FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako je jedna Rijeka mogla doci do grupa, moze i FKS sigurno. Osim vremena sad nam nista vise ne nedostaje, samo strpljenja
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
upravo to. I Sarajevo i Zeljo su imali finih rezultata u eu. takmicenjima. Fazon je kad nam dodje neko "slabiji" pa mi zbog jedne pobjede nad favoritima umislimo da smo Barca za njih i na kraju ga hladno popusimolafomamone je napisao/la:Nisu ni svi klubovi bas vreca za nabijanje, bilo je i velicanstvenih pobjeda

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Rijeka je ozbiljan klub sa bogatim vlasnikom,i nisu filijala Cardiffa,i u tome je velika razlika... Tamo je sve konkretno,i kad su u pitanju pojačanja i sve ostalo... odmah se na početku vidjelo,tako da je krajnje glupo porediti... TAN nikad neće uložiti milione u transfere FKS,za razliku od gazde Rijeke,koji je konkretan i učinkovit kad je u pitanju sve,pa i gradnja tog stadiona... Druga je to priča...lafomamone je napisao/la:Ako je jedna Rijeka mogla doci do grupa, moze i FKS sigurno. Osim vremena sad nam nista vise ne nedostaje, samo strpljenja
odakle ti Bogati znas ko ce gdje ulagati i ko sta ulaze u Rijeku, a sta ce ulagati u Sarajevo ?19risha88 je napisao/la:Rijeka je ozbiljan klub sa bogatim vlasnikom,i nisu filijala Cardiffa,i u tome je velika razlika... Tamo je sve konkretno,i kad su u pitanju pojačanja i sve ostalo... odmah se na početku vidjelo,tako da je krajnje glupo porediti... TAN nikad neće uložiti milione u transfere FKS,za razliku od gazde Rijeke,koji je konkretan i učinkovit kad je u pitanju sve,pa i gradnja tog stadiona... Druga je to priča...lafomamone je napisao/la:Ako je jedna Rijeka mogla doci do grupa, moze i FKS sigurno. Osim vremena sad nam nista vise ne nedostaje, samo strpljenja
joj lupanja Boze sacuvaj

- Sarajlijc@
- Kontakt:
A ja se samo pitam sta ti nama pokusavas objasniti i zasto? Mislis da nas zanima tvoje pisanje?19risha88 je napisao/la:Rijeka je ozbiljan klub sa bogatim vlasnikom,i nisu filijala Cardiffa,i u tome je velika razlika... Tamo je sve konkretno,i kad su u pitanju pojačanja i sve ostalo... odmah se na početku vidjelo,tako da je krajnje glupo porediti... TAN nikad neće uložiti milione u transfere FKS,za razliku od gazde Rijeke,koji je konkretan i učinkovit kad je u pitanju sve,pa i gradnja tog stadiona... Druga je to priča...lafomamone je napisao/la:Ako je jedna Rijeka mogla doci do grupa, moze i FKS sigurno. Osim vremena sad nam nista vise ne nedostaje, samo strpljenja
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Kod: Označi sve
Dogovoreno je da se u naredna tri mjeseca uplati dva miliona eura za pokriće dugova igračima i zaposlenicima kluba te u naredne tri godine po 1,8 miliona eura godišnje za pokrivanje normalnog rada i djelovanja kluba.
-
- Kontakt:
Sarajevo je isto tako ozbiljan klub sa isto tako prebogatim vlasnikom19risha88 je napisao/la:Rijeka je ozbiljan klub sa bogatim vlasnikom,i nisu filijala Cardiffa,i u tome je velika razlika... Tamo je sve konkretno,i kad su u pitanju pojačanja i sve ostalo... odmah se na početku vidjelo,tako da je krajnje glupo porediti... TAN nikad neće uložiti milione u transfere FKS,za razliku od gazde Rijeke,koji je konkretan i učinkovit kad je u pitanju sve,pa i gradnja tog stadiona... Druga je to priča...lafomamone je napisao/la:Ako je jedna Rijeka mogla doci do grupa, moze i FKS sigurno. Osim vremena sad nam nista vise ne nedostaje, samo strpljenja

Situacija u Rijeci prije dvije godine:
Dakle samo malo uporedi, covjek je dosao kod nas prije 20-tak danaSlijede ulaganja od dva milijuna eura za pokriće dugova, a u tri godine minimalno po 1,8 milijuna eura kako bi se osiguralo financiranje kluba.
Ma ne branim ja nikom da mašta... al Sarajevo je postalo filijala,samo pojedincima treba vremena da to skontaju... Normalno je da je uprava zadovoljna kad barem može plate obezbjedit,i možda dovesti nekog na posudbu,al vi kad skontate da pare na koje pristaju domaći igrači s kojima se u Europi ne može ništa napravit,stranci neće ni pogledat... Ja ne znam jeste li vi svjesni al budite malo realniji,jel vi razumijete da klubovi u okruženju godišnje plaćaju debelo svoje igrače i to u eurima,to sebi TAN neće nikad dozvolit jer je FKS filijala Cardiffa... Npr Dinamo :
prva platežna kategorija (⁈)
Ante Rukavina 502.500
Josip Šimunić 487.500
Sammir 450.000
Druga kategorija
Jerko Leko 200.000
Fatos Beqiraj 160.000
Adrain Calello 160.000
Treća kategorija
Nikola Pokrivač 127.500
Ivan Kelava 127.500
Louis Ibanez 108.000.
prva platežna kategorija (⁈)
Ante Rukavina 502.500
Josip Šimunić 487.500
Sammir 450.000
Druga kategorija
Jerko Leko 200.000
Fatos Beqiraj 160.000
Adrain Calello 160.000
Treća kategorija
Nikola Pokrivač 127.500
Ivan Kelava 127.500
Louis Ibanez 108.000.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
samo ignore momci
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Svi na prozivku braćoEvolution87 je napisao/la:PETAK 11h !

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Shanks je napisao/la:Svi na prozivku braćoEvolution87 je napisao/la:PETAK 11h !
svi svi svi !!!
-
- Kontakt:
FKS ne masta nego zivi svoj san prijatelju, covjek je tek stigao strpi se malo. Mozda FKS i bude filijala Cardiffu, zato ce svi ovi domaci biti nama filijalaMa ne branim ja nikom da mašta... al Sarajevo je postalo filijala,samo pojedincima treba vremena da to skontaju... Normalno je da je uprava zadovoljna kad barem može plate obezbjedit,i možda dovesti nekog na posudbu,al vi kad skontate da pare na koje pristaju domaći igrači s kojima se u Europi ne može ništa napravit,stranci neće ni pogledat... Ja ne znam jeste li vi svjesni al budite malo realniji,jel vi razumijete da klubovi u okruženju godišnje plaćaju debelo svoje igrače i to u eurima,to sebi TAN neće nikad dozvolit jer je FKS filijala Cardiffa... Npr Dinamo :
Prica o tome da je Sarajevo necija filijala je smijesna. Uzmite trenutno najboljeg igraca Sarajeva, ko god to za vas bio i zapitajte se da li bi on mogao primirisati prvom timu Kardifa. Kad to gledamo kroz omladinski pogon, uzmite primjer Hodzica koji je bio mozda i najtalentovaniji igrac u tom uzrastu, nikad vjerovatno nece prici blizu prvom timu Liverpoola. Mogucnost da se u omladinskom pogonu Sarajeva pojavi talenat koji ce sutra moci igrati za Kardif je vrlo mala, jedino ako se ne desi jedan novi Pape ili neki bliskog kvaliteta. Ne vjerujem da bi se Tan smarao sa jednim Sarajevom samo da bi iz njega izvukao kojeg mladog igraca za Kardif, drugi su mu planovi po mom misljenju.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
Koji su mu planovi, sta ti mislis?
Nit znam, nit me pretjerano zanima. Al prosto sumnjam da okolo kupuje klubove da bi gurao onaj glavni.lafomamone je napisao/la:Koji su mu planovi, sta ti mislis?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
Mislim da te bas zanima, i to pretjerano. Pa poceli ste romane ovdje pisati o Tanu, nema vise ni normalnog komentara. Sve vi znate i sve vas zivo interesuje
Zanima ih itekako. Sve znaju. U sve su upuceni. Sta covjek planira, sta ruca, gdje se krece, kakve su mu boje carape... sve same sveznalice 

- moustapha
- Kontakt:
A koji? Hajde reci nam svoje uvazeno misljenje.exbabilon je napisao/la:Prica o tome da je Sarajevo necija filijala je smijesna. Uzmite trenutno najboljeg igraca Sarajeva, ko god to za vas bio i zapitajte se da li bi on mogao primirisati prvom timu Kardifa. Kad to gledamo kroz omladinski pogon, uzmite primjer Hodzica koji je bio mozda i najtalentovaniji igrac u tom uzrastu, nikad vjerovatno nece prici blizu prvom timu Liverpoola. Mogucnost da se u omladinskom pogonu Sarajeva pojavi talenat koji ce sutra moci igrati za Kardif je vrlo mala, jedino ako se ne desi jedan novi Pape ili neki bliskog kvaliteta. Ne vjerujem da bi se Tan smarao sa jednim Sarajevom samo da bi iz njega izvukao kojeg mladog igraca za Kardif, drugi su mu planovi po mom misljenju.
#divovi
pitajte ih imal kod njih kakvih pojacanja???
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, JavierBosnia, keli, mercurial, nedimmmm1337, PapakIzSa, riki46, Varijantas8 i 67 gostiju.