FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

maroonboy
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la maroonboy » 17 jan 2010, 15:47

sarajlija89 je napisao/la:kad vec tako razmisljate...onda ste i svjesni da ce nas na kraju sezone napustit skoro pola tima...to je realnost..znate i sami,ako sad nisu otisli..na kraju ce...ipak je to sudbina nasih klubova

molim, zasto bi nas napustilo pola tima, ovaj tim je na okupu vec 2 godine, i sumnjam da ce se raspasti, kao prije kad nam je odlazilo 6 a dolazilo 5 igraca. na ljeto ce opet 3 maximalno otici. sada jedan ili dva dodju, ali isto tolikoi ode sto je dora stvar
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 17 jan 2010, 17:37

ne znam ćemu toliko radovanje oko dolaska handžića :? lik je u poljskoj samo sjedio na klupi, odigrao veoma malo utakmica što znači da nije u formi :(

ali dobro je što će jaha ostati, sad imamo 4 napadača plus ovi mladi i još kad bi čala igrao sa dva ili tri napadača to bi bilo extra
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 jan 2010, 17:50

maroonboy je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:kad vec tako razmisljate...onda ste i svjesni da ce nas na kraju sezone napustit skoro pola tima...to je realnost..znate i sami,ako sad nisu otisli..na kraju ce...ipak je to sudbina nasih klubova

molim, zasto bi nas napustilo pola tima, ovaj tim je na okupu vec 2 godine, i sumnjam da ce se raspasti, kao prije kad nam je odlazilo 6 a dolazilo 5 igraca. na ljeto ce opet 3 maximalno otici. sada jedan ili dva dodju, ali isto tolikoi ode sto je dora stvar
hah....nadam se da si upravu...ali znamo i sami kako to ide...trebamo sretni biti ako sada niko ne ode...a iduce sezone sigurno dosta njih necemo zadrzat...ti rece maximalno 3 da odu...pa zar treba vise jbg ti....i to je to ;)

al da ne preudiciramo...vidjecemo...sad idemo na titulu ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 17 jan 2010, 18:35

sarajlija89 je napisao/la:
maroonboy je napisao/la:

hah....nadam se da si upravu...ali znamo i sami kako to ide...trebamo sretni biti ako sada niko ne ode...a iduce sezone sigurno dosta njih necemo zadrzat...ti rece maximalno 3 da odu...pa zar treba vise jbg ti....i to je to ;)

al da ne preudiciramo...vidjecemo...sad idemo na titulu ;)
nekad jslo 6 igraca dolazilo 5
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 17 jan 2010, 18:45

maroonboy je napisao/la: nekad jslo 6 igraca dolazilo 5
to je zbog dučića....prodao "svoje" igrače i doveo neke polovnjake i tako sve u krug
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 17 jan 2010, 19:49

maroonboy je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:
Lik je napisao/la: Ne bi ga taj kod mene zaigro da mi je sin, čuj ovdje nama živce da kida i vraća formu pa da se vrati u Poljsku :evil:
Ako si toliko protiv Handzica onda budi i protiv Pandze

koliko ja znam pandza se nije svadjao po terenu, kao balavc psovao starijima, ispijao burad pive po lokalima, ispravi me ako grijesim
Upravo tako i Handžić je prvi poslije loše partije u Gradačcu rekao nismo primili plate, on koji je balavac i koji do tada nije imao ni 15 utakmica u nogama se našao buniti, a stariji igrači su šutili. Njegov dolazak na pola godine nama ne znači ama baš ništa. I nemam ja ništa lično protiv njega več njegovog ponašanja i te smiješne posudbe da bi vratio formu i digo sidro a nama ostavio k...c.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

hz_1987
Kontakt:

Post Postao/la hz_1987 » 17 jan 2010, 19:56

ja bih radije uzeo handzice iz juniorskog pogona jer ce nam biti korisniji
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako Hordas si,teski su to momenti, sve bi ti da promjenis, ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi, niste dzaba strumfovi !!!

ADMIR_HZ87
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR_HZ87 » 17 jan 2010, 20:37

Meni je drago radi povratka Handzica prije svega radi konkurencije sada ce se morat potruditi i zapet da bi se zaradilo mjesto,o Vuletu necu trositi rijeci taj je covjek za mene nesto sveto covjek koji pelaku slomi nogu na derbiju u sred grbavice:D:D sala,momak stvarno igra svim srcem i ne stedi se,za jahovica mi je isto drago neka igraca treba nam svaki igrac za titule i evrope jer ne zaboravite da gostujemo velezu i slobodi:D:D:D tu se bod placa sa tri SATRANA igraca.Vidim pojedini se zale na igrace ovakvi onakvi treba nam ne treba ma samo nek osvoje titulu i u evropu da izadzemo a za sve ostalo cemo lahko ;)
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 17 jan 2010, 22:31

dali neko zna jeli siguran povratak vuleta
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 jan 2010, 22:51

http://www.****/sport/fudbal/t ... -na-kosevo

tako on kaze...pa ko ce znat ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Adnan_hz-sa
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_hz-sa » 18 jan 2010, 01:24

dobar je HARE igrac , a nas je uz to ,, a ove njegove aktivnosti pored terena ne bih com. ja samo gledam igraca na terenu, HARE + Vule = titula , F.C.S.H-Z.
jedan klub jedan grad HZSA nasa je Bosna na nas ponosna

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 18 jan 2010, 11:48

sarajlija89 je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/t ... -na-kosevo

tako on kaze...pa ko ce znat ;)

znači već je došao :D 8-)

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 18 jan 2010, 15:55

Na Koševu ništa novo

Sarajevo će u proljetni dio ući jače; tim je iskusniji, a ostali su i Alen Škoro i Damir Hadžić. Vraća se Haris Handžić. U proljetnom dijelu u bordo dresu Handžić ima šansu pokazati i dokazati Poljacima da su ga se lako riješili. On je transferom u Poljsku skupio nešto jačih utakmica, iskustva, valjda i para. Mehmed Janjoš je sada na slatkim mukama, jer ima nekoliko vrsnih nogometaša, solidan vezni red i stabilnu odbranu na čelu sa kapitenom Muhamedom Alaimom.

Struka sa Koševa je prošlog ljeta iz omladinske škole izbacila talentovane mladiće, poput Čampare, Handžića, Šehovića, Kadića, ali se oni nisu naigrali pored iskusnijih nogometaša... Vjerovatno će neki na posudbu ili će sa tribina, u najboljem slučaju sa klupe, čekati svoju šansu ako se povrijedi «pola tima». Dženan Uščuplić nastavlja otkrivati i školovati nove talente. Sada je lansirao Fadila Čizmića, nadarednog stopera, koji bi mogao biti «bosanskog hercegovački Dejan Lovren» (iz Dinama otišao u Lion za desetak miliona eura). Oni koji su ga pratili tvrde da se radi o stoperu budućnosti. Sarajevo planira drugi dio priprema obaviti na moru, a klupska logistika ugovara prijateljske utakmice. Inače, u FK Sarajevo su mobilni zbog predstojećih kantonalnih izbora. U klubu žele poslati najboljeg predstavnika u Federalni i «krovni» Savez. Do sada su zadovoljni kako je kanton predstavljao Mensud Bašić, član Izvršnog odbora, mada ima razmišljanja da se «pojačaju» sa još jednim kandidatom.

hz_1987
Kontakt:

Post Postao/la hz_1987 » 18 jan 2010, 16:27

a neznam zasto brisu nase postove na nasoj temi mi imamo pravo pisati sta hocemo dok ne budemo uznemiravali druge i nije jos vule dosao trazi inostrani angazman
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako Hordas si,teski su to momenti, sve bi ti da promjenis, ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi, niste dzaba strumfovi !!!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 18 jan 2010, 17:47

Dok je Ducic bio odlazilo je 10 igraca dolazilo 10 :D nikad u minusu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 18 jan 2010, 22:14

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 jan 2010, 01:30

htio sam ja ovo postavit ima par dana hhh....a sta rec nego hahahaha ;)

TMKalifornija
Kontakt:

Post Postao/la TMKalifornija » 19 jan 2010, 03:36

Alen Skoro je sad u Madrid trazi visu da igra u Urugvajski tim Penarol :shock:

El delantero bosnio Alen Skoro estaría muy cerca de llegar a Peñarol. El jugador se encuentra en Madrid tramitando su visa para poder venir a Uruguay. Su llegada está prevista para el miércoles o jueves.

Peñarol continúa a la caza de un número nueve y, si bien la prioridad la tiene Abel Hernández, su llegada cada vez está más complicada (podría ir a préstamo al Livorno). Por esto, las posibilidades de que el delantero bosnio Alen Skoro arribe al conjunto carbonero son cada día mayores.

El jugador de 28 años se encuentra por estas horas en España tramitando la visa para poder llegar a Uruguay y en la directiva mirasol dieron el aval para su llegada, que se estaría concretando entre miércoles o jueves.

Alen Skoro es un delantero centro nacido en Bosnia Herzegovina, mide 1, 88 m, y ha pasado por varios clubes en lo que va de su carrera. El FK Sarajevo, el Olimpia de Eslovenia, Olimpique de Marsella, Servette de Suiza, Grazer de Austria, Rijeka de Croacia y el Jagiellonia Białystok de Polonia. Su último club fue Gallos Blancos de Querétaro, donde luego de firmar contrato no fue tenido en cuneta debido a que dentro del plantel había exceso de jugadores que ocupaban plaza de extranjero, por lo que ahora le buscan un nuevo destino.

En filas aurinegros la prioridad la tenía Abel Hernández y en segundo lugar un delantero brasileño que está en carpeta, pero al parecer, la llegada del bosnio Skoro se estará concretando en cuestión de horas.

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 19 jan 2010, 08:25

TMKalifornija je napisao/la:Alen Skoro je sad u Madrid trazi visu da igra u Urugvajski tim Penarol :shock:

El delantero bosnio Alen Skoro estaría muy cerca de llegar a Peñarol. El jugador se encuentra en Madrid tramitando su visa para poder venir a Uruguay. Su llegada está prevista para el miércoles o jueves.

Peñarol continúa a la caza de un número nueve y, si bien la prioridad la tiene Abel Hernández, su llegada cada vez está más complicada (podría ir a préstamo al Livorno). Por esto, las posibilidades de que el delantero bosnio Alen Skoro arribe al conjunto carbonero son cada día mayores.

El jugador de 28 años se encuentra por estas horas en España tramitando la visa para poder llegar a Uruguay y en la directiva mirasol dieron el aval para su llegada, que se estaría concretando entre miércoles o jueves.

Alen Skoro es un delantero centro nacido en Bosnia Herzegovina, mide 1, 88 m, y ha pasado por varios clubes en lo que va de su carrera. El FK Sarajevo, el Olimpia de Eslovenia, Olimpique de Marsella, Servette de Suiza, Grazer de Austria, Rijeka de Croacia y el Jagiellonia Białystok de Polonia. Su último club fue Gallos Blancos de Querétaro, donde luego de firmar contrato no fue tenido en cuneta debido a que dentro del plantel había exceso de jugadores que ocupaban plaza de extranjero, por lo que ahora le buscan un nuevo destino.

En filas aurinegros la prioridad la tenía Abel Hernández y en segundo lugar un delantero brasileño que está en carpeta, pero al parecer, la llegada del bosnio Skoro se estará concretando en cuestión de horas.
Gdje si ovo nasao :roll: :?:

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 19 jan 2010, 09:11

[quote="TMKalifornija"]Alen Skoro je sad u Madrid trazi visu da igra u Urugvajski tim Penarol :shock:quote]

Jos samo da ga povezu sa Cileanskom ili Bolivijskom ligom :mrgreen:

Ne ide Skoro nigdje, sta vam je ljudi???
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.