Meni na mom mjestu ne smetaju,ne dodju do menebistrikboy je napisao/la:pa navijaci ne dolaze zbog baklji zar nije tako likusa

A sto se ostatka tice mislim da ne uticu baklje,ali baklje izbijaju lovu iz kase ako me vec navlacis da kazem

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Meni na mom mjestu ne smetaju,ne dodju do menebistrikboy je napisao/la:pa navijaci ne dolaze zbog baklji zar nije tako likusa
Ma sitnica bas 14k maraka je smjesna suma za ozbiljan klublikusa je napisao/la:Meni na mom mjestu ne smetaju,ne dodju do menebistrikboy je napisao/la:pa navijaci ne dolaze zbog baklji zar nije tako likusa![]()
A sto se ostatka tice mislim da ne uticu baklje,ali baklje izbijaju lovu iz kase ako me vec navlacis da kazem
ma kompeniziramo mi to klubu sa punim tribinamabistrikboy je napisao/la:Ma sitnica bas 14k maraka je smjesna suma za ozbiljan klublikusa je napisao/la:Meni na mom mjestu ne smetaju,ne dodju do menebistrikboy je napisao/la:pa navijaci ne dolaze zbog baklji zar nije tako likusa![]()
AsharaK je napisao/la:Gdje si to pročitao?zeljocity je napisao/la:Jel ovo neka sala ili?????
Nikola Nikić tvrdi
Selektor BiH priznao: Gubio sam utakmice zbog Milorada Dodika
Rukovodeći se izjavom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika “što manje BiH, to više Srpske”, izgubio sam gotovo sve mečeve kao selektor mlade reprezentacije BiH, tvrdi bivši fudbalski as Nikola Nikić.
Nekadašnji igrač sarajevskog Željezničara, koji je u mnogim anketama izabran u idealni tim kluba sa Grbavice, nada se da će ga zbog toga predsjednik Dodik 9. januara, za 21. rođendan Republike Srpske, bar počastiti.
- Ne znam hoće li gospodin Dodik imati vremena i da li će mi odati priznanje za ono što sam uradio. Ima on svakako svojih obaveza, vidim da jedva stiže pogledati utakmice svog košarkaškog kluba Igokee – naglašava Nikić.....
s.p.o.r.t tacka b.a
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Možda je ovako bolje za obje strane, ipak bi Hadžić bio treći golman i ne bi ni zaigrao nikako, ovako možda nađe dobar klub i bude branio u njemu stalno... Kako god, sretno mu i hvala za sve one odbrane u dvomeču s ViktorijomAktuelni prvak Bosne i Hercegovine i trenutni lider premijerligaške karavane, FK Željezničar, danas je sporazumno raskinuo saradnju sa golmanom Adnanom Hadžićem.
Nakon polugodišnje saradnje Željezničar i Hadžić su sporazumno raskinuli ugovor, što je za SportSport.ba potvrdio sada već bivši golman momčadi s Grbavice.
"Istina je, danas sam se sporazumno rastao sa Željezničarem. Mislim da je to najbolje i za mene, ali i za klub", za SportSport.ba je istakao Hadžić.
"U Željezničaru mi je bilo lijepo, uživao sam na Grbavici, no sport je takav. Nikad ne znate šta donosi sutra. Mojim saigračima u nastavku prvenstva želim sve najbolje. Imam nekoliko ponuda, no ne želim žuriti s odlukom", dodao je Hadžić.
zeljocity je napisao/la:Jel ovo neka sala ili?????
Nikola Nikić tvrdi
Selektor BiH priznao: Gubio sam utakmice zbog Milorada Dodika
Rukovodeći se izjavom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika “što manje BiH, to više Srpske”, izgubio sam gotovo sve mečeve kao selektor mlade reprezentacije BiH, tvrdi bivši fudbalski as Nikola Nikić.
Nekadašnji igrač sarajevskog Željezničara, koji je u mnogim anketama izabran u idealni tim kluba sa Grbavice, nada se da će ga zbog toga predsjednik Dodik 9. januara, za 21. rođendan Republike Srpske, bar počastiti.
- Ne znam hoće li gospodin Dodik imati vremena i da li će mi odati priznanje za ono što sam uradio. Ima on svakako svojih obaveza, vidim da jedva stiže pogledati utakmice svog košarkaškog kluba Igokee – naglašava Nikić.....
uz to ima strasan sut,ja to najbolje znamRiverPlate je napisao/la:Nedo će biti pojačanje, kakva prinova, on je pokretnija , brža verzija Adilovića, sa mnogo boljim osjećajem za gol, snage nema kao Adilović da ga trojica lupaju po rebrima dok prima loptu, ali će ginuti momak koji mnogo voli klub i živi da zaigra na Grbavici sa našim grbom na grudima!
Bolje i to nego lijepiti nepostojece sponzore na dresove.DzoleZeljo je napisao/la:Eno pitari krenuli sa sluzbeno sa sampionskim najavama.Bice ovo veoma zanimljivo proljece...
Pa eto ako voli ovaj klub ja bih volio da dođe da zaigra. A što se Hadžića tiče nekako zvučnije čuti Lončarić da je na golu nego on, ali ja ovog momka nikad prežalit neću kao ni Tomića kad ode, jer šta su napravili u Europi. Onaj gol Tomića kad sam mislio da ću umrijet, il Hadžića kad je odbranio one zicere. Sve u svemu drago mi je što su se razišli kako treba, što je i Osim imao razumijevanja, a Antolović mi je također drag, a najviše odbrana protiv Čelika na Bilinom Polju!DzoleZeljo je napisao/la: Nedo je nase dijete. Nazalost, nikada nije mogao da se probije kako treba pa je put potrazio na drugi nacin.
Ne znam u kakvoj je trenutnoj formi, ali zaista bi volio da nam dode. Igraci je veoma slican Jure Guvi..
Ma novinarska posla pisu lazi samo da bi se polemisalo oko necega..reks je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/nikic-s ... novinarima
Zbog nas koji smo iz onog vremena i trenutaka radosti koje smo dijelili
odkud sad todelpiero502 je napisao/la:Najtalentovaniji dječak u Veležovoj školi prešao je u Želju.
Seid Behram
Malac je glavni bio u svom uzrastu u Veležu, dosta golova je dao. Neka ga sad sa našim omladincima i nadam se da će napokon jedan igrač koji je došo iz Veleža, pokazati i u Želji. Sve su bili "promašaji" osim Vlade i Kajtaza.likusa je napisao/la:odkud sad todelpiero502 je napisao/la:Najtalentovaniji dječak u Veležovoj školi prešao je u Želju.
Seid Behram
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 18 gostiju.