Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Alcatraz
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Alcatraz » 08 jan 2014, 21:06

Cuj Dzagoev :lol: Pa čovjek igra, napadača ponekad ofanzivnog veznog ili 10-ku. On nije riješenje naših problema jer nije klasični vezni b2b igrač. Matica nikad nisam gledao ali imam osjećaj da je kloc tako mi izgleda smotano nekako :?
Mislim da bi Kokara :mrgreen: bio riješenje za vezni red ali što je najgore nama treba WC krilni igrač i WC bek.
Ništa, ako ne sad onda na ljeto izvalit keš i problem riješen .
Maradona good,Pele better,George Best !

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 08 jan 2014, 21:08

suhi je napisao/la:Ma mladi su upitni,prvo je im nece dati puno sanse ako im je i da ikako,prije ce na posudbu,a i ne mozes ocekivati od njih nista u timu u kojem trneutno nema tima ,sve na silu.

Jedino Januzaj ,al i on se forsira previse i vidi se to neiskustvo,da recimo igra u unitedu od prosle godine bio bi 3 put bolji. Zahu nisam gledo,cini mi se da ce na posudbu negdje kako sam procitao.Al isto i da ostane nece dobiti dovoljno sansi.
Pa uz dobre rezultate, uvjek se moze ubaciti potencijal zadnjih 15-20 min.. Januzaj nekako raste i kada lose ide, jer decko ima ogromno samopouzdanje i zavidnu tehniku za svoje godine.. Zaha je bio najbolji igrac championshipa, sto nije mala stvar, ali cini se da razlog neigranja nije sportske prirode.. Mogao bi u Cardif kod Olea...
Cuj Dzagoev :lol: Pa čovjek igra, napadača ponekad ofanzivnog veznog ili 10-ku. On nije riješenje naših problema jer nije klasični vezni b2b igrač. Matica nikad nisam gledao ali imam osjećaj da je kloc tako mi izgleda smotano nekako :?
Mogao bi zamjeniti Kagawu, jer od ovoga nema koristi.. ;)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 08 jan 2014, 21:10

trxel je napisao/la:
suhi je napisao/la:Ma mladi su upitni,prvo je im nece dati puno sanse ako im je i da ikako,prije ce na posudbu,a i ne mozes ocekivati od njih nista u timu u kojem trneutno nema tima ,sve na silu.

Jedino Januzaj ,al i on se forsira previse i vidi se to neiskustvo,da recimo igra u unitedu od prosle godine bio bi 3 put bolji. Zahu nisam gledo,cini mi se da ce na posudbu negdje kako sam procitao.Al isto i da ostane nece dobiti dovoljno sansi.
Pa uz dobre rezultate, uvjek se moze ubaciti potencijal zadnjih 15-20 min.. Januzaj nekako raste i kada lose ide, jer decko ima ogromno samopouzdanje i zavidnu tehniku za svoje godine.. Zaha je bio najbolji igrac championshipa, sto nije mala stvar, ali cini se da razlog neigranja nije sportske prirode.. Mogao bi u Cardif kod Olea...
Eno danas Eikrem potpiso za Cardiff. Mogao je i Zaha komotno da ne truhne na klupi :mrgreen:

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 08 jan 2014, 21:12

slika

:mrgreen:
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 08 jan 2014, 21:13

trxel je napisao/la:Mogao bi zamjeniti Kagawu, jer od ovoga nema koristi.. ;)
Čisto sumnjam da bi se on snašao 'vamo. Kagawu bi trebalo na ljeto ubaciti u zamjenu za Reusa + pare mislim da bi to bio odličan posao.

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 08 jan 2014, 21:13

Naravno, ali nisu ni oni iz BVB-a veslo sisali.. :)

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 08 jan 2014, 21:15

trxel je napisao/la:Naravno, ali nisu ni oni iz BVB-a veslo sisali.. :)
Ma čini mi se da jesu. Kako puštaju najbolje igrače u najvećeg rivala mogli bi i nama šta fali :D

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 08 jan 2014, 21:16

Alcatraz je napisao/la:
trxel je napisao/la:Naravno, ali nisu ni oni iz BVB-a veslo sisali.. :)
Ma čini mi se da jesu. Kako puštaju najbolje igrače u najvećeg rivala mogli bi i nama šta fali :D
Previse ih je vaznih igraca napustilo u zadnje vrijeme.. Mozda nekad nesto bude, ne striktno u vezi Reusa, ali sa nekim drugim, tipa Bendera..

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 08 jan 2014, 21:31

Ja sam ubijeđen da Moyes neće dovesti nikoga tokom januara, to sam i prije govorio ali eto i sad se vidi da on uopšte nije nešto zainteresovan za kupovinu. Istina, januar je ružno vrijeme za neku ozbiljnu kupovinu ali imam osjećaj da ako bar nekog ne dovedemo da bar malo razdrma ekipu još ćemo više padat na tabeli.

Moyes jednostavno mora izbori Ligu prvaka, to je onaj minimun ispod kojeg nema ispod. Nadam se brzom povratku RvP i Rooneya, da neki igrači uđu u formu i mislim da bi trebali izboriti 4 mjesto. Jednostavno kada igraju njih dvojica to je nova dimenzija, vuku čitav tim, vrše pritisak na protivnika, igraju na ime i to dosta drugačije izgleda, a eto najbolji primjer je prvo kolo EPL kad je Robin sam pobijedio bijedni Swansea koji nas je u subotu izbacio iz FA kupa.

Što se tiče pojačanja, ja i ne vidim neki izbor na tržištu trenutno. Možda i nisam dovoljno upućen, ali gledajući onako po klubovima teško je naći baš ono što nama treba u ovom trenutku. Naravno da ima igrača koji nas mogu pojačati, ali su i nedostupni. Onako na prvi pogled Pjanke bi nam najbolje legao, pa čak i Strotman ili De Rossi, da se bar ta vezna linija ojača i učini sigurnijom.
Glory Glory Manchester United

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 08 jan 2014, 22:07

[youtube][/youtube] :mrgreen:
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 08 jan 2014, 22:10

Vala bi mi bilo zao da Reus ode iz Borussie, prvo Gotze, pa onda Lewa, nema vise smisla.. :D
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 08 jan 2014, 22:11

Moyesov prioritet i prioritet cijele uprave trebalo bi biti produzenje ugovora rooneya jer bez njega nama nema svjetla na kraju tunela,jednostavno bez njega smo i kad je Persie tu jednu ako ne i dvije dimenzije losiji!

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 08 jan 2014, 22:18

Kad se sjetim samo koliko je Rooney valjao prosle sezone iako nije briljirao kako on zna. Kad Persia ne ide Rooney je vazda zabijao, kad je najvaznije bilo.
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 08 jan 2014, 22:23

ddg
rafael jones evans coentrao

januzaj pjanic herrera matta

rooney

persie
bilo bi u najmanju ruku interesantno!

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 08 jan 2014, 22:27

Ne znam za vas, ali nisam za dovođenje Mate :?

Što se tiče Kagawe kad' bi doš'o Reus došla bi da izražaja i Kagawina igra, jer njemu treba IF da ulazi sa strane u sredinu velikom brzinom i uopće brzi igrač mu odgovaraju(ne onakvi tipa Valencie :roll: )

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 08 jan 2014, 22:33

Gusar1995 je napisao/la:Ne znam za vas, ali nisam za dovođenje Mate :?

Što se tiče Kagawe kad' bi doš'o Reus došla bi da izražaja i Kagawina igra, jer njemu treba IF da ulazi sa strane u sredinu velikom brzinom i uopće brzi igrač mu odgovaraju(ne onakvi tipa Valencie :roll: )
Nisam ni ja za Matu, on je igrač za poziciju ''10''. Mi na toj poziciji imamo najboljeg igrača na svijetu tako da se nijedan drugi igrač ne može nadat prvoj postavi. Mada sam utiska da bi nam ga Mou prodao bez problema jer svi znamo da gaji afinitet prema najvećem klubu u Engleskoj.

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 08 jan 2014, 22:35

Alcatraz je napisao/la:
Gusar1995 je napisao/la:Ne znam za vas, ali nisam za dovođenje Mate :?

Nisam ni ja za Matu, on je igrač za poziciju ''10''. Mi na toj poziciji imamo najboljeg igrača na svijetu tako da se nijedan drugi igrač ne može nadat prvoj postavi. Mada sam utiska da bi nam ga Mou prodao bez problema jer svi znamo da gaji afinitet prema najvećem klubu u Engleskoj.
Nisam ni ja lud za Mattom al kad se realno sagleda mogo bi bez ikakvih problema igrati poziciju Valencije ostale nase bisere na krilima da i ne spominjem! :roll:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 jan 2014, 22:40

Gusar1995 je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:
Gusar1995 je napisao/la:Ma kakav Matić...šta to njega krasi da bi igrao za United. On je igrač ala Javi Garcia, i jeste zamjena za njega nakon što je ovaj otiš'o u City.
Pa bas je Matic igrac i tip igraca kakav je potreban Utd-u. Cuj poredjenja sa limitiranim Javi Garciom. :?
ti očito nisi limitiran jer sve znaš, pa tako i šta nama treba da pored toliko sličnih igrača u klubu ,kao Matić ,dovedemo još jednog(njega) koji uspješne pasove realiziraju samo u radijusu od 5 metara
Najjaci su mi likovi koji komentarisu, a kladim se da lika (Matica) nisu u zivotu gledali.... :roll: Matic je takav tip igraca da bi bio pojacanje skoro svakom klubu na svijetu, a da ne pricamo o trenutno igracki limitiranom Unitedu! ;)

Covjek ima nevjerovatan radijus kretanja, agilnosti i pokretljivost za svoju konstituciju! Tehnicki vise nego solidan sa odlicnim kako kratkim, tako i dugim pasovima.. ;)

Uostalom, u nedelju se igra veliki derbi Benfica-Porto, pa malo za promjenu pogledaj portugalski sampionat... ;)

Porediti Cleverlija, Felainija, Garciju i ostale prosjeke sa Maticem je grijeh!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 08 jan 2014, 22:44

Na youtubu je i Bebe WC igrač

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 08 jan 2014, 22:46

Što se trudiš toliko, je li grijeh imati mišljenje :?:
ja samo kažem da nam takav igrač ne treba, mada i nisam nešto impresiniran njime... i pregledaj Fellainiev klip na YT da vidiš igračine

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.