Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
kad se sjetim vaših izjava "Cleverley je bolji od Wilshera"...haha'...i dan danas se smijem...
A.F.C. Bournemouth!
ili da vratimo Scholesakingwazza je napisao/la:vjerujte mi bilo koji igrac da dodje mjesto kleverlija bit ce ogroman plus za nas,staa bi sada dao za gibsona

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Brate imas li ti u zivotu pametnijeg posla osim visiti na temi Manchestera? Vidis li da te niko ne j*** ni 2%rambo16 je napisao/la:kad se sjetim vaših izjava "Cleverley je bolji od Wilshera"...haha'...i dan danas se smijem...

GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
On ti vise mrzi Man Utd nego sto voli arsenal!Skyline je napisao/la:Brate imas li ti u zivotu pametnijeg posla osim visiti na temi Manchestera? Vidis li da te niko ne j*** ni 2%rambo16 je napisao/la:kad se sjetim vaših izjava "Cleverley je bolji od Wilshera"...haha'...i dan danas se smijem...
Mislio sam na Bartona dijete drago, ko je tebe spominjao?rambo16 je napisao/la:jašta....milina mi ga vidjet dok gleda odron od ekipe sa tribinaRooney88 je napisao/la:Al` im je covjek svim nabio komplekse jbte, on se povuce, ode s klupe a i dalje im rak rana.![]()
Najveci svih vremena, nije to lako progutati ako ne volis isto sto i on.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
komplex je gori od bolesti,a bgm u zadnjih 20-qk god smo mnogima ih nabili,ova sez nek zavrsi kako zavrsi al mi cemo se vratit jaci,a i da smo u drugoj ligi samo ime united je mocnije i zanimljivije nego sampionski plasticni klubovi
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Ovaj rambo pokusava biti troll na forumu, konta prcat raju koja navija za rivale. Sto je najgore, skroz mu slabo ide.
Edit, eto zaboravi pitat zbog cega sam i dosao. Do kad bema van persia?
Sent from my HTC One V using Tapatalk
- red devil88
- Kontakt:
Ja hejtera sto su se nakotili jbt a pola ih nije ni bilo rodjeno kad im je klub zadnji put osvojio EPL . A drugi su bili malisani koji nisu ni pratili fudbal kako treba . Tog Marchisia nisam nesta pretjerano gledao da bi mogao bilo sta reci ali sigurno nije gori od Toma .
Daj platite tu **** klauzulu za Reusa i jos Cabaye,Coentrao i eto ga

Glory Glory Man United !!! 

ja bih još Tiotea i da Vidara ostanered devil88 je napisao/la:
15.10.2013.
- red devil88
- Kontakt:
Neko je vec pisao imamo mi jednog Tiotea a to je FelainiKaunas je napisao/la:ja bih još Tiotea i da Vidara ostanered devil88 je napisao/la:

Kad covjek vidi kakvim mi igracima raspolazemo,koje god ime procitam s kojim se povezujemo djeluje kao pojacanje jer u poredjenju s nasim veznjacima i nasim krilima svaki igrac izgleda kao Iniesta!Cleverly,Smalling,Buutner,Young,Valencia,Anderson,Nani,Fletcher jednostavno trenutno ne zasluzuju sveti dres!
- red devil88
- Kontakt:
Ne moze Fletcher u isti red sa Andersonom,Naniem,Youngom i Tomom ali nikako ja mislim da je svima jasno zastoNane17 je napisao/la:Kad covjek vidi kakvim mi igracima raspolazemo,koje god ime procitam s kojim se povezujemo djeluje kao pojacanje jer u poredjenju s nasim veznjacima i nasim krilima svaki igrac izgleda kao Iniesta!Cleverly,Smalling,Buutner,Young,Valencia,Anderson,Nani,Fletcher jednostavno trenutno ne zasluzuju sveti dres!

Sve si ti u pravu ali na stranu lojalnost klubu,bolest i sve sto je vezano za Fletchera ali u ovom momentu s njim na terenu napredovat necemo mada slazem se da ne moze u isti kos s gore navedenim klocevima!red devil88 je napisao/la:Ne moze Fletcher u isti red sa Andersonom,Naniem,Youngom i Tomom ali nikako ja mislim da je svima jasno zastoNane17 je napisao/la:Kad covjek vidi kakvim mi igracima raspolazemo,koje god ime procitam s kojim se povezujemo djeluje kao pojacanje jer u poredjenju s nasim veznjacima i nasim krilima svaki igrac izgleda kao Iniesta!Cleverly,Smalling,Buutner,Young,Valencia,Anderson,Nani,Fletcher jednostavno trenutno ne zasluzuju sveti dres!
Fletch je dovoljno uradio za United, naravno da će ostati u sjećanju navijača po dobrom, ali trenutno je daleko od dobre forme..Nane17 je napisao/la:Sve si ti u pravu ali na stranu lojalnost klubu,bolest i sve sto je vezano za Fletchera ali u ovom momentu s njim na terenu napredovat necemo mada slazem se da ne moze u isti kos s gore navedenim klocevima!red devil88 je napisao/la:Ne moze Fletcher u isti red sa Andersonom,Naniem,Youngom i Tomom ali nikako ja mislim da je svima jasno zastoNane17 je napisao/la:Kad covjek vidi kakvim mi igracima raspolazemo,koje god ime procitam s kojim se povezujemo djeluje kao pojacanje jer u poredjenju s nasim veznjacima i nasim krilima svaki igrac izgleda kao Iniesta!Cleverly,Smalling,Buutner,Young,Valencia,Anderson,Nani,Fletcher jednostavno trenutno ne zasluzuju sveti dres!
15.10.2013.
Vjeruj da niko ne zna trenutno, Moyes je jednom rekao da je počeo trenirati ali dokle je to sada ne znam. Očekujem ga protiv Chelsea sigurno te to zanimasoxx je napisao/la:Ovaj rambo pokusava biti troll na forumu, konta prcat raju koja navija za rivale. Sto je najgore, skroz mu slabo ide.

Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
@soxx
Mi se nadamo da ce biti vec za "revans" sa Swanselnom, nema nista pouzdano ali se necu, bar ja licno, previse iznenaditi ako ne bude. Ko zna, mozda i protiv vas ne bude tu.
Fkt ova Robinova povreda itekako iritira, sigurno da bi imali koju pobjedu vise da je bio spreman.
Mi se nadamo da ce biti vec za "revans" sa Swanselnom, nema nista pouzdano ali se necu, bar ja licno, previse iznenaditi ako ne bude. Ko zna, mozda i protiv vas ne bude tu.
Fkt ova Robinova povreda itekako iritira, sigurno da bi imali koju pobjedu vise da je bio spreman.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
pronađoh jednu zanimljivu sliku na Fb

15.10.2013.
Bra'o MoyitoMatic was close to joining Man United in the summer, but Ferguson was the one who wanted him. Moyes not interested. [Diário de Notícias]
ne znam jesi li sarkastičan/ironičan ili ne, ali ja stojim iza svojih riječi i idalje mislim da nam Tiote ne trebared devil88 je napisao/la: Neko je vec pisao imamo mi jednog Tiotea a to je Felaini
Što se tiče Marchisia on je dobar igrač ali nešto ne bih bio oduševljen njegovim dolaskom i mislim da ima puno boljih rješenja kao što su Koke, Gundogan, Guarin, Vidal itd itd
- red devil88
- Kontakt:
Nisi me shvatio istog sam misljenja kao i tiGusar1995 je napisao/la:ne znam jesi li sarkastičan/ironičan ili ne, ali ja stojim iza svojih riječi i idalje mislim da nam Tiote ne trebared devil88 je napisao/la: Neko je vec pisao imamo mi jednog Tiotea a to je Felaini
Što se tiče Marchisia on je dobar igrač ali nešto ne bih bio oduševljen njegovim dolaskom i mislim da ima puno boljih rješenja kao što su Koke, Gundogan, Guarin, Vidal itd itd

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.