FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
accordo in vista col Torino per 2 mln più metà Botta Za onog Ambrosia 
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
sve bolje i bolje 
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ne vjerujem koliko pesimizma u vezi dolaska D'Ambrosia. Razuvjerit će vas čovjek sve.
Kakav Botta ba, pa on ako se vrati kao isti igrač nakon pokidanih ligamenata to će da bude čudo. To kad jednom doživiš nikad više ne budeš na istom nivou.
Dva miliona za D'Ambrosia i pola ugovora za igrača koji ima taj tip ozljede je fenomenalan posao. Ko god je gledao Torino barem pet puta ove i prošle sezone zna o kakvom je beku riječ.
Kakav Botta ba, pa on ako se vrati kao isti igrač nakon pokidanih ligamenata to će da bude čudo. To kad jednom doživiš nikad više ne budeš na istom nivou.
Dva miliona za D'Ambrosia i pola ugovora za igrača koji ima taj tip ozljede je fenomenalan posao. Ko god je gledao Torino barem pet puta ove i prošle sezone zna o kakvom je beku riječ.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Slazem se... Ljudi izmijenjali smo trenere sa ovom ekipom ali jednostavno ne valjaju nam igraciMaGiCa je napisao/la:Nista Mazzarri ne radi drugacije nego sto je radio u Napoliju.Jericho je napisao/la:nama treba novi trener, pa tek onda NOVI IGRAČI....
Samo sada nema Hamsika, Lavezzija, Zunigu, Maggia i pre svih Cavanija
Vjerujte mi ni Ferguson ni Guardiola ne bi mogli nista napraviti kad imas Johnya, Nagatoma i ostale. Ne branim Mazzaria, ne volim 3-5-2, i mislim da je lud sto je napustio Napoli da preuzme ovu ekipu
Al moramo dovest par imena, pa mozda se i neki bolji trener za nas zainteresuje. Ovako niko i ne bi.
Kovacic ne moze ovako, igra u ekipi koja tone i ne mozes od njega ocekivat da ide sam dadne tri gola, pobjedi utakmicu. Nece se nikad razvit kad su svi igraci oko njega kese
Guarin je mozda na momente dobar igrac. Ali vecinom mi izgleda glup ko konj iskreno da vam kazem.
Juan je jak u odbrani al tu svoju jacinu uvijek iskoristi da napravi faul. Opet, djeluje mi glup ko konj.
I da ne pricam dalje. Reko sam ranije, mislim da Handanovic i Palacio mogu igrati u Interu, i tu bih ostavio Rickya, Kovacica i Icardia da se razviju u igracine jer imaju potencijal. Ovo brate ostalo sve zdravo
inace ?
Nisam gledao tekmu i prema vashim komntarima mogu samo reci hvala Bogu.
Mazzari je debil to sada tvrdim iako sam bio jedan od njegovih najvecih zagovornika.Igrace i da sam gledao ne bih imao zivaca vishe konetarisati. Vidim sve je vec receno i samo se ponavlja po forumu iz kola u kolo (glupi Jpanac, toplo hladni riki itd.)
@Johnlowe trener je sve. Taj isti Ferguson je osvajao titule sa slabijom ekipom od one s kojom je Moyes danas 12 ili koji vec.
BTW
Ovom jednom navijacu Lazijala cestitam na pobjedi!
Niko nista nije rekao protiv lika ali druze morash shvatiti da je poslije Perreira, buducih Maicona, glupih Japanaca taj strah u potpunosti opravdan.L'Avvocato je napisao/la:Ne vjerujem koliko pesimizma u vezi dolaska D'Ambrosia. Razuvjerit će vas čovjek sve.
Mazzari je debil to sada tvrdim iako sam bio jedan od njegovih najvecih zagovornika.Igrace i da sam gledao ne bih imao zivaca vishe konetarisati. Vidim sve je vec receno i samo se ponavlja po forumu iz kola u kolo (glupi Jpanac, toplo hladni riki itd.)
@Johnlowe trener je sve. Taj isti Ferguson je osvajao titule sa slabijom ekipom od one s kojom je Moyes danas 12 ili koji vec.
BTW
Amar Osim selektor BiH
- francobaresi
- Kontakt:
D'Ambrosio je čisti kvalitet, nema potrebe da sumnjate. Dobili ste jednog odličnog igrača za male pare.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Vidjet cemo...francobaresi je napisao/la:D'Ambrosio je čisti kvalitet, nema potrebe da sumnjate. Dobili ste jednog odličnog igrača za male pare.
Amar Osim selektor BiH
-
neroazzuro
- Kontakt:
Ja sam veliki optimista! Gore od onih bezglavih muha ne moze igrat. Mada sve vise imam dojam da ovaj Ferguson na klupi neke bitne igrace ne zna kako treba iskoristit. Nije moguce da su Guarin i Ranocchia dobri svima osim njemu.Beppe je napisao/la:Nisam gledao tekmu i prema vashim komntarima mogu samo reci hvala Bogu.
Niko nista nije rekao protiv lika ali druze morash shvatiti da je poslije Perreira, buducih Maicona, glupih Japanaca taj strah u potpunosti opravdan.L'Avvocato je napisao/la:Ne vjerujem koliko pesimizma u vezi dolaska D'Ambrosia. Razuvjerit će vas čovjek sve.
BTW
Cestitke i od mene Lazialima,zaboravio sam sinoc od huje.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- L'Avvocato
- Kontakt:
To i mogu da razumijem. Oprez uz manju dozu pesimizma. Samo nema razloga da očajavate jer gubite 50% ugovora Botte. D'Ambrosio je sigurica, provjeren bek u Italiji, 25 godina, igrao za mladu repku, igra na obje strane, nije imao većih i težih ozljeda u karijeri, zna i zabit go, asistirati, savršen za Mazzarrijev sistem itd. itd. Dosta prednosti, a pitanje je da li bi Botta ikad i zaigrao za vas, čak i da se vrati u neku bolju formu.Beppe je napisao/la:
Niko nista nije rekao protiv lika ali druze morash shvatiti da je poslije Perreira, buducih Maicona, glupih Japanaca taj strah u potpunosti opravdan.
★★★
Ok, mozda od Botte stvarno nebi bilo igraca (iako sam ja uvjeren da ce bit hit u serie a, u Interu ili Torino ili bilo di drugo) ali cemu onda prodaja ljetos Donatia i Caldirole da bi dovukli sad beka ?? Malo glup potez. Ova dvojica su mladi i oba igraju u prvih 11 u svojim klubovima (Donati igra ligu prvaka), vuce se potez za potezom cisto onako, da se igraci vrte i prolaze kroz klub, isto tako se otpisuju potencijalno dobri igraci bez da im se pruzi sansa. Malo glupasta transfer politika, ako nemamo 2 mil za igraca ciji ugovor istjece za 6 mjeseci onda nema potrebe da ga dovodimo.
A i ne razumim zasto bi igraci pred kojima je karijera (mlađi od 25) dolazili uopce u Inter, ocito je da mladi i poletni igraci nisu dobrodosli, da se racuna na starkelje itd. Vec 3 sezonu zaredom se igra nulta godina a u to vrime nismo promovirali niti jednog igraca.
A i ne razumim zasto bi igraci pred kojima je karijera (mlađi od 25) dolazili uopce u Inter, ocito je da mladi i poletni igraci nisu dobrodosli, da se racuna na starkelje itd. Vec 3 sezonu zaredom se igra nulta godina a u to vrime nismo promovirali niti jednog igraca.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
To definitivno.neroazzuro je napisao/la:Gore od onih bezglavih muha ne moze igrat.
Kombinacija optimizma i pesimizma rekao bih. Optimizam jer novi igrac je tu, a pezimizam, jer pouceni iskustvom...kupovali smo i puno skuplje i hvaljenije bekove pa nista nisu uradili.L'Avvocato je napisao/la:Oprez uz manju dozu pesimizma.
Amar Osim selektor BiH
Ma nemam ja nista protiv momka, cak sta vise drago mi je sto dovodimo bilo koga umjesto Pereire, jos je relativno mlad, italijan, poznaje ligu, uglavnom ne moze bit gore od pereire, al mi je glupo sto se daje 2 miliona plus pola mladog igraca za covjeka koji ce se moc dzaba dovest na ljeto..
A za Donatija necu nista govorit, imamo preglupu politiku sa mladim igracima i to se vec odavno zna (Santon) a kako vidim nista se nije promijenilo jos uvijek (Kovacic)
A za Donatija necu nista govorit, imamo preglupu politiku sa mladim igracima i to se vec odavno zna (Santon) a kako vidim nista se nije promijenilo jos uvijek (Kovacic)
- L'Avvocato
- Kontakt:
E baš zato sam i napisao da nije sigurno da bi Botta i zaigrao za vas čak i ako bi se vratio u pravu formu. Jednostavno je politika ove uprave, barem se tako čini, da mlade igrače šalje što dalje od kluba.Tritolone je napisao/la:Ok, mozda od Botte stvarno nebi bilo igraca (iako sam ja uvjeren da ce bit hit u serie a, u Interu ili Torino ili bilo di drugo) ali cemu onda prodaja ljetos Donatia i Caldirole da bi dovukli sad beka ?? Malo glup potez. Ova dvojica su mladi i oba igraju u prvih 11 u svojim klubovima (Donati igra ligu prvaka), vuce se potez za potezom cisto onako, da se igraci vrte i prolaze kroz klub, isto tako se otpisuju potencijalno dobri igraci bez da im se pruzi sansa. Malo glupasta transfer politika, ako nemamo 2 mil za igraca ciji ugovor istjece za 6 mjeseci onda nema potrebe da ga dovodimo.
Nikome nije jasno zbog čega Donati nije ostao ljetos. Eno ga igra odlično u Leveru. Caldirolu sam manje pratio, ali vjerujem da je i on dobar, samo što je Werder slab
★★★
Komsije se ukljucuju u borbu za Fernanda. Odlicno! (samo sto mi nismo ni bili u pregovorima, imamo fantasticnog saobracajnog policajca na sredini terena, u cvijetu mladosti i forme). 
Manchester City have been contacted in the past weeks by Inter to get Jovetic on loan, according to Sky Italy. Turned down
West Ham to meet tomorrow Inter in Milano for Belfodil, according to Sky Italy. Club is keen, player to convince
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bio jednom jedan veliki klub
Uvijek stvari pokusavam sagledat realno ali nikako da shvatim da novi vlasnik ne moze podarit navijacima, koji su i dalje najodaniji na cizmi, igraca ili dva koji ce donijeti ovoj ekipi sto treba i da ljudi ne lupaju od frustracija iz kola u kolo.
Niko ne ocekuje da izvali 50-60 mil. za igraca ali da se ne moze protegnut 10-15 miliona ma nema yebene sanse.
I naravno nek ide WM i njegova defanziva vise u 3pm, hajvan ko hajvan, ostat ce bez posla a da nece nista pokusat promjenit.
FORZA INTER
Uvijek stvari pokusavam sagledat realno ali nikako da shvatim da novi vlasnik ne moze podarit navijacima, koji su i dalje najodaniji na cizmi, igraca ili dva koji ce donijeti ovoj ekipi sto treba i da ljudi ne lupaju od frustracija iz kola u kolo.
Niko ne ocekuje da izvali 50-60 mil. za igraca ali da se ne moze protegnut 10-15 miliona ma nema yebene sanse.
I naravno nek ide WM i njegova defanziva vise u 3pm, hajvan ko hajvan, ostat ce bez posla a da nece nista pokusat promjenit.
FORZA INTER
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Ode Radja, za kojeg sam bio siguran da je nash, u Romu za male pare.E moj Erice dobro si poceo.
Amar Osim selektor BiH
Sutra sa Udineseom
Di Natale - Muriel
Na trzistu nista novo. Nasi miruju, sta ces imaju tim pun WC igraca.
Navodno se i Juve ukljucio u borbu za Lamelu.
Na trzistu nista novo. Nasi miruju, sta ces imaju tim pun WC igraca.
Navodno se i Juve ukljucio u borbu za Lamelu.
Evo Di Marzio veli da su ljudi iz West Ham-a dosli u sjediste Intera da pregovaraju oko posudbe Belfodila.
Meni fakat nije jasno zasto smo mi dali 7.5 mil eura i Cassana za pola ugovora covjeka koji ne pase Mazzariju. Koji nece ni dobit priliku da pokaze zasto je u klubu. Imamol mi kakav scouting, radel oni u saradnji sa Mazzarijem il dovode igrace kako im se cefne. To samo govori kako radi citav nas klub, ne samo Branca, Ausilio il Mazzari. Nista ne funkcionise kako treba zato i jesmo tu gdje smo.
Znaci tolke pare se uzalud bacile a sad se nema banke nego se mora prodavat. Ma goni sve u vraga, sve mi se ogadilo.
Meni fakat nije jasno zasto smo mi dali 7.5 mil eura i Cassana za pola ugovora covjeka koji ne pase Mazzariju. Koji nece ni dobit priliku da pokaze zasto je u klubu. Imamol mi kakav scouting, radel oni u saradnji sa Mazzarijem il dovode igrace kako im se cefne. To samo govori kako radi citav nas klub, ne samo Branca, Ausilio il Mazzari. Nista ne funkcionise kako treba zato i jesmo tu gdje smo.
Znaci tolke pare se uzalud bacile a sad se nema banke nego se mora prodavat. Ma goni sve u vraga, sve mi se ogadilo.
-
neroazzurni
- Kontakt:
sunce ti poljubim pa sta se ovo desava sa nasim klubom
mislio sam da se nikad necu popisanije osjecati nego za vrijeme Strame a vidi sad ovo
sve se nesto bojim da ce datum kad je ovaj "biznismen" preuzeo klub biti crnim slovima upisan u historiji kluba
pa jel on svjestan kakav je klub preuzeo, jel on konta da mi nismo Parma ili Bolonja, cuj mu price kao narednih 2-3 godine je cilj stabilizacija kluba i vracanje dugova, pa jarane mogao se isto tako platiti neki dobar ekonomista i strucnjak koji ce sjesti napraviti plan za spas kluba te smanjenje troskova i cao, koji ce nam klinac sva ona pompa oko milijardera i preuzimanja i ulaganja bla bla
kaze lik, cilj je da od iduce godine ni jedan igrac nema vecu platu od 2,5 mil. hahahahaah pa jarane moj sta ti mislis kakav ce ti igrac u danasnje vrijeme igrat za te pare, dok se tamo seici razbacuju i nude igracima i pticijeg mlijeka on konta ucjenjivati neke igrace trazit da smanje plate, ma nema od tog nista kralju moj, onda nije ni cudo sto nam ona japanska spodoba odgovara ili sto ozbiljno racunamo na Kuzmanovica, nazalost takvi ce nam igraci i igrat u buducnosti.
nemamo mi sta pricati ako je njemu puno dati 15-20 mil. za nekog igraca, pa sta kontas, uzimat igrace iz BiH lige
ne znam ljudi za vas, al ja sam pravo razocaran u sve ovo, mislim nije meni tesko pao poraz niti bilo kakva serija losih rezultata(na to si naviknut ako si navijac Intera), ali kad vidis da nema buducnosti, da nema nikakvog plana za neke vece domete, kad vidis da ti je za "gazdu" dosao lik kojem nisu bitne pobjede i trofeji, nisu bitne zelje navijaca, nego je bitno samo pozitivno poslovat e onda ti se svijet srusi
inace sto se tice terena, tu je haos teski, nema kohezije izmedju uprave i struke, mislim vlasnik hoce da se smanje troskovi, da se proizvode igraci, da se ne trosi puno i onda se dovede WM covjeka koji je poznat da ne voli mlade igrace, da nije toliki strucnjak za proizvest igraca, nego da co'ek voli doci na gotovo sa dobrim i iskusnim igracima raspolagati, nazalost kod nas su i previse iskusni
ne znam braco po klubu, neka su nebesa sa nama i da nas sreca prati jer nam je jos ona ostala, od znanja nema nista
forza Inter
mislio sam da se nikad necu popisanije osjecati nego za vrijeme Strame a vidi sad ovo
sve se nesto bojim da ce datum kad je ovaj "biznismen" preuzeo klub biti crnim slovima upisan u historiji kluba
pa jel on svjestan kakav je klub preuzeo, jel on konta da mi nismo Parma ili Bolonja, cuj mu price kao narednih 2-3 godine je cilj stabilizacija kluba i vracanje dugova, pa jarane mogao se isto tako platiti neki dobar ekonomista i strucnjak koji ce sjesti napraviti plan za spas kluba te smanjenje troskova i cao, koji ce nam klinac sva ona pompa oko milijardera i preuzimanja i ulaganja bla bla
kaze lik, cilj je da od iduce godine ni jedan igrac nema vecu platu od 2,5 mil. hahahahaah pa jarane moj sta ti mislis kakav ce ti igrac u danasnje vrijeme igrat za te pare, dok se tamo seici razbacuju i nude igracima i pticijeg mlijeka on konta ucjenjivati neke igrace trazit da smanje plate, ma nema od tog nista kralju moj, onda nije ni cudo sto nam ona japanska spodoba odgovara ili sto ozbiljno racunamo na Kuzmanovica, nazalost takvi ce nam igraci i igrat u buducnosti.
nemamo mi sta pricati ako je njemu puno dati 15-20 mil. za nekog igraca, pa sta kontas, uzimat igrace iz BiH lige
ne znam ljudi za vas, al ja sam pravo razocaran u sve ovo, mislim nije meni tesko pao poraz niti bilo kakva serija losih rezultata(na to si naviknut ako si navijac Intera), ali kad vidis da nema buducnosti, da nema nikakvog plana za neke vece domete, kad vidis da ti je za "gazdu" dosao lik kojem nisu bitne pobjede i trofeji, nisu bitne zelje navijaca, nego je bitno samo pozitivno poslovat e onda ti se svijet srusi
inace sto se tice terena, tu je haos teski, nema kohezije izmedju uprave i struke, mislim vlasnik hoce da se smanje troskovi, da se proizvode igraci, da se ne trosi puno i onda se dovede WM covjeka koji je poznat da ne voli mlade igrace, da nije toliki strucnjak za proizvest igraca, nego da co'ek voli doci na gotovo sa dobrim i iskusnim igracima raspolagati, nazalost kod nas su i previse iskusni
ne znam braco po klubu, neka su nebesa sa nama i da nas sreca prati jer nam je jos ona ostala, od znanja nema nista
forza Inter
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.