FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bagrcavi » 08 jan 2014, 15:15

Ma stipu ovog levata. Šuplja mu priča totalno.
DRUG NEBI TI PUNCA

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 08 jan 2014, 15:19

Ako je jedna Rijeka mogla doci do grupa, moze i FKS sigurno. Osim vremena sad nam nista vise ne nedostaje, samo strpljenja

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 jan 2014, 15:22

lafomamone je napisao/la:Nisu ni svi klubovi bas vreca za nabijanje, bilo je i velicanstvenih pobjeda
upravo to. I Sarajevo i Zeljo su imali finih rezultata u eu. takmicenjima. Fazon je kad nam dodje neko "slabiji" pa mi zbog jedne pobjede nad favoritima umislimo da smo Barca za njih i na kraju ga hladno popusimo :mrgreen: Ima tu i do trenera i pristupa utakmici, koliko i u neznanju nasih igraca.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 08 jan 2014, 15:41

lafomamone je napisao/la:Ako je jedna Rijeka mogla doci do grupa, moze i FKS sigurno. Osim vremena sad nam nista vise ne nedostaje, samo strpljenja
Rijeka je ozbiljan klub sa bogatim vlasnikom,i nisu filijala Cardiffa,i u tome je velika razlika... Tamo je sve konkretno,i kad su u pitanju pojačanja i sve ostalo... odmah se na početku vidjelo,tako da je krajnje glupo porediti... TAN nikad neće uložiti milione u transfere FKS,za razliku od gazde Rijeke,koji je konkretan i učinkovit kad je u pitanju sve,pa i gradnja tog stadiona... Druga je to priča...

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 08 jan 2014, 15:52

19risha88 je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Ako je jedna Rijeka mogla doci do grupa, moze i FKS sigurno. Osim vremena sad nam nista vise ne nedostaje, samo strpljenja
Rijeka je ozbiljan klub sa bogatim vlasnikom,i nisu filijala Cardiffa,i u tome je velika razlika... Tamo je sve konkretno,i kad su u pitanju pojačanja i sve ostalo... odmah se na početku vidjelo,tako da je krajnje glupo porediti... TAN nikad neće uložiti milione u transfere FKS,za razliku od gazde Rijeke,koji je konkretan i učinkovit kad je u pitanju sve,pa i gradnja tog stadiona... Druga je to priča...
odakle ti Bogati znas ko ce gdje ulagati i ko sta ulaze u Rijeku, a sta ce ulagati u Sarajevo ?

joj lupanja Boze sacuvaj :oops:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 jan 2014, 15:58

19risha88 je napisao/la:
A ja se samo pitam sta ti nama pokusavas objasniti i zasto? Mislis da nas zanima tvoje pisanje?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Pitar sa Kariba
Kontakt:

Post Postao/la Pitar sa Kariba » 08 jan 2014, 15:59

Kod: Označi sve

Dogovoreno je da se u naredna tri mjeseca uplati dva miliona eura za pokriće dugova igračima i zaposlenicima kluba te u naredne tri godine po 1,8 miliona eura godišnje za pokrivanje normalnog rada i djelovanja kluba.
Tek kad ovi dušebrižnici spomenu ulaganja u okruženju, vidi kakav je posao napravila naša uprava. Ovo gore je dogovor o ulaganju u NK Rijeka. Gdje ljudi imaju Kantridu, imaju grad kao vlasnika iza sebe i na kraju u EU su. I zašto je to Rijeka na osnovu ovih ulaganja ozbiljan klub a Sarajevo nije?

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 08 jan 2014, 16:02

19risha88 je napisao/la:
Sarajevo je isto tako ozbiljan klub sa isto tako prebogatim vlasnikom 8-)
Situacija u Rijeci prije dvije godine:
Slijede ulaganja od dva milijuna eura za pokriće dugova, a u tri godine minimalno po 1,8 milijuna eura kako bi se osiguralo financiranje kluba.
Dakle samo malo uporedi, covjek je dosao kod nas prije 20-tak dana

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 08 jan 2014, 16:46

Ma ne branim ja nikom da mašta... al Sarajevo je postalo filijala,samo pojedincima treba vremena da to skontaju... Normalno je da je uprava zadovoljna kad barem može plate obezbjedit,i možda dovesti nekog na posudbu,al vi kad skontate da pare na koje pristaju domaći igrači s kojima se u Europi ne može ništa napravit,stranci neće ni pogledat... Ja ne znam jeste li vi svjesni al budite malo realniji,jel vi razumijete da klubovi u okruženju godišnje plaćaju debelo svoje igrače i to u eurima,to sebi TAN neće nikad dozvolit jer je FKS filijala Cardiffa... Npr Dinamo :

prva platežna kategorija (⁈)

Ante Rukavina 502.500

Josip Šimunić 487.500

Sammir 450.000

Druga kategorija

Jerko Leko 200.000

Fatos Beqiraj 160.000

Adrain Calello 160.000

Treća kategorija

Nikola Pokrivač 127.500

Ivan Kelava 127.500

Louis Ibanez 108.000.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 jan 2014, 16:57

samo ignore momci
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 08 jan 2014, 17:10

Evolution87 je napisao/la:PETAK 11h !
slika
Svi na prozivku braćo :!:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 08 jan 2014, 17:20

Shanks je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:PETAK 11h !
slika
Svi na prozivku braćo :!:

svi svi svi !!!

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 08 jan 2014, 18:12

Ma ne branim ja nikom da mašta... al Sarajevo je postalo filijala,samo pojedincima treba vremena da to skontaju... Normalno je da je uprava zadovoljna kad barem može plate obezbjedit,i možda dovesti nekog na posudbu,al vi kad skontate da pare na koje pristaju domaći igrači s kojima se u Europi ne može ništa napravit,stranci neće ni pogledat... Ja ne znam jeste li vi svjesni al budite malo realniji,jel vi razumijete da klubovi u okruženju godišnje plaćaju debelo svoje igrače i to u eurima,to sebi TAN neće nikad dozvolit jer je FKS filijala Cardiffa... Npr Dinamo :
FKS ne masta nego zivi svoj san prijatelju, covjek je tek stigao strpi se malo. Mozda FKS i bude filijala Cardiffu, zato ce svi ovi domaci biti nama filijala

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 08 jan 2014, 19:34

Prica o tome da je Sarajevo necija filijala je smijesna. Uzmite trenutno najboljeg igraca Sarajeva, ko god to za vas bio i zapitajte se da li bi on mogao primirisati prvom timu Kardifa. Kad to gledamo kroz omladinski pogon, uzmite primjer Hodzica koji je bio mozda i najtalentovaniji igrac u tom uzrastu, nikad vjerovatno nece prici blizu prvom timu Liverpoola. Mogucnost da se u omladinskom pogonu Sarajeva pojavi talenat koji ce sutra moci igrati za Kardif je vrlo mala, jedino ako se ne desi jedan novi Pape ili neki bliskog kvaliteta. Ne vjerujem da bi se Tan smarao sa jednim Sarajevom samo da bi iz njega izvukao kojeg mladog igraca za Kardif, drugi su mu planovi po mom misljenju.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 08 jan 2014, 19:39

Koji su mu planovi, sta ti mislis?

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 08 jan 2014, 19:43

lafomamone je napisao/la:Koji su mu planovi, sta ti mislis?
Nit znam, nit me pretjerano zanima. Al prosto sumnjam da okolo kupuje klubove da bi gurao onaj glavni.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 08 jan 2014, 19:47

Mislim da te bas zanima, i to pretjerano. Pa poceli ste romane ovdje pisati o Tanu, nema vise ni normalnog komentara. Sve vi znate i sve vas zivo interesuje

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 08 jan 2014, 19:50

Zanima ih itekako. Sve znaju. U sve su upuceni. Sta covjek planira, sta ruca, gdje se krece, kakve su mu boje carape... sve same sveznalice :D

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 08 jan 2014, 19:56

exbabilon je napisao/la:Prica o tome da je Sarajevo necija filijala je smijesna. Uzmite trenutno najboljeg igraca Sarajeva, ko god to za vas bio i zapitajte se da li bi on mogao primirisati prvom timu Kardifa. Kad to gledamo kroz omladinski pogon, uzmite primjer Hodzica koji je bio mozda i najtalentovaniji igrac u tom uzrastu, nikad vjerovatno nece prici blizu prvom timu Liverpoola. Mogucnost da se u omladinskom pogonu Sarajeva pojavi talenat koji ce sutra moci igrati za Kardif je vrlo mala, jedino ako se ne desi jedan novi Pape ili neki bliskog kvaliteta. Ne vjerujem da bi se Tan smarao sa jednim Sarajevom samo da bi iz njega izvukao kojeg mladog igraca za Kardif, drugi su mu planovi po mom misljenju.
A koji? Hajde reci nam svoje uvazeno misljenje.
#divovi

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 08 jan 2014, 19:57

pitajte ih imal kod njih kakvih pojacanja???
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, JavierBosnia, keli, mercurial, nedimmmm1337, PapakIzSa, riki46, Varijantas8 i 67 gostiju.