Mislim da bi Kokara

Ništa, ako ne sad onda na ljeto izvalit keš i problem riješen .
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Pa uz dobre rezultate, uvjek se moze ubaciti potencijal zadnjih 15-20 min.. Januzaj nekako raste i kada lose ide, jer decko ima ogromno samopouzdanje i zavidnu tehniku za svoje godine.. Zaha je bio najbolji igrac championshipa, sto nije mala stvar, ali cini se da razlog neigranja nije sportske prirode.. Mogao bi u Cardif kod Olea...suhi je napisao/la:Ma mladi su upitni,prvo je im nece dati puno sanse ako im je i da ikako,prije ce na posudbu,a i ne mozes ocekivati od njih nista u timu u kojem trneutno nema tima ,sve na silu.
Jedino Januzaj ,al i on se forsira previse i vidi se to neiskustvo,da recimo igra u unitedu od prosle godine bio bi 3 put bolji. Zahu nisam gledo,cini mi se da ce na posudbu negdje kako sam procitao.Al isto i da ostane nece dobiti dovoljno sansi.
Mogao bi zamjeniti Kagawu, jer od ovoga nema koristi..Cuj DzagoevPa čovjek igra, napadača ponekad ofanzivnog veznog ili 10-ku. On nije riješenje naših problema jer nije klasični vezni b2b igrač. Matica nikad nisam gledao ali imam osjećaj da je kloc tako mi izgleda smotano nekako
Eno danas Eikrem potpiso za Cardiff. Mogao je i Zaha komotno da ne truhne na klupitrxel je napisao/la:Pa uz dobre rezultate, uvjek se moze ubaciti potencijal zadnjih 15-20 min.. Januzaj nekako raste i kada lose ide, jer decko ima ogromno samopouzdanje i zavidnu tehniku za svoje godine.. Zaha je bio najbolji igrac championshipa, sto nije mala stvar, ali cini se da razlog neigranja nije sportske prirode.. Mogao bi u Cardif kod Olea...suhi je napisao/la:Ma mladi su upitni,prvo je im nece dati puno sanse ako im je i da ikako,prije ce na posudbu,a i ne mozes ocekivati od njih nista u timu u kojem trneutno nema tima ,sve na silu.
Jedino Januzaj ,al i on se forsira previse i vidi se to neiskustvo,da recimo igra u unitedu od prosle godine bio bi 3 put bolji. Zahu nisam gledo,cini mi se da ce na posudbu negdje kako sam procitao.Al isto i da ostane nece dobiti dovoljno sansi.
Čisto sumnjam da bi se on snašao 'vamo. Kagawu bi trebalo na ljeto ubaciti u zamjenu za Reusa + pare mislim da bi to bio odličan posao.trxel je napisao/la:Mogao bi zamjeniti Kagawu, jer od ovoga nema koristi..
Ma čini mi se da jesu. Kako puštaju najbolje igrače u najvećeg rivala mogli bi i nama šta falitrxel je napisao/la:Naravno, ali nisu ni oni iz BVB-a veslo sisali..
Previse ih je vaznih igraca napustilo u zadnje vrijeme.. Mozda nekad nesto bude, ne striktno u vezi Reusa, ali sa nekim drugim, tipa Bendera..Alcatraz je napisao/la:Ma čini mi se da jesu. Kako puštaju najbolje igrače u najvećeg rivala mogli bi i nama šta falitrxel je napisao/la:Naravno, ali nisu ni oni iz BVB-a veslo sisali..
Nisam ni ja za Matu, on je igrač za poziciju ''10''. Mi na toj poziciji imamo najboljeg igrača na svijetu tako da se nijedan drugi igrač ne može nadat prvoj postavi. Mada sam utiska da bi nam ga Mou prodao bez problema jer svi znamo da gaji afinitet prema najvećem klubu u Engleskoj.Gusar1995 je napisao/la:Ne znam za vas, ali nisam za dovođenje Mate![]()
Što se tiče Kagawe kad' bi doš'o Reus došla bi da izražaja i Kagawina igra, jer njemu treba IF da ulazi sa strane u sredinu velikom brzinom i uopće brzi igrač mu odgovaraju(ne onakvi tipa Valencie)
Nisam ni ja lud za Mattom al kad se realno sagleda mogo bi bez ikakvih problema igrati poziciju Valencije ostale nase bisere na krilima da i ne spominjem!Alcatraz je napisao/la:Nisam ni ja za Matu, on je igrač za poziciju ''10''. Mi na toj poziciji imamo najboljeg igrača na svijetu tako da se nijedan drugi igrač ne može nadat prvoj postavi. Mada sam utiska da bi nam ga Mou prodao bez problema jer svi znamo da gaji afinitet prema najvećem klubu u Engleskoj.Gusar1995 je napisao/la:Ne znam za vas, ali nisam za dovođenje Mate![]()
Što se tiče Kagawe kad' bi doš'o Reus došla bi da izražaja i Kagawina igra, jer njemu treba IF da ulazi sa strane u sredinu velikom brzinom i uopće brzi igrač mu odgovaraju(ne onakvi tipa Valencie)
Najjaci su mi likovi koji komentarisu, a kladim se da lika (Matica) nisu u zivotu gledali....Gusar1995 je napisao/la:ti očito nisi limitiran jer sve znaš, pa tako i šta nama treba da pored toliko sličnih igrača u klubu ,kao Matić ,dovedemo još jednog(njega) koji uspješne pasove realiziraju samo u radijusu od 5 metaraParadajz je napisao/la:Pa bas je Matic igrac i tip igraca kakav je potreban Utd-u. Cuj poredjenja sa limitiranim Javi Garciom.Gusar1995 je napisao/la:Ma kakav Matić...šta to njega krasi da bi igrao za United. On je igrač ala Javi Garcia, i jeste zamjena za njega nakon što je ovaj otiš'o u City.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.