Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Head
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la Head » 08 jan 2014, 10:50

Gdje mogu naci windows aktivator za sedmicu,imam nelicenciranu verziju :roll:
1946

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 jan 2014, 11:21

Head je napisao/la:Gdje mogu naci windows aktivator za sedmicu,imam nelicenciranu verziju :roll:
Poslat' ću ti ja, samo mi reci jel x32 ili x64?

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 08 jan 2014, 11:47

mandraX je napisao/la:
Head je napisao/la:Gdje mogu naci windows aktivator za sedmicu,imam nelicenciranu verziju :roll:
Poslat' ću ti ja, samo mi reci jel x32 ili x64?
mislis x86 :P
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 08 jan 2014, 12:56

Murga je napisao/la: @Papastathopoulos - Jesam li dobro razumio da si radi tastature formatirao HDD? Ako si mjenjao tastature i na obe dobijas istu stvar, onda nemam pojma. Hajd da izlaze druga slova pa bih rekao da nije namjesten jezik ili da je tastatura prljava, ali ovako nemam blage. Jednom sam citao da ima i virusa koji tako zezaju, ali rece da si formatirao HDD.
Da, formatirao sam C particiju misleci da cu rijesiti problem, ali i dalje isto..fakat ne mogu da skontam sta je problem u pm
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

bega_afc
Kontakt:

Re:

Post Postao/la bega_afc » 08 jan 2014, 13:36

Papastathopoulos je napisao/la:Sta mi se desava sa tastaturom ljudi, pritisnem "c", a ono otipka "xc"..ili pritisnem "e" , a utipka se "we"..neka slova su uredu, neka ne..mijenjao sam i pretrazivac, i drugu tastaturu stavljao, al isto..mislio sam da cu formatiranjem C particije rijesiti problem, al i dalje isto..fakat nemam predstavu o cemu se radi, ako neko zna, bio bi mu zahvalan ?

Hvala unaprijed
Pogledaj da nije slucajno Isass virus, procackaj gugl, imas uputstvo kako ga obrisat...

ili probaj pritisnut Fn+NumLock , jedino mi jos to pada napamet
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

iVar
Kontakt:

Re:

Post Postao/la iVar » 08 jan 2014, 13:51

Papastathopoulos je napisao/la:
Murga je napisao/la: @Papastathopoulos - Jesam li dobro razumio da si radi tastature formatirao HDD? Ako si mjenjao tastature i na obe dobijas istu stvar, onda nemam pojma. Hajd da izlaze druga slova pa bih rekao da nije namjesten jezik ili da je tastatura prljava, ali ovako nemam blage. Jednom sam citao da ima i virusa koji tako zezaju, ali rece da si formatirao HDD.
Da, formatirao sam C particiju misleci da cu rijesiti problem, ali i dalje isto..fakat ne mogu da skontam sta je problem u pm
a ako je sistem na D :P obori sistem skroz pa digni pa vidi :)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 08 jan 2014, 14:07

bega_afc je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Sta mi se desava sa tastaturom ljudi, pritisnem "c", a ono otipka "xc"..ili pritisnem "e" , a utipka se "we"..neka slova su uredu, neka ne..mijenjao sam i pretrazivac, i drugu tastaturu stavljao, al isto..mislio sam da cu formatiranjem C particije rijesiti problem, al i dalje isto..fakat nemam predstavu o cemu se radi, ako neko zna, bio bi mu zahvalan ?

Hvala unaprijed
Pogledaj da nije slucajno Isass virus, procackaj gugl, imas uputstvo kako ga obrisat...

ili probaj pritisnut Fn+NumLock , jedino mi jos to pada napamet
Sad sam na poslu, probat cu cim dodjem kuci, hvala ti..
iVar je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:
a ako je sistem na D :P obori sistem skroz pa digni pa vidi :)
Ma care, sistem je na C, ja sam ga dizao i postavio na C :) a imam puno stvari na D, al cu izgleda morat' uzet' par DVD-eva pa sve to sprzit pa nanovo dici sistem, nema mi druge..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 08 jan 2014, 14:47

prije prčenja ovjeri sve preko antivirusa :)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Klare

Post Postao/la Klare » 08 jan 2014, 17:15

ljudi pomagajte

pri paljenu se javlja ova poruka

DPW Manager

Could not find any compatible Direct3D devices
.

Ne utiče na rad samo se uvijek javlja.

Kako da to uklonim, pošto sam nešto čačkao po laptopu koji da kažem nije moj. :|

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 08 jan 2014, 17:16

Klare je napisao/la:ljudi pomagajte

pri paljenu se javlja ova poruka

DPW Manager

Could not find any compatible Direct3D devices
.

Ne utiče na rad samo se uvijek javlja.

Kako da to uklonim, pošto sam nešto čačkao po laptopu koji da kažem nije moj. :|
http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... e478918bcc" onclick="window.open(this.href);return false;

Klare

Post Postao/la Klare » 08 jan 2014, 17:39

prijatelju bi li mi znao pojasniti, pošto ne razumijem šta ovaj kaže :arrow:

Use REGEDIT and change the "SoftwareOnly" key from "1" to "0" in the HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Direct3D\Drivers
and then reboot the system and it should work.

meni samo treba da uklonim tu poruku

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 08 jan 2014, 17:42

au brate, to je vec teza informatika, ja sam ti ovako vise dobar za poslat link :) imam kuma koji je ekspert, a to je da udjes u regedit, znas li kako se ulazi, promjenis tamo sta ti je napisao, i reboot sistem, da li misli da restartujes ili bas da bootas, nisam siguran.

Klare

Post Postao/la Klare » 08 jan 2014, 17:49

e šta je taj regedit, ja bih ga samo restartovao, dalje ne bih išao...

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 08 jan 2014, 17:54

Klare je napisao/la:e šta je taj regedit, ja bih ga samo restartovao, dalje ne bih išao...
ukucaj na youtube i naces
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 08 jan 2014, 18:27

Klare je napisao/la:e šta je taj regedit, ja bih ga samo restartovao, dalje ne bih išao...
restartuj pa vidi radi li :) što se tiče regedita, jarane ako se ne razumiješ u to, ne čačkaj, možeš šta sjebat, i ode sve u mili k., ne pravi se džaba backup registrija preko određenih programa :P npr kad instaliraš ccleaner, pa on sam napravi u slucaju da se sta poVkari

Klare

Post Postao/la Klare » 08 jan 2014, 19:01

dobro je jbga, samo sam se sjetio da nađem i uklonim program koji se potkrao :mrgreen: ,
a evo sat i po sam tražio rješenje. :roll:
Uglavnom riješio sam...

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 08 jan 2014, 19:37

iVar je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Koji sam ja kreten.Zaboravim šifru wifija i logično ne znam pass i username na 192.168.0.1 tako da ne mogu koristit wifi :twisted:
a dugme za reset? ;)

imaš malu rupicu u koju uguraš nešto poput igle za pletenje, pritisneš i vrate se fabričke postavke rutera :) vama treba mali robot u kuci za informatiku i tehniku :mrgreen:
Ovo je i upalilo na kraju,al sam morao googlat :mrgreen:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 jan 2014, 22:30

Slusam muziku na youtube,i prebacim se sa youtuba na tab fb i dok sam na fb stopa mi pjesma na youtube,do cega je :roll:
1946

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 09 jan 2014, 00:07

Head je napisao/la:Slusam muziku na youtube,i prebacim se sa youtuba na tab fb i dok sam na fb stopa mi pjesma na youtube,do cega je :roll:
Isti slucaj je i kod mene.
Na bilo sta da prebacim pocne stekat,pogotovo dok se ucitava stranica ili kad skrolujem.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 09 jan 2014, 00:55

Dzoni je napisao/la:
Head je napisao/la:Slusam muziku na youtube,i prebacim se sa youtuba na tab fb i dok sam na fb stopa mi pjesma na youtube,do cega je :roll:
Isti slucaj je i kod mene.
Na bilo sta da prebacim pocne stekat,pogotovo dok se ucitava stranica ili kad skrolujem.
I kod mene se ovo dešavalo, sad kad sam uzeo bolji racunar, radi sve ok.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1 i 3 gosta.