Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Contentissimo
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
mnogo smo jaki 

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- elninho_resTO
- Kontakt:
Mirza iz Meke...
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Meni ovaj sasvim dobar. http://firstrownow.eu/watch/231513/3/wa ... riors.html" onclick="window.open(this.href);return false;Bihac96 je napisao/la:mole se ljudi dobrog srca da stave neki dobar link,koji god sam stisno il koci mutna slika jos kad nesto hoce nemam cigara mogo bi laptop vani zavrsit.de nek neko stavi

Za ovakve trenutke se zivi. Pa jos da sam bio u dvorani morali bi me posipat' vodom da dodjem sebi. 

-
- Kontakt:
Jaoo za onu trojku ima da mu halalim sutra na sabahu 200 glasova
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
- legenda reala
- Kontakt:
http://www.feed2all.eu/watch/231513/4/w ... riors.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Redžo-efekat : Mirza 4 skoka

Gledaj kako Teletovic pozdravlja REdzu prema svlacionici 

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- Contentissimo
- Kontakt:
http://88.80.11.29/73897/watch-golden-s ... oklyn-nets" onclick="window.open(this.href);return false;
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
pazi komentara ameralove how mirza walked off like " meh"
by someonesomewhere on Jan 8, 2014 | 8:40 PM reply
i know right
like, just another day at the office
by Scorpio25 on Jan 8, 2014 | 8:41 PM

- Ponos Torina
- Kontakt:
koja je ovo sad pjesma sto ide u areni ????
nikako da saznam

nikako da saznam

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
da rockwilderPonos Torina je napisao/la:koja je ovo sad pjesma sto ide u areni ????

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Odmori se, zaslužio si, BABO 

- firefirefirely
- Kontakt:
he was +23 I hope Dad recognizes “@TJKidd5: #FEARZA with the buzzer beater to go into halftime #NETSonYES”
Mirza Teletovic aka #Fearza aka the King of Bosnia #3sPlease
Mirza deserves more respect from fans. Sure he's not a great rebounder or defender. But he's improved and he deserves credit. #Fearza
Expand
@Teletovic33 @BrooklynNets @brooklyn_fever @NetsOnYES #FEARZA FROM THE PARKING LOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " onclick="window.open(this.href);return false; …
SRCE KO DZAMIJAThe King of Bosnia quickly becoming a fan favorite in Brooklyn. The only thing the Warriors have to fear is #FEARZA himself!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
to si pitao i na chatuPonos Torina je napisao/la:koja je ovo sad pjesma sto ide u areni ????
nikako da saznam![]()
![]()

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Belmin6 je napisao/la:
![]()

Telka +23. Najs, najs. Kuzmica izgleda zahvatila Tokofobija. 

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nije slicni bitovi prije nego je pocelo drugo joj nikad saznatiLenBias je napisao/la:da rockwilderPonos Torina je napisao/la:koja je ovo sad pjesma sto ide u areni ????

Bosniacum Lilium@
pitao sam prije nekoliko utakmica
al mi neko uvali nig.a in paris a nije ni ta

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, Kaunas, TripleThreat i 29 gostiju.