Charles "los faul" Jenkins, jednostavno u svaku mecu Djenka napravi 2-3 izuzetno glupa faula.

A onda za Schilba bi isao nadimak "Kurcobolja"
Il Capitano

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Titulu gdealan_kardec je napisao/la:Puče stotka u Pioniru! Leže nam Španci.Na kraju komotnih +18 protiv protiv jako kvalitnog rivala.
Ovo je tim koji je zreo za titulu.
MaGiCa je napisao/la:Titulu gdealan_kardec je napisao/la:Puče stotka u Pioniru! Leže nam Španci.Na kraju komotnih +18 protiv protiv jako kvalitnog rivala.
Ovo je tim koji je zreo za titulu.![]()
Tesko da cete uzeti ABA ligu, EC jos teze, kup branite, a domacica kao i kup ne vredi mnogo.
Apsolutno.braoolyo je napisao/la:Kako kome, meni recimo vrijedi više domaća titula nego ova u jadranskoj.
pa neznam sta bi ti rekao, za igraca koji prima 450 000 Eura (i to na 3 godine) i koji je doveden da bude stub ekipe, on je poprilicno malo dao pogotovu u odbrani, a imao je neka 2-3 mjeseca punu slobodu u igri, tako sa te strane je podbacioMaGiCa je napisao/la:Opet ce izgleda da bude 1 pucanj u nogu a la Zvezda.
Neki navijaci prozivali Schilba po twitteru, ovaj primio to k'srcu, klub ga nije podrzao...izgleda da gazda Covic (koji je bio protiv dovodjenja istog), vrsi pritisak na Schilba da se pokupi i raskine ugovor sa Zvezdom.![]()
Taman kad covek pomisli da je Zvezda ozbiljan klub, duhovi samodestrukcije najednom ozive...
On u odbrani ni ne može davati više, to se znalo kada je dovođen.nerminh74 je napisao/la: pa neznam sta bi ti rekao, za igraca koji prima 450 000 Eura (i to na 3 godine) i koji je doveden da bude stub ekipe, on je poprilicno malo dao pogotovu u odbrani, a imao je neka 2-3 mjeseca punu slobodu u igri, tako sa te strane je podbacio
opet nije bas najbolje rusiti atmosferu u timu
prema tome po meni bi bilo solomonsko rijesenje da se dogovire o smanjenu ugovora i/ili smanjenja ukupnog ugovora u novcu i/ili trajanju, mada ukoliko nece bogami i ja bi na covicevom mjestu isto radio na tome da sam ode
Pa nije on izabrao Đenku umjesto Dilejnija, ovaj je otišao kod Karija jer je dao 50k više. A vidjećemo kad Đenka provede koju godinu u Evropi koji je bolji, trenutno vjerovatno Dilejni.MaGiCa je napisao/la: BTW, sta mislite, jel Radonjara pogodio sa izborom Djenke umesto Delaneya![]()
Cinilo se da je MD ziher bolji investment od CJ22, a gle sada kako gazda Covini panteri hvale Djenku.
Nije uspio...braoolyo je napisao/la: Sve što Čović treba da uradi je da se ne miješa i da pusti da ova ekipa završi sezonu, ništa više.
Jbga, psihologija malog kluba. Nije isto voditi klub iz Stjepana Supanca 15a i onaj sa Malog Kalemegdana (gde je rodjena jugoslovenska kosarka). Pogotovo kad bi neko hteo da bastini istoriju kluba sa Malog Kalemegdana, a da klub funkcionise po pilicarskom modelu iz Zeleznika.Raul_64 je napisao/la: Zvezdas sastavio , zvezdasi skepticni
vidjeli ste dovoljno ovakvih situacija
Braun prvi nije davno bio ..
klasik Cova ako se desi , sporazumni raskid ugovora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.