Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
moja greška jbg... nadam se da se Moyes slaže s nama barem po ovom pitanju
- red devil88
- Kontakt:
Ja imam osjecaj da se kod Moyesa nista konkretno ne zna . Ni sto se prve postave tice ( ne znam ko su to tacno igraci na koje se on oslanja) jer svako igra bilo to dobro ili lose u sl. tekmi je taj isti opet tu ili udje sa klupe.Gusar1995 je napisao/la:moja greška jbg... nadam se da se Moyes slaže s nama barem po ovom pitanju
Ni sto se transfera tice Ganjas Fabregasa citavo ljeto a dovedes 100% suprotnog tipa igraca zadnji dan prelaznog roka. Ni sto se taktike tice ja uopste nisam do sad primjetio jel mi pokusavamo igrati preko krila ili preko sredine ili bilo sta . Bgm nema puno vremena da nas vrati u top4 jer ne igranje LP mu ne bi hallalio pa da mi je otac .
Glory Glory Man United !!! 

Što se tiče Marchisia on je dobar igrač ali nešto ne bih bio oduševljen njegovim dolaskom i mislim da ima puno boljih rješenja kao što su Koke, Gundogan, Guarin, Vidal itd itd
Guarin nikakav vala igrac,ne znam da sam ga ikad gledao da me impresionirao nesto.
Vidal produzio ugovor,on nece nigdje zadugo jos.
Gundogan,isti igrac ko i sahin, ne igra vec pola godine ,i Bog zna kakav ce biti kad se vrati na teren.
Koke mlad jos uvijek,vjerovatno nece nikud,isto igra prvu dobru sezonu,jako upitno kako bi se negdje drugo snasao,isto ko isco kad je odigrao sezonu dobru u malagi i sad ga nema nigdje ,nikakve koristi od njega.
Najbolje opcije su pjanic i matic za united,sve drugo nije vrijedno dovoditi.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ma kakav Matić...šta to njega krasi da bi igrao za United. On je igrač ala Javi Garcia, i jeste zamjena za njega nakon što je ovaj otiš'o u City.
Za Pjanića se slažem, klasa igrač, ali on je izričito ofanzivni vezni.
Guarina vidim ne gledaš baš često, a za ove ostale komentare neću ništa reć... samo pitanje daaj mi ti par bbm ?
Za Pjanića se slažem, klasa igrač, ali on je izričito ofanzivni vezni.
Guarina vidim ne gledaš baš često, a za ove ostale komentare neću ništa reć... samo pitanje daaj mi ti par bbm ?
@ suhi Xhaka, Defour, Ganso, Verrati, Sandro, Dzagoev (mada ofanzivni vezi, a igra i povucenije), Inler, Matuidi, itd.. 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Izgleda da se u Romi zakuhalo oko Pjanica, navodno povukli prvobitnu ponudu od 3 mil i ponudili manji ugovor, s druge strane doveli su Naingolana i po meni nije iskljucena prodaja Pjanica 18 mjeseci prije kraja ugovora.trxel je napisao/la:Xhaka, Defour, Ganso, Verrati, Sandro, Dzagoev (mada ofanzivni vezi, a igra i povucenije), Inler, Matuidi, itd..
Navodno postoje ponude Uniteda i PSG-a, pa cemo vidjet sta ce bit od svega. Moze li onaj Sisoko iz Njukasa igrat CM? On me neodoljivo podsjeca na Yayu Turea, s tim da vecinom u Njukasu igra krilo.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Cini mi se da SIssoko igra sve izmedju odbrane i napada (samo ne ljevo krilo)...
Pa bas je Matic igrac i tip igraca kakav je potreban Utd-u. Cuj poredjenja sa limitiranim Javi Garciom.Gusar1995 je napisao/la:Ma kakav Matić...šta to njega krasi da bi igrao za United. On je igrač ala Javi Garcia, i jeste zamjena za njega nakon što je ovaj otiš'o u City.

Nisam vele gledao Njukasa ove sezone, ali me Sisoko uvijek odusevio svojom igrom. Jos je veoma mlad, cini mi se 24 godine.trxel je napisao/la:Cini mi se da SIssoko igra sve izmedju odbrane i napada (samo ne ljevo krilo)...
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Ovaj momak mora više igrati.
Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
@motty Igrac tipa Ramiresa, mozes ga staviti gdje god hoces. Vrlo jak, dobro cuva loptu, tehnicki na visokom nivou...Ali ima ugovor do 2019. i ne bi jeftin bio..
trxel je napisao/la:@ suhi Xhaka, Defour, Ganso, Verrati, Sandro, Dzagoev (mada ofanzivni vezi, a igra i povucenije), Inler, Matuidi, itd..
Ja ,ali treba gledati realno koga klub moze pustiti,recimo matuidija nece pustiti jer je bitan za psg.
Unitedu treba centralni playmaker ,znaci pjanic najbolja solucija.
Jer united ima radnike fellaini,fletcher,carrick,anderson...tesko je ocekivati da ce prodati 3-4 igraca na sredini,ima tu i muka od kleverlija.
Verrati uz pjanica najbolja opcija,ali i verratija nece pustiti,isto je produzio ugovor.On je meni najdrazi mladi igrac na toj poziciji,mirise mi na vodju tima poput pirla i alonsa za koju godinu.
Ganso je ofanzivni playmaker,al je sklon ozlijedama i to ga muci ,odavno bi dosao u evropu .
Defour dobar deep lying ali i on ima problema s povredama,cesto se ozlijedi.
Dzagoev isto ofanzivni vezni,polu spic.
Sandro klasicni defanzivac,nije kreator.
Xhaka za njega ne znam,nisam ga pratio. Moracu upaliti fmscout da vidim potencijal xDDDD
Sissoko jes box to box,al bez mozga ,united trazi scholesa godinama i nije ga nasao
Unitedu fali taj igrac koji ce razigravati na terenu,ne treba im bxb ,vise neko ko ce trckarati po sredini i dijeliti lopte desno lijevo al s mozgom ,luka ,pjanic ,verrati ,malo ih je dostupno ,to je problem

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ma znam za cijenu, sa Njukasom je uvijek tesko pregovarat, ali ako bi dovodili igraca iz EPL-a on mi se cini idealan. Dobro je imat igraca koji moze uskocit na vise pozicija, a da odigra fantasticno.trxel je napisao/la:@motty Igrac tipa Ramiresa, mozes ga staviti gdje god hoces. Vrlo jak, dobro cuva loptu, tehnicki na visokom nivou...Ali ima ugovor do 2019. i ne bi jeftin bio..
Matuidiju istice ugovor na ljeto i vec sada moze potpisat za nekog drugog. Po meni nimalo losa opcija iako bi vjerovatno bili zatrpani na toj poziciji, Kerik, Felaini, i jos Flecher.
Spor je on za Uniteda, malo napredniji Fellaini u tehnickom aspektu. Treba neko agilniji, eksplozivniji i agresivniji.Paradajz je napisao/la:Pa bas je Matic igrac i tip igraca kakav je potreban Utd-u. Cuj poredjenja sa limitiranim Javi Garciom.Gusar1995 je napisao/la:Ma kakav Matić...šta to njega krasi da bi igrao za United. On je igrač ala Javi Garcia, i jeste zamjena za njega nakon što je ovaj otiš'o u City.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
ti očito nisi limitiran jer sve znaš, pa tako i šta nama treba da pored toliko sličnih igrača u klubu ,kao Matić ,dovedemo još jednog(njega) koji uspješne pasove realiziraju samo u radijusu od 5 metaraParadajz je napisao/la:Pa bas je Matic igrac i tip igraca kakav je potreban Utd-u. Cuj poredjenja sa limitiranim Javi Garciom.Gusar1995 je napisao/la:Ma kakav Matić...šta to njega krasi da bi igrao za United. On je igrač ala Javi Garcia, i jeste zamjena za njega nakon što je ovaj otiš'o u City.
@suhi Problem oko povreda ne mora da se nastavi u novom klubu. Imas primjera dodje zdrav igrac (Heargreavs) i povrede mu uniste karijeru. Zbog toga postoji strucno medicinsko osoblje da ustanovi da li igrac ima hronicnih povreda itd..
Dzagoev je zanimljiv igrac.. Moze igrati ofanzivnog veznog, ali isto tako i povucenije. Ima razoran sut. A mali Xhaka, tehnicka radilica na terenu...
@motty Carrick vec ulazi u godine, a Fletcha je dobro iscrpila ona bolest..
Dzagoev je zanimljiv igrac.. Moze igrati ofanzivnog veznog, ali isto tako i povucenije. Ima razoran sut. A mali Xhaka, tehnicka radilica na terenu...
@motty Carrick vec ulazi u godine, a Fletcha je dobro iscrpila ona bolest..
@trxel
Sto se tice povreda to jes,samo kazem da je rizik.
Dzagoev ne bi bio losa opcija s obzirom da je u CSKA to je vise manje lako dovesti,a ni cijena ne bila velika.
Al je problem ako sad nista ne kupi i ne proda,iduca sezona ce opet biti losa ,bude li na kraju rasprodavao sve i dovodio par igraca,opet pola sezone patnja.
Sto se tice povreda to jes,samo kazem da je rizik.
Dzagoev ne bi bio losa opcija s obzirom da je u CSKA to je vise manje lako dovesti,a ni cijena ne bila velika.
Al je problem ako sad nista ne kupi i ne proda,iduca sezona ce opet biti losa ,bude li na kraju rasprodavao sve i dovodio par igraca,opet pola sezone patnja.
Rusi su zeznuti u pregovorima, svi puni gasa..
Ako United nikog ne dovede, onda samo cudo moze da spasi od losih rezultata, dugorocno gledano.. Ali ima tu i domacih potencijala: Powell, L. Cole, te polivalentni Lingard..

Ako United nikog ne dovede, onda samo cudo moze da spasi od losih rezultata, dugorocno gledano.. Ali ima tu i domacih potencijala: Powell, L. Cole, te polivalentni Lingard..
Ma mladi su upitni,prvo je im nece dati puno sanse ako im je i da ikako,prije ce na posudbu,a i ne mozes ocekivati od njih nista u timu u kojem trneutno nema tima ,sve na silu.
Jedino Januzaj ,al i on se forsira previse i vidi se to neiskustvo,da recimo igra u unitedu od prosle godine bio bi 3 put bolji. Zahu nisam gledo,cini mi se da ce na posudbu negdje kako sam procitao.Al isto i da ostane nece dobiti dovoljno sansi.
Jedino Januzaj ,al i on se forsira previse i vidi se to neiskustvo,da recimo igra u unitedu od prosle godine bio bi 3 put bolji. Zahu nisam gledo,cini mi se da ce na posudbu negdje kako sam procitao.Al isto i da ostane nece dobiti dovoljno sansi.
Procitaj jedan dobar odgovor za United koji zasluzuje da se nadje ovde!
Neki cmizdre , neki se raduju, a sve prije vremena.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.