Nekako mislim da će Roma njega prodati, vjerovatno ne sad, ali na ljeto...ZgemboAdislic je napisao/la:Vise bi volio da Roma poboljsa napadace nego da Mire ide u Tottenham.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prema transfermarkt-u cijena mu je porasla na 20 miliona €.
http://www.transfermarkt.com/en/miralem ... 44162.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.com/en/miralem ... 44162.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
Neće ga ovi dati ispod 30.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Neće otici ispod 30 garant, minimum 25, ali i to je malobagrcavi je napisao/la:Prema transfermarkt-u cijena mu je porasla na 20 miliona €.

Ne vidim svrhu Pjanica u Spursima. Ljudi su kupili sve i jednog veznog koji se ljetos mogao kupiti i nije ni cudo sto United ne moze naci veznog igraca, nije da mi ih je zao, ali eto. Licno, ne bih volio da ide kod ovih u London, jer bih morao da navijam za Pjanica u klubu kojeg ne volim.
Bio sam misljenja i ostao da ne treba nigdje iz Rome, ali je pitanje sta ce biiti kada Romi zasuskaju milioni. Ako bude zdrav i nastavio dobro da igra, predpostavljam da ce u roku godine dana negdje preci.
U svakom slucaju kao i svakom nasem reprezentativcu i Susicu, sretno!
Bio sam misljenja i ostao da ne treba nigdje iz Rome, ali je pitanje sta ce biiti kada Romi zasuskaju milioni. Ako bude zdrav i nastavio dobro da igra, predpostavljam da ce u roku godine dana negdje preci.
U svakom slucaju kao i svakom nasem reprezentativcu i Susicu, sretno!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
http://www.football.co.uk/manchester_un ... 6590.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Kuha se kuha, izgleda Pjana sve blizi Man U

Kuha se kuha, izgleda Pjana sve blizi Man U

G BUSSA BUSS
- Goalgetter
- Kontakt:
Englezi izvlace iz pouzdanih izvora.Bosnian journalist Mirza Dautbegovic has suggested on Twitter that Manchester United have made a bid for AS Roma star Miralem Pjanic.

Dolaskom dva nova igrača stvara se prava gužva u veznom redu Rome. Mislim da Miralemu Engleska može pravo 'sjest' jer bi u Unitedu igrap dosta brže, imao bi odlična krila i naravno, izvodio bi slobodne udarce.
4-IN-A-ROW
Za Mireta je najbolje da ostane u Romi još ovu i iduću sezonu, i da kao glavni igrač predvodi Romu u ligi prvaka i tek onda da razmisli o odlasku, sve prije toga je mač sa dvije oštrice i trčanje pred rudu.
A možda mu se i Dijamant pridruži poslije svjetskog, zato Mire nigdje ne žuri!
A možda mu se i Dijamant pridruži poslije svjetskog, zato Mire nigdje ne žuri!
Treba im pokazat onaj klip "Yebo te konj" da vide novinara Svjetske klase.Goalgetter je napisao/la:Englezi izvlace iz pouzdanih izvora.Bosnian journalist Mirza Dautbegovic has suggested on Twitter that Manchester United have made a bid for AS Roma star Miralem Pjanic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
HahahahahahaGoalgetter je napisao/la:Roma ce se pojacati sa dva veznjaka:
Nainggolan: http://www.transfermarkt.de/de/radja-na ... =news_text
Leandro Paredes: http://www.transfermarkt.de/de/leandro- ... 66237.html
Nainggolan je zadnji vezni, Paredes ofanzivni vezni, stoga, obojica konkurencija Pjanicu, mada vise da je Paredes, De Rossijeva konkurencija ce biti Nainggolan, ali nikad ne znas za koji sistem igranja ce se odluciti Garcia.

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Ma nek nigdje ne ide do ljeta,jer otići u Englesku u januaru može biti opasno po njega jer je sklon povredama.Ako ode na ljeto i odradi pripreme bio bi to pun pogodak za njega jer bi ojačao i podigao fizičku spremu i tek bi onda bljesnuo punim sjajem.To je moje mišljenje,mada ne mora biti tako.Goalgetter je napisao/la:Englezi izvlace iz pouzdanih izvora.Bosnian journalist Mirza Dautbegovic has suggested on Twitter that Manchester United have made a bid for AS Roma star Miralem Pjanic.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
I ja navijam da ostane u Romi najmanje do kraja sezone,mlad je,vrijeme itekako radi za njega,ali opet United se ne odbija..Kad bi otisao u Manchester imao bi sansu da postane Top igrac na svojoj poziciji u svijetu..Tottenham je vec druga prica,ta opcija mi se ne svidja nimalo jer ne bi dobio nista posebno..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- DonCorleone
- Kontakt:
Mozes li kako Pjanu prebaciti u ManUnormalaba je napisao/la:HahahahahahaGoalgetter je napisao/la:Roma ce se pojacati sa dva veznjaka:
Nainggolan: http://www.transfermarkt.de/de/radja-na ... =news_text
Leandro Paredes: http://www.transfermarkt.de/de/leandro- ... 66237.html
Nainggolan je zadnji vezni, Paredes ofanzivni vezni, stoga, obojica konkurencija Pjanicu, mada vise da je Paredes, De Rossijeva konkurencija ce biti Nainggolan, ali nikad ne znas za koji sistem igranja ce se odluciti Garcia.Vodim Romu na FIFI14 i kupio sam ovu dvojicu prije 10 dana. Ne mogu da vjerujem koja slucajnost xD

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Igra li danas ?Povreda ?
to i ja priželjkujememir_ je napisao/la:Dolaskom dva nova igrača stvara se prava gužva u veznom redu Rome. Mislim da Miralemu Engleska može pravo 'sjest' jer bi u Unitedu igrap dosta brže, imao bi odlična krila i naravno, izvodio bi slobodne udarce.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Goalgetter
- Kontakt:
Rudi istakao da dolazak Radje ne znaci odlazak Pjanica."What does Nainggolan offer us? We can talk about him because he's a Roma player now and I can say that we'll be a stronger team with Radja. He's not just a signing for the second half of this season but for the future too: we hope to be playing in Europe next year so having another quality option is a good thing. Pjanic? Nothing changes for Miralem. Where could Nainggolan play? He can play in all three midfield slots. He's an all-round player."
Mada bice mu zestoka konkurencija Naingolan, super je igrac.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 09 jan 2014, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ne igra veceras.
nema ga u prvi 11 danas... nije valjda radi one povrede?
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Pa nema smisla rizikovat bilo sta radi kupa. A s njim je svaka minuta na terenu rizik.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Beduin, iluzija, THEC i 47 gostiju.