Vi ste simbol za mahalu , cuj rijesili hahaha.Rule_hz je napisao/la:terabajt je napisao/la:Nista se ne desava u klubu i odma prica o zelji , pitari pitari![]()
.
ko o zelji prica? a u nasem klubu se svasta finog trenutno desava![]()
samo se mi rijesili mahale pasa moj
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Samo potpuni idiot moze dovesti ovu polovnjacu od 79 godinaHead je napisao/la:Ne pregovara se sa Jahicem,laz.
Jel' dosta vise sa tim prenosenjem informacija sa fksinfa? Koje god se tamo ime napise vi ovdje to prenesete kao ekskluzivu, lafo insajderske... Sta vam je vise koji ****.
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 08 jan 2014, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Dolazi nam Luca Toni
Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
Ne vidim smisao iznosenja laznih informacija(Jahic,Stilic) kao da bi valjda suknuli nekom,poslije kad se sve zavrsi i kojim slucajem se ne pojacamo kako treba onda postajemo predmet ismijavanja,od Stilica,Jahica ne dovedoste nikog.Nije mi jasno nikako kako mogu licitirati sa tim imenima.Sad da znas s kim se pregovara ne vidim svrhu da napises to ime i prezime javno na forum dok se transfer ne realizuje.A najgore od svega je licitiranje javno laznim imenima koja nemaju nikakve veze sa klubom.
Svasta.
Svasta.
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Volim ovo kad svi lupaju neka imena, a veze nemaju 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- DrinaJedina
- Kontakt:
Ja bih volio da admin "odstrani" ove što navode neka imena bez da navedu izvor informacija! 

-
- Kontakt:
ja samo kad vidim dole ko je na temi (čitaju) meni srce koo Trebević
Dakle, kao što neko reče, u šestom mjesecu su se smijali da nema plata, u osmom mjesecu je bilo ismijavanje zbog dolaska Tana, kao dosao se slikati u Sarajevu, Dino feningaš ga doveo da nam zamaže oči i šta sve ne.
Poslije toga , Tan dobio jeftinu reklamu, uprava nam maze occi i trpa probleme pod tepih... Pa onda sta sve dalje nnisu pisali... od toga kako Tan nece nikad uraditi ovo, pa kako je to smijesno, kako to zakon ne dopusta... nekad mi dodje da se vraatim na te stranice i kopiram sve laži koje su iznosili "oni koji imaju informacije".
Nije bilo tesko shvatiti trenutno stanje njihove duše jer je jasno bilo od prvog dolaska Tana da ce se Sarajevo izdići iznad sivila PL. To je jasno svakome ko pored neke mrznje prema Sarajevu ima makar malo razuma i veze sa realnošću. Isto tako, svako ko misli da ce do marta Sarajevo biti gigant i dovesti igrace od kojih se noge tresu, sanjari jakomnogo. Skoro dvadeset godina ovaj klub se ruši i zadužuje na sve moguće načine, od uzimanja stanova na racun kluba, odlazaka na ljetovanja, korištenje kluba kao privatne prčije za svoje igrace od strane menaGera, do pranja para na štetu kluba. Dakle neko je skoro 20 godina unistavao sistemski kllub na sve nacine u svrhu lične koristii i jasno je da ce proci dosta vremena da sve to se izbrise.
Akademija je vaznija od titule ove godine, vaznija je i od dolaska Stevanovica i ostalih BOOM igraca. Zasto? Zato sto za par godina kada pocnu izlaziti iz Akademije prvi igraci, necemo morati da molimo igrace da nam dodju kao do sada.
Nije lahko SD-u našem pregovarati sa imalo boljim igracima jer isti nemaju zelju se vracati u ovu korumpiranu ligu.
Ono sto bih ja uradio da sam na mjestu uprave je da dovedu jedno pojacanje manje od planiranog, al da podebljaju ugovore Komazceu, Bilbiji, Radovcu, Cimirotu i ostalim igracima koji ce jos barem jednu i pol sezonu biti tu i ciniti kostur ekipe uz par korekcija i odlazaka.
Po meni dolazak Stojčeva je idealan deal. Momak ima iskustvo i strasan je igrac, tacno na poziciji na kojoj nemamo igraca uopste, dakle 10-ka, nesto sto je bio Said ili Kojašević. Tek sad ce Komazec doci na svoje kada pored sebe bude imao Bilbiju a iza Stojčeva. U koliko dovedemo na posudbu Stevanovića to će tek da bude strašna ofanzivna linija. Ali daleko do toga da je sigurna za titulu.
Zato, u koliko titula ne dodje na Koševo, ne treba pasti, klonuti, jer to i nije u planu ako ćemo realno. Cilj i plan je da se klub stabilizuje, da se pokrene Akademija, da se ode u Evropu i napravi rezultat i osvoji ako je moguce Kup. Previse smo izgubili 6. ; 7. ; 8. mjessec prošle godine praveci ekipu u pola sezone. Sada, na proljece cemo osjetiti posljedice toga jer da nije bilo kiksa protiv Sirokog ili Mladosti VO, nebi sadad bili u situaciji da stižemo prvog na tabeli.
Molim sve "informisane" da nas vise ne informisu o nasem klbu i desavanjima u istom, jer nama je dovoljno sto imamo MOĆ da ponudimo jednoj Sevilli da nam posudi igraca koji je A REPREZENTATIVAC BiH jer smo samo pola godine ranije JEDVA doveli Karica, a sada dovodimo Bilbiju, Komazeca, Stojčeva...
Sto se imena koja dolaze tice, to vjerujte samo rijetki znaju, a i oni koji znaju ne smiju reci jer posao nije zavrsen i jako je tesko postici dogovore sa DOBRIM igracima. Zato sve ovoliko traje, a za neke se mora cekati pocetak prijelaznog roka jer su POD UGOVOROM!
Dakle, kao što neko reče, u šestom mjesecu su se smijali da nema plata, u osmom mjesecu je bilo ismijavanje zbog dolaska Tana, kao dosao se slikati u Sarajevu, Dino feningaš ga doveo da nam zamaže oči i šta sve ne.
Poslije toga , Tan dobio jeftinu reklamu, uprava nam maze occi i trpa probleme pod tepih... Pa onda sta sve dalje nnisu pisali... od toga kako Tan nece nikad uraditi ovo, pa kako je to smijesno, kako to zakon ne dopusta... nekad mi dodje da se vraatim na te stranice i kopiram sve laži koje su iznosili "oni koji imaju informacije".
Nije bilo tesko shvatiti trenutno stanje njihove duše jer je jasno bilo od prvog dolaska Tana da ce se Sarajevo izdići iznad sivila PL. To je jasno svakome ko pored neke mrznje prema Sarajevu ima makar malo razuma i veze sa realnošću. Isto tako, svako ko misli da ce do marta Sarajevo biti gigant i dovesti igrace od kojih se noge tresu, sanjari jakomnogo. Skoro dvadeset godina ovaj klub se ruši i zadužuje na sve moguće načine, od uzimanja stanova na racun kluba, odlazaka na ljetovanja, korištenje kluba kao privatne prčije za svoje igrace od strane menaGera, do pranja para na štetu kluba. Dakle neko je skoro 20 godina unistavao sistemski kllub na sve nacine u svrhu lične koristii i jasno je da ce proci dosta vremena da sve to se izbrise.
Akademija je vaznija od titule ove godine, vaznija je i od dolaska Stevanovica i ostalih BOOM igraca. Zasto? Zato sto za par godina kada pocnu izlaziti iz Akademije prvi igraci, necemo morati da molimo igrace da nam dodju kao do sada.
Nije lahko SD-u našem pregovarati sa imalo boljim igracima jer isti nemaju zelju se vracati u ovu korumpiranu ligu.
Ono sto bih ja uradio da sam na mjestu uprave je da dovedu jedno pojacanje manje od planiranog, al da podebljaju ugovore Komazceu, Bilbiji, Radovcu, Cimirotu i ostalim igracima koji ce jos barem jednu i pol sezonu biti tu i ciniti kostur ekipe uz par korekcija i odlazaka.
Po meni dolazak Stojčeva je idealan deal. Momak ima iskustvo i strasan je igrac, tacno na poziciji na kojoj nemamo igraca uopste, dakle 10-ka, nesto sto je bio Said ili Kojašević. Tek sad ce Komazec doci na svoje kada pored sebe bude imao Bilbiju a iza Stojčeva. U koliko dovedemo na posudbu Stevanovića to će tek da bude strašna ofanzivna linija. Ali daleko do toga da je sigurna za titulu.
Zato, u koliko titula ne dodje na Koševo, ne treba pasti, klonuti, jer to i nije u planu ako ćemo realno. Cilj i plan je da se klub stabilizuje, da se pokrene Akademija, da se ode u Evropu i napravi rezultat i osvoji ako je moguce Kup. Previse smo izgubili 6. ; 7. ; 8. mjessec prošle godine praveci ekipu u pola sezone. Sada, na proljece cemo osjetiti posljedice toga jer da nije bilo kiksa protiv Sirokog ili Mladosti VO, nebi sadad bili u situaciji da stižemo prvog na tabeli.
Molim sve "informisane" da nas vise ne informisu o nasem klbu i desavanjima u istom, jer nama je dovoljno sto imamo MOĆ da ponudimo jednoj Sevilli da nam posudi igraca koji je A REPREZENTATIVAC BiH jer smo samo pola godine ranije JEDVA doveli Karica, a sada dovodimo Bilbiju, Komazeca, Stojčeva...
Sto se imena koja dolaze tice, to vjerujte samo rijetki znaju, a i oni koji znaju ne smiju reci jer posao nije zavrsen i jako je tesko postici dogovore sa DOBRIM igracima. Zato sve ovoliko traje, a za neke se mora cekati pocetak prijelaznog roka jer su POD UGOVOROM!
Nije laz, zvao ga je Ibrakovic i cekaju na Sanela sta ce odluciti.I nije covjek star tek mu je 32 .Head je napisao/la:Ne pregovara se sa Jahicem,laz.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jesu ga vasi zvali? Ne znam koji ce nama ****pile87 je napisao/la:Nije laz, zvao ga je Ibrakovic i cekaju na Sanela sta ce odluciti.I nije covjek star tek mu je 32 .Head je napisao/la:Ne pregovara se sa Jahicem,laz.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Sad nam smeta covjek sa preko 20 nastupa za reprezentaciju, iskustvom igranja Lige Prvaka, ogromnim medjunarodnim iskustvom... Ccc, previse su se digli apetiti!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sanel u Sarajevu..pile87 je napisao/la:Nije laz, zvao ga je Ibrakovic i cekaju na Sanela sta ce odluciti.I nije covjek star tek mu je 32 .Head je napisao/la:Ne pregovara se sa Jahicem,laz.

Moze zvati, ali....
-
- Kontakt:
Zasto ne dodje u zeljupile87 je napisao/la:Nije laz, zvao ga je Ibrakovic i cekaju na Sanela sta ce odluciti.I nije covjek star tek mu je 32 .Head je napisao/la:Ne pregovara se sa Jahicem,laz.
Ako je istina ja sam za potpis sanela momak moze vise lozicija igrat poznaje ovu saban ligu igrao u mnogo jacim ligama od nase pa i ligu prvaka pa i za repezentaciju i kad vidim pojedince kontam se dal uopste znaju sta je fudbal i dal su gledali jahica pog u kiparskom apoelu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Stevanovic i Stilic su igraci koji jos mogu i trebaju zaraditi dosta love na euro sceni. Svaki povratak u ovu nasu ligu, iz koje se jedva odlazi negdje vani, bi bio katastrofalan po njih, u prevodu ravno samo stagnaciji jer im niko skoro ne racuna igranja u amater ligi, vec se vodi kao da nisu ni igrali.
Sanel Jahic prica da hoce sa repkom u Brazil. E kad je tako, bolje onda da nades neki klub na Kipru ili Turskoj sto prije, gdje ces biti u prvi 11.
Sanel Jahic prica da hoce sa repkom u Brazil. E kad je tako, bolje onda da nades neki klub na Kipru ili Turskoj sto prije, gdje ces biti u prvi 11.
sve je moguce..ako Sarajevo zbilja ima ozbiljne ambicije u Evropi, realno je da igraci kvaliteta Stilica,Jahica,Stevanovica dolaze u klub.
bolje reci trebaju nam i puno bolji igraci za plasman u grupnu fazu nekog od Euro kupova.
u petak pocinju pripreme..a jos niko nije dosao..
onaj drug sto je najavio 7.1.-9.1. dva pojacanja..sutra u ova doba cemo znati jel ima inf. ili kao i vecina pise svoje zelje ili se za*** sa zeljama ovih prvih.
bolje reci trebaju nam i puno bolji igraci za plasman u grupnu fazu nekog od Euro kupova.
u petak pocinju pripreme..a jos niko nije dosao..
onaj drug sto je najavio 7.1.-9.1. dva pojacanja..sutra u ova doba cemo znati jel ima inf. ili kao i vecina pise svoje zelje ili se za*** sa zeljama ovih prvih.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma rukfas pouzdani
fulio je i ono za Tana

fulio je i ono za Tana

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Niko ga nije zvao ni prvi put kad je bio u Sarajevu. A i skup je nemamo mi Tana.lafomamone je napisao/la:Zasto ne dodje u zeljupile87 je napisao/la:Nije laz, zvao ga je Ibrakovic i cekaju na Sanela sta ce odluciti.I nije covjek star tek mu je 32 .Head je napisao/la:Ne pregovara se sa Jahicem,laz.
Ovo svaki navijač Sarajeva treba da pročita. Posebno ovo u kakvim smo **** bili. Pojedinci će malo više cijeniti "Dinu feninga".vincenttan je napisao/la:ja samo kad vidim dole ko je na temi (čitaju) meni srce koo Trebević
I da bacim komentar. Potpuno se slažem u vezi titule i akademije. Čekamo je toliko godina. Žrtvovao bi još jednu, da se ide postepeno, nego da ne možemo nikako uklopiti tim, i da stevanovići i grahovci ostanu 6 mjeseci, i nakon toga se pokupe zajedno sa komazecima i bilbijama. Dakle, konsolidacija, bez pritiska, bez srljanja. Uigrati tim maksimalno, stvoriti uslove da ljudi žele u Sarajevo, i da na kraju krajeva znaju i cijene gdje su došli.
4.10.2009.
- moustapha
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 39 gostiju.