoga se Damirovoj pobjedi nema šta prigovoriti. Ipak, po milioni put, to neće značiti ništa ako ne nastavi ovako igrati u kontinuitetu i konačno ne ostvari plasman u glavni žrijeb Grand Slama. I Mirza je izbacio Janowicza na Queensu pa ništa od njega.On rare occasions that there are more late withdrawals than losers in the last qualifying rounds or players eligible for lucky losers are not available, a player who lost in the penultimate round of qualifying may enter as lucky loser.
suhakrpa je napisao/la:Cuj sjebo Mrezu, pa jel to on ima top u ruci?Fecox je napisao/la:Ne igra Setkicsuhakrpa je napisao/la:Pratio sam Damirov mec preko rezultata i jako sam se zacudio kada sam vidoi na zdrijebu da je Brown bio 1. nositelj kvalifikacija. Nije mala stvar izbaciti igraca koji je postavljen za takvog, ali cini se i da je ta neka povreda (ako sam dobro shvatio) ostavila traga na Brownu. Nebitno, Damir je odradio posao i sada ide na pobjednika meca Ried-Desein. Nisu ni to nesto dobri teniseri, tako da se i protiv njih moze igrati. U 3. kolu eventualno isao bi na Bemelmansa, a onda nek bude sta biti mora![]()
Mirza je trenutno na terenu, vodi 3-2 u prvom setu.
Hocel jos neko od nasih igrat ove kvale? Setkic?
I ja mislim da nije nikakva povreda u pitanju jer je ona pauza bila jer je brown servisom sjebao mrezu![]()
Onda je do mene, sad ustanem i samo prelistam temu, vidio sam da se spominje neki medical time-out, ali nisam dobro povezao.
Basic izgubi svoj servis, Polansky servira za set.

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I sirovine
Ima da svaka mreža popuca kad Raonić bude servir'o
EDIT: Evo Almagro odustao, samo da Damir prođe u 3. kolo kvala i da svi bolji od njega se plasiraju ili izgubube u 2. kolu
odprilike to je nekih 35-36 igrača

Ima da svaka mreža popuca kad Raonić bude servir'o

EDIT: Evo Almagro odustao, samo da Damir prođe u 3. kolo kvala i da svi bolji od njega se plasiraju ili izgubube u 2. kolu

odprilike to je nekih 35-36 igrača

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Hocel' bit prenosa vcs ?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neće, nažalost Damir ni večeras nije stavljen na teren br. 3fanatic je napisao/la:Hocel' bit prenosa vcs ?

Samo da ga ne ponese euforija, treba smiren ostati i maksimalno pružit otpor to jest snagu. Ponovili retern od sinoć i sa boljim servisom mislim da ne bi trebalo biti problema.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir uskoro na terenu 
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 1088077370" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 1088077370" onclick="window.open(this.href);return false;
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Po pobjedu Damire!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gubi servis. Ovaj servira vrlo dobro
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
5-4 vratio je break.
7:6 7:3 u TB za Damira u prvom setu
Zadnja izmjena: twisttm87, dana/u 09 jan 2014, 09:04, ukupno mijenjano 1 put.
Tri set lopte
Set 7-6(3)

Set 7-6(3)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Seet! Svaka čast za povratak 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.