Hint: ova četvroica su jedini stranci koji su osvojili titulu MVP sezone. Ali jedan se razlikuje od ostalih u nečemu.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
jose je napisao/la:Nije to taj odgovor koji sam tražio (vala ni Duncan nije neki bijelac).
Hint: ova četvroica su jedini stranci koji su osvojili titulu MVP sezone. Ali jedan se razlikuje od ostalih u nečemu.
I jedini iz Kanade. I jedini koji je mijenjao klubove. Ali nije to to.BernardBarnjak je napisao/la:jose je napisao/la:Nije to taj odgovor koji sam tražio (vala ni Duncan nije neki bijelac).
Nash je jedini ispod 2 metra visine
Ma ja, zaboravio sam onu sezonu što mu nije trebala u Raptorsima.BernardBarnjak je napisao/la:Svaki odgovor koji si dobio je tačan. E, haj sada skontaj sta si ti mislio...![]()
P.S. I olajuwon je mijenjao klub tako da nije to
E to. Jedino njega nisu Amerikanci učili košarci u mladim danima.BernardBarnjak je napisao/la:Dirk nije igrao NCAA.
filip13 je napisao/la:u 6 sezona imao više od 22 poena prosječno,u karijeri ima 20 poena prosječno,osvojio dvije titule a nikad nije bio u najboljim petorkama lige?
BernardBarnjak je napisao/la:filip13 je napisao/la:u 6 sezona imao više od 22 poena prosječno,u karijeri ima 20 poena prosječno,osvojio dvije titule a nikad nije bio u najboljim petorkama lige?
Mark Aguirre
BernardBarnjak je napisao/la:Kasnih 1980-ih, jedan NBA igrač je upitan šta misi o prijateljskoj utkamici koja se trebala igrati u tadašnjem Sovjetskom Savezu. Igrač je odgovorio da je on već bio u Sovjetskom Savezu i da nema potrebe da se opet tamo vraca.
O kojem je igraču riječ?
Najbjelji je od ove cetvorice.jose je napisao/la:(vala ni Duncan nije neki bijelac).
filip13 je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Kasnih 1980-ih, jedan NBA igrač je upitan šta misi o prijateljskoj utkamici koja se trebala igrati u tadašnjem Sovjetskom Savezu. Igrač je odgovorio da je on već bio u Sovjetskom Savezu i da nema potrebe da se opet tamo vraca.
O kojem je igraču riječ?
bird?
BernardBarnjak je napisao/la:filip13 je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Kasnih 1980-ih, jedan NBA igrač je upitan šta misi o prijateljskoj utkamici koja se trebala igrati u tadašnjem Sovjetskom Savezu. Igrač je odgovorio da je on već bio u Sovjetskom Savezu i da nema potrebe da se opet tamo vraca.
O kojem je igraču riječ?
bird?
Nije bird. Evo pomoc, crnac je
Ne. Ali ako ti kazem tim odgovorio sma ti pola pitanja.filip13 je napisao/la:neko iz milvokija?
BernardBarnjak je napisao/la:Ne. Ali ako ti kazem tim odgovorio sma ti pola pitanja.filip13 je napisao/la:neko iz milvokija?
Imas lokaciju i datum utakmice.
Evo, igrac je bio centar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.