Igrac koji se nije izborio da barem bude svaku utakmicu u rosteru 15 igraca ekipe Elceha ne zasluzuje da ide u Brazil.bagrcavi je napisao/la:Ako se ne može izboriti sa mjesto u prvih 11 u Cordobi onda i jeste za Sarajeva i ne zaslužuje igrati u Brazilu.
Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miroslav Stevanović
1946
Pa ko mu je konkurencija? Kvrzic i njemu slicni? Ako bude standardan u Cordobi (ili odlican u Sarajevu), zasluzuje poziv. Koga bi to ubacili umjesto njega? Pogotovo kad znamo koliko Susic mrzi nove igrace.Head je napisao/la:Igrac koji se nije izborio da barem bude svaku utakmicu u rosteru 15 igraca ekipe Elceha ne zasluzuje da ide u Brazil.bagrcavi je napisao/la:Ako se ne može izboriti sa mjesto u prvih 11 u Cordobi onda i jeste za Sarajeva i ne zaslužuje igrati u Brazilu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ako ode Duljevic mali u Njemacku sto se pricalo,ja ne bi sekunde razmisljo.
1946
Hajde ti u Vojvodinu, momciluko. Cordoba je opet rizik, Vojvodinu poznaje i oni poznaju njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
kako ste krenuli počet ćete ga seliti u proleter iz slavinovića
Ja kazem kontakt uspostavljen sa njim i Sevillom onaj se smije ,prc sad
ide u paketu sad uz njega i Vranjes maksuzije nema od njegovog Eviana nista 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Volio bi da Sarajevo bude nesh kao Dinamo kod Hrvata
da imamo ovdje par reprezantivaca
Vranjes,Stevanovic,pa nebi bilo lose vratiti Husejnovica
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Jest, samo sto bi to onda bili vec BIVSI reprezentativci.KEC je napisao/la:Volio bi da Sarajevo bude nesh kao Dinamo kod Hrvata
KEC je napisao/la:Volio bi da Sarajevo bude nesh kao Dinamo kod Hrvata

Zadnja izmjena: Gumenix, dana/u 05 jan 2014, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Djesi ba @Gumenix aka @Pavel7 aka @Jackie + jos dvadesetak drugih kratkotrajnih aliasa.Gumenix je napisao/la:KEC je napisao/la:Volio bi da Sarajevo bude nesh kao Dinamo kod Hrvata
Vranjes,Stevanovic,pa nebi bilo lose vratiti Husejnovicasa europskim otpadom ako je uopste europski otpadom.. ovaj Dinamo prodaje igrace za 10tine miliona eura i bili bi nesh kao Sarajevo sa Vranjesem (druga ruska liga), Stevanovic (tribina Elćea)..
calcio je napisao/la:Djesi ba @Gumenix aka @Pavel7 aka @Jackie + jos dvadesetak drugih kratkotrajnih aliasa.Gumenix je napisao/la:KEC je napisao/la:Volio bi da Sarajevo bude nesh kao Dinamo kod Hrvata
Vranjes,Stevanovic,pa nebi bilo lose vratiti Husejnovicasa europskim otpadom ako je uopste europski otpadom.. ovaj Dinamo prodaje igrace za 10tine miliona eura i bili bi nesh kao Sarajevo sa Vranjesem (druga ruska liga), Stevanovic (tribina Elćea)..

- calcio
- Kontakt:
Hoces da kazes da ovo nisu tvoji klonovi?Gumenix je napisao/la:calcio je napisao/la:
Djesi ba @Gumenix aka @Pavel7 aka @Jackie + jos dvadesetak drugih kratkotrajnih aliasa.
Isto tako si ti napisao (izvini ili je neko drugi) da sam klon Gringa, brat ili sta vec..calcio je napisao/la:Hoces da kazes da ovo nisu tvoji klonovi?Gumenix je napisao/la:calcio je napisao/la:
Djesi ba @Gumenix aka @Pavel7 aka @Jackie + jos dvadesetak drugih kratkotrajnih aliasa.
Naravno da nisu.
- calcio
- Kontakt:
Gumenix je napisao/la: Isto tako si ti napisao (izvini ili je neko drugi) da sam klon Gringa, brat ili sta vec..
Naravno da nisu.
Nisam ja. Hajd' dobro izvini ako sam pogrijesio. Zaboravimo ovo i nastavimo svojim poslom.

Nista ok.calcio je napisao/la:Gumenix je napisao/la: Isto tako si ti napisao (izvini ili je neko drugi) da sam klon Gringa, brat ili sta vec..
Naravno da nisu.
Nisam ja. Hajd' dobro izvini ako sam pogrijesio. Zaboravimo ovo i nastavimo svojim poslom.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ibrakovi ... vor/121875
Zvanično uspostavljen kontakt između Sarajeva i Seville.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Od Seville do Sarajeva.SalePD je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/ibrakovi ... vor/121875
-
- Kontakt:
jbg ima se, moze seGumenix je napisao/la:Od Seville do Sarajeva.SalePD je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/ibrakovi ... vor/121875
![]()

Kao i za Vranjesa,najvaznije je da igraju,posebno se to odnosi za Stevu koji jos uvijek ima vremena da napravi nesto u karijeri,ne moze se reci da je momak preko noci zaboravio da igra fudbal..Ali da je stagniranje i veliki udarac njegovoj karijeri doci iz Primere u PL BiH valjda je suvisno reci..
.

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !