Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Che_GUEVARA
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Che_GUEVARA » 22 dec 2008, 20:41

zna li i ko da li vedo dolazi u BiH na pauzi bundes lige :D

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 22 dec 2008, 21:03

ja sam negdje citao da je sad u St.Louis'u - S.A.D, a da citava ekipa HOffenheim'a treba ici za N.Y, tako da ce Ibi isto za N.Y a trebao bi i Sejo samo sto jos ceka vizu, jer ocigledno imas samo BiH drzavljanstvo :mrgreen:
Ps; Ibi je govorio u jednoj izjavi za nekih sportski list, da ima namjeru i naletit do BiH :!:

Nisam Vidovita dzemila, ovo sam negdje procitao a nemogu se sjetit gdje tacno :lol:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 22 dec 2008, 21:10

Citao sam da je otisao u ameriku, ali neznam da li ce dolaziti u BiH, i citao sam da ce i Salihovic ici kod njega u Ameriku
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

izet fazlinovic
Kontakt:

Post Postao/la izet fazlinovic » 23 dec 2008, 14:45

Otice je Ibisevic svojoj Porodici u St.Louis i Salihovic, ce mu doci na konak.

I sta se mene tice Ibisevic bi trebo preci u Inter da nauci Italijanski. Onda nek predze u Barcelonu, da nauci Spanjolski, pa onda u Zenit pa da zna i Ruski. I kad bude imo 35 godina igrat ce ngdje u Arabskim Emiratima, pa moze komunicirati sa cijelom zemaljskom kuglom. I postat ce predjesejdnik BIH.
I ima jos vremena, prvo neka postane prvi strijelac Evrope i svjettski Prvak za Bosnom :D

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 23 dec 2008, 15:00

izet fazlinovic je napisao/la:Otice je Ibisevic svojoj Porodici u St.Louis i Salihovic, ce mu doci na konak.

I sta se mene tice Ibisevic bi trebo preci u Inter da nauci Italijanski. Onda nek predze u Barcelonu, da nauci Spanjolski, pa onda u Zenit pa da zna i Ruski. I kad bude imo 35 godina igrat ce ngdje u Arabskim Emiratima, pa moze komunicirati sa cijelom zemaljskom kuglom. I postat ce predjesejdnik BIH.
I ima jos vremena, prvo neka postane prvi strijelac Evrope i svjettski Prvak za Bosnom :D
HEHEHEH
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

AdemirBHF
Kontakt:

Post Postao/la AdemirBHF » 23 dec 2008, 15:04

Interov tandem...
IBRo + IBI 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Nobody is smart....I'm Nobody....:D:D

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 23 dec 2008, 15:14

AdemirBHF je napisao/la:Interov tandem...
IBRo + IBI 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
IBRA-IBI

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 23 dec 2008, 15:28

U ovom prelaznom roku sigurno nece bit Ibi-Ibra, jer Vedo ima zelju vidjet mozel postat prvak s Hoffo'm a zeli i vidjet mozel bit top-scorer Bundeslige. Medutim, vjerujem da ce do lijeta uzet taj korak, dal to bio Inter il neki drugi vele klub ostaje da vidimo :!:

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 23 dec 2008, 15:50

GLASAJTE OVDJE ZA VEDADA IBISEVICA

http://www.corrieredellosport.it/Sondag ... 6/?ok=true

Pritisnite "VOTA" i odaberite Ibija

robijas_tesanj
Kontakt:

Post Postao/la robijas_tesanj » 23 dec 2008, 17:59

DinceManijak je napisao/la:GLASAJTE OVDJE ZA VEDADA IBISEVICA

http://www.corrieredellosport.it/Sondag ... 6/?ok=true

Pritisnite "VOTA" i odaberite Ibija
hvala na ovome dinche :) :)

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 23 dec 2008, 18:01

Nema na cemu :!:

hajmo raja, glasajte :!: :!: :mrgreen:

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 25 dec 2008, 16:53

Legenda kažu svu u selu imaju autogram njegov :P
Napravio goolijadu,srušio Bayern,normalan momak,koji će Njemci dugo pamtit ,18 golova ,šta kazati.
Naše bogatstvo, talenat,igračina,samo mu zdravlja želim i sreće za dalje!
Fi hajati.
GO Bosno.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 25 dec 2008, 22:30

O Vedadu se nema sta reci, IGRACINA, LJUDESKARA, ma sve govore njegovi golovi i igra i ponasanje. Sretno Vedade, radujem se tvome uspjehu mozda i vise od tebe, svaka ti cast.
Svi su mi tvoji golovi dragi, ali oni protiv Slovenije su najsladji. Molio sam BOGA, da ga das i bio sam presretan kad si ga dao(kad si ih davao)
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 25 dec 2008, 23:56

Ibišević: Ostao sam čvrsto na zemlji

Prvi strijelac Bundeslige, Vedad Ibišević, kaže da je i pored velike popularnosti ostao onaj isti. Iako ga traže brojni velik evropski klubovi Ibišević ne leti, već s obje noge stoji čvrsto na zemlji.
Vedad Ibišević se nalazi na zimskom odmoru kod svojih roditelja u St. Louisu. Pored svih obaveza, željom za odmorom i da što više provede vremena sa familijom, popularni Vedo se rado odazvao pozivu PSS magazina. Prenosimo vam dio razgovora, a kompletan razgovor s Vedadom Ibiševićem poslušajte ovdje...
http://www.pssmagazin.com/index.php/int ... ss-magazin
:arrow: http://www.pssmagazin.com/ebh/vedad.html

Da li si se pokajao što iz Aahlena nisi otišao u neki veći klub?

Veoma mi je drago što sam izabrao Hoffenhiem, imali su velike planove za budućnost, iako niko nije mogao vjerovati da ćemo dogurati baš ovako visoko. Klub je odlično organiziran, imamo dobre sponzore, dobar marketing i vjerujem da će daleko dogurati, rekao je Ibišević.

Jesi li ti svjestan svoje popularnosti?

Meni je to zanimljivo jer ja to gledam na drugačiji način. Evo recimo kada sam zadnji put bio u St. Louisu raja su se prema meni ponašala savim normalno, a sada se ti isti ljudi prema meni odnose na drugi način zato jer sam napravio taj neki rezultat. Popularnost mi nije toliko bitna, jer želim da se ne promjenem kao čovjek i da ostanem na zemlji.

Koga najviše slušaš?

Najviše slušam samog sebe. Poslušam sve ljude koji hoće nešto da mi kažu, ali kad donosim neku odluku najviše slušam svoj instikt. Ipak, na kraju najviše vjerujem svom instiktu.

Mediji u Americi su tvoj izbor da zaigraš za BiH proglasili kao još jedan neuspjeh američke reprezentacije. Jesi li se ikad pokajao što si izabrao Bosnu i Hercegovinu?

Nikad! Sve moje je vezano za Bosnu i Hercegovinu i s te strane nikad nisam požalio zbog svoje odluke. Da sam izabrao Ameriku vjerovatno bi bolje financijski prošao, jer je stalni učesnik Svjetskih prvenstva i ja kao fudbaler bi imao ogromnu reklamu. Međutim, apsolutno sam siguran da nisam pogrješio, kaže Ibiševi

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 27 dec 2008, 16:15

Fiorentina zainteresirana za dovođenje
bosanskohercegovačkog bombardera Veada Ibiševića

Nije tajna da se za našeg reprezentativca interesuju europski nogometni giganti.
U bitku koja će na ljeto nastupiti za dovođenje našeg reprezentativca upetljala se i italijanska Fiorentina.
Italijanski list la Repubblica u izdanju za 27 decembar bavi se mogućim transferima koji će se desiti
u Fiorentini ovo ljeto.
Između ostalih spominje se ime i našeg reprezentativca Vedad Ibiševića kao izgledna opcija.

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 29 dec 2008, 11:32

Samo da ostane u približnoj formi i kad završi ova sezona ! znamo svi kako većina tih najboljih strijelaca Bundeslige na kraju završi !
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 29 dec 2008, 13:19

DinceManijak je napisao/la:Fiorentina zainteresirana za dovođenje

Nije tajna da se za našeg reprezentativca interesuju europski nogometni giganti.
U bitku koja će na ljeto nastupiti za dovođenje našeg reprezentativca upetljala se i italijanska Fiorentina.
Italijanski list la Repubblica u izdanju za 27 decembar bavi se mogućim transferima koji će se desiti
u Fiorentini ovo ljeto.
Između ostalih spominje se ime i našeg reprezentativca Vedad Ibiševića kao izgledna opcija.
Fiorentina bi bio dobar klub za njega sigurno imaju kvalitetnih igraca i Vedad bi dobio priliku da igra u prvih 11, jbg ako ode u Inter valja mu se taqmo snalazit pored 6 napadaca..nije to lahko

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 29 dec 2008, 13:23

Lovac je napisao/la:
DinceManijak je napisao/la:Fiorentina zainteresirana za dovođenje

u Fiorentini ovo ljeto.
Fiorentina bi bio dobar klub za njega sigurno imaju kvalitetnih igraca i Vedad bi dobio priliku da igra u prvih 11, jbg ako ode u Inter valja mu se taqmo snalazit pored 6 napadaca..nije to lahko
Fiorentina bi sigurno bio interesantan izbor, pogotovo ako Gilardino predze u Lyon :)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 29 dec 2008, 13:36

ma nezz bas za fiorentinu..u italiji je tesko igrat a pogotovu davat golove...najbolje bi mu bilo da ostane u njemackoj il da ode u spaniju...tu bi dobro proso..

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 29 dec 2008, 13:46

A_d_0 je napisao/la:ma nezz bas za fiorentinu..u italiji je tesko igrat a pogotovu davat golove...najbolje bi mu bilo da ostane u njemackoj il da ode u spaniju...tu bi dobro proso..
I ja mislim da Italija nije za njega.Mislim da ce on na kraju sezone u Bayern.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.