Kakav si ti bolesnikvelo60 je napisao/la:ovog momka za kapitena kad se spaha penzionise...samo da onaj dzeko ne bude jadni mi
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Samo neka piseJTS je napisao/la:Seo rušilac, kako samo priča bosanski .. prijadelji, izpunesvaka mu čast, haman će početi i statuse na bosanskom pisati
![]()
inače momak je legenda, mislim na Sea
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Seo patriota...cak mu je i cura Bosanka

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Ovo Sejo se vratio iz lova.Pauk je napisao/la:Seo patriota...cak mu je i cura Bosanka
- Sarajlijc@
- Kontakt:
A ko je Sejo?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- JackTheStripper
- Kontakt:
Pauk je napisao/la:Seo patriota...cak mu je i cura Bosanka
A šta bi trebala biti nego Bošnjakinja?! Da ne bi možda trebao da voda Njemicu?!
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
A da ima djevojku koja nije Bošnjakinja ne bi valjalo?JackTheStripper je napisao/la:Pauk je napisao/la:Seo patriota...cak mu je i cura Bosanka
A šta bi trebala biti nego Bošnjakinja?! Da ne bi možda trebao da voda Njemicu?!
Po šerijatu ne bi se smio ovako slikati sa djevojkom, a pogotovo je držati oko struka. SubhanAllah kako ga onaj hodža Iščapljine nije uputio...
DRUG NEBI TI PUNCA
a gledaj u sea šake, ko pola joj trupa 
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Seo Rušilac moralna vertikala, i uzor svim mladim ljudima, pogotovo forumašima, u našoj zemlji.
Majstore hvala ti što si nas prosvijetlio, i pokazao nam na koga da se ugledamo. Imamo tu čast da dijelimo zrak sa našom legendom, najboljim, najljepšim, najjačim, i šta sve ne, čovjekom na svijetu.
Majstore hvala ti što si nas prosvijetlio, i pokazao nam na koga da se ugledamo. Imamo tu čast da dijelimo zrak sa našom legendom, najboljim, najljepšim, najjačim, i šta sve ne, čovjekom na svijetu.
Ronaldo - Isco - Bale
Normalno da će imat Bošnjakinju kad ne razmišlja donjom glavom
Nisam ni sumnjao u njega,ipak je on muslim brother,zna kako šta ide 
cura kad ga je vidjela, odmah je po glavi poznala da je Bošnjo, a poslije kad su se počeli zabavaljati, shvatila je i da je rušilac 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Misli na SeaSarajlijc@ je napisao/la:A ko je Sejo?
Inace je momciluk legenda,jedan od favorita u reprezentaciji.Daj Safete jos Besica i imas od mene jos dvije godine mandata
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
samo neuka nešto u kuhinji,čim nam Seo veli da ide mami na pitu ybga mlada naučićeJTS je napisao/la:cura kad ga je vidjela, odmah je po glavi poznala da je Bošnjo, a poslije kad su se počeli zabavaljati, shvatila je i da je rušilac
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Seo ode po ručak, donese kući medvjedaFecox je napisao/la:samo neuka nešto u kuhinji,čim nam Seo veli da ide mami na pitu ybga mlada naučićeJTS je napisao/la:cura kad ga je vidjela, odmah je po glavi poznala da je Bošnjo, a poslije kad su se počeli zabavaljati, shvatila je i da je rušilac
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
kvalitet je napisao/la:A da ima djevojku koja nije Bošnjakinja ne bi valjalo?JackTheStripper je napisao/la:Pauk je napisao/la:Seo patriota...cak mu je i cura Bosanka
A šta bi trebala biti nego Bošnjakinja?! Da ne bi možda trebao da voda Njemicu?!Ma daj, ako mu više odgovara neka druga, zašto ne bi bio s njom? I vi svašta pišete...
fina ova mladakvalitet je napisao/la:JackTheStripper je napisao/la:Pauk je napisao/la:Seo patriota...cak mu je i cura Bosanka
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mala ima 14.5 godina 
Tvoja generacijaGumenix je napisao/la:Mala ima 14.5 godina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.