FORZA VELEZ
Cao rocky. Ima dolazaka Purke,Isak Samokovlija,Janko BobetkoRockyMaivia je napisao/la:Pozdrav braco crvena.
Ima li novih pojacanja,odlazaka i sl. ?
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cao rocky. Ima dolazaka Purke,Isak Samokovlija,Janko BobetkoRockyMaivia je napisao/la:Pozdrav braco crvena.
Ima li novih pojacanja,odlazaka i sl. ?i trebali bi Osmanaga i Skaljic
tepsija je napisao/la:Lijep poklon za našeg Felixa Balbou Ćatića Adnana![]()
Prvaku svijeta idu samo orginalni poklonitepsija je napisao/la:Lijep poklon za našeg Felixa Balbou Ćatića Adnana![]()
Pa nece valjda u vicesampiona kada moze u sampiona.edgardavids je napisao/la:Mali Seid igra krilo, 98 godište. Nešto mi nema logike ta priča za Želju, kad je prije par dana trebao ići u Sarajevo
Sve ce to Amar da sredi, nemoj mi se ti sikirati molim te...lafomamone je napisao/la:Aha da mu roditelje gulite za clanarinu i opremu, ubrzo ce vidjeti gdje je dosao
Najbolji u Veležovoj školi su ti Peco i Isić, Bašić je bio dobar jedno vrijeme ali je trenutno opao i ova dvojicu su najbolji...vfcmostar je napisao/la:Ako je uprava Veleza dozvolila da Seid ode iz naseg omladinskog pogona onda je to definitivna katastrofa. Seid je jedan od najvecih talenata i jedan od rijetkih igraca koji vrijede u Velezovoj omladinskoj skoli trenutno. Dzaba upravi 100 Purovica, Jankovica, Isakovica... ako su ovakve stvari dopustaju onda se Velez nije pomakao niti milimetra naprijed. Ne samo da se nije pomakao nego je nazadovao jedno milion godina?!
Moze, moze, samo se ti opusti i uzivaj. Ne znam sta si toliko napet kada imate vaseg Tana...lafomamone je napisao/la:Odakle da sredi, ne moze prvotimcima uslove da omoguci, a da ih sredi klincima. Na Kosevu ce dobiti pticijeg mlijeka, sve sto mu bude potrebno za razvoj, jer Tan za takve ne zali, a i ima. A sta mu moze Amar ponuditi koji ne zna kako ce rezije da plati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.