Daj shvati da je Hadžić zadnji vezni, a Sušić i Prcić ofenzivni veznjaci, polušpice. Dakle neigraju na istoj poziciji. Prcić je vrhunski talent i od Sušića je tri svjetlosne godine. Sušić, Vršajević, Jozinović, Bencun i Bukva nisu za reprezentaciju.Goalgetter je napisao/la:Ma Eldin Hadzic je jos zelen za poziva, budite malo realni. Igra u 2. Spanskoj ligi, zabio je ja mislim 2-3 gola do sada. Ali u pravu ste da treba dovesti tok 3eg napadaca, tada je to trebao biti definitivno Mahmutovic, tada je bio najbolji napadac Ceske lige dok nije dosla ta povreda. Ne bih takodje imao nista protiv da se Muslimovic pozove, odradi pripreme sa repkom na SP, i moze uletiti 15-20 minuta ako zatreba, ali cemo ici Papetovom logikom, sta ce meni 3. napadac, kad ja imam Ibricica.![]()
Sto se tice drugog Hadzica, Anela, vidim da se pominje, on po meni ne zasluzuje poziv, prosjecan igrac totalno. Igra istu poziciju kao Tin Sven Susic i Prcic, stoga ne vidim logike da se on poziva. Od ove trojice ionako po meni samo Prcic zasluzuje poziv. Hadzicu je menedzer Susicev brat, ali mu ni to nece pomoci da se domogne repke ja mislim, jer stvarno nema mjesta u timu.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:Quote me slobodno. Znam da misliš na mene. Stojim iza svojih postova. Nisam rekao da je mega - giga talent, i da bi mogao upasti u reprezentaciju samo zarad svojih nepresušnih kvaliteta, nemoj mi riječi ubacivati u usta.calcio je napisao/la:Ovdje je svaki igrac kojeg Susic ne pozove neotkriveni dragulj.Momak je cijeli zivot u Spaniji, ako do sad nije skrenuo paznju prvoligaskih klubova na sebe, pa ne znam onda ima li tu kvaliteta za reprezentaciju.
Sto se tice Mahmutovica, ne smijem izgleda reci da je steta sto se povrijedio jer ce to neko iskoristiti za jeftino poentiranje. On godinama nije pokazivao kapacitet za reprezentaciju, jesenas ga je krenulo i da je nastavio tako sigurno bi bio u, kako ono kazu novinari, Papetovoj biljeznici. Logican i normalan tok desavanja.
Pomenuo sam profilne karakteristike koje momak ima, a koje je Pape pomenuo u jednom od svojih intervjua. Ništa više. Kada shvatiš kakva je inače konkurencija koja se tiče 3 napadača, može se slobodno isti svrstati u istu.
Ja nisam rekao je godinama prije Mahmutović zaslužio poziv, nego onda, kada je počeo davati golove i pružati dobre partije u kontinuitetu, dakle, u ovoj polusezoni do ozlijede, znači ni to nije tačno.
A Pape je u jednom članku doslovno rekao da ga ne zanima njegova forma, jer je kvalitet češke lige jako loš, i ne, po toj izjavi, da zabija do apokalipse ne bi bio u Papetovoj bilježnici.
Ne moze on biti treci napadac kada je krilo, znaci napadac mu je druga pozicija. A takvih vec imamo dovoljno. Lulic, Visca, Stevanovic, Ibricic, Hajrovic, sigurno ih ima jos koji bi mogli odigrati napadaca u slucaju da bas bude potrebno.
Pored svih njih Pape bi trebao da ode u spansku drugu ligu da skautira nekog momka koji po svemu sudeci pruza prosjecne partije, samo za to da bi se nesto desavalo. Jer kvalitet nam sigurno nece podici. Da momak pruza fantasticne partije, da se za njega interesuju prvoligaski klubovi, da se o njemu prica.. pa donekle bih i shvatio. Ali ne vidim nista od toga.
Ibričić napadač???calcio je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:Quote me slobodno. Znam da misliš na mene. Stojim iza svojih postova. Nisam rekao da je mega - giga talent, i da bi mogao upasti u reprezentaciju samo zarad svojih nepresušnih kvaliteta, nemoj mi riječi ubacivati u usta.calcio je napisao/la:Ovdje je svaki igrac kojeg Susic ne pozove neotkriveni dragulj.Momak je cijeli zivot u Spaniji, ako do sad nije skrenuo paznju prvoligaskih klubova na sebe, pa ne znam onda ima li tu kvaliteta za reprezentaciju.
Sto se tice Mahmutovica, ne smijem izgleda reci da je steta sto se povrijedio jer ce to neko iskoristiti za jeftino poentiranje. On godinama nije pokazivao kapacitet za reprezentaciju, jesenas ga je krenulo i da je nastavio tako sigurno bi bio u, kako ono kazu novinari, Papetovoj biljeznici. Logican i normalan tok desavanja.
Pomenuo sam profilne karakteristike koje momak ima, a koje je Pape pomenuo u jednom od svojih intervjua. Ništa više. Kada shvatiš kakva je inače konkurencija koja se tiče 3 napadača, može se slobodno isti svrstati u istu.
Ja nisam rekao je godinama prije Mahmutović zaslužio poziv, nego onda, kada je počeo davati golove i pružati dobre partije u kontinuitetu, dakle, u ovoj polusezoni do ozlijede, znači ni to nije tačno.
A Pape je u jednom članku doslovno rekao da ga ne zanima njegova forma, jer je kvalitet češke lige jako loš, i ne, po toj izjavi, da zabija do apokalipse ne bi bio u Papetovoj bilježnici.
Ne moze on biti treci napadac kada je krilo, znaci napadac mu je druga pozicija. A takvih vec imamo dovoljno. Lulic, Visca, Stevanovic, Ibricic, Hajrovic, sigurno ih ima jos koji bi mogli odigrati napadaca u slucaju da bas bude potrebno.
Pored svih njih Pape bi trebao da ode u spansku drugu ligu da skautira nekog momka koji po svemu sudeci pruza prosjecne partije, samo za to da bi se nesto desavalo. Jer kvalitet nam sigurno nece podici. Da momak pruza fantasticne partije, da se za njega interesuju prvoligaski klubovi, da se o njemu prica.. pa donekle bih i shvatio. Ali ne vidim nista od toga.
Begović, Burić, Stanković
- calcio
- Kontakt:
Neka uzme gibraltarsko drzavljanstvo i mozda ce postati reprezentativac. Mozda.DonCorleone je napisao/la:Nije problem, ne znam sto se prepirete. Susic i calcio nemaju dekodiran kanal (gringo tupac nije poslo kodove) tako da nemaju mogucnost gledanja, a Susic jos nema internet tako da nema ni od streamova nista, letiti ne moze, jer ce zakasnit na utakmicu. Bude li sta od tog momka iz Spanije, neka bude i neka ode da igra za koga zeli, mi svakako idemo na gotovo, a tada biva ko obicno vec kasno (Seferovic), u slucaju da zelite da bude bolje, kontaktirajte Juku Becirevica da ga dovede, jer Safet ne prati te poluigrace i nema potrebe da se zamaramo tim potencijalnim imenima kada imamo Zahirovica iz druge tribinske lige i Vrsajevica finaliste lige sampiona.
Cuj neka ide igrati za koga hoce, jest sve se spanci otimaju za njega. Del Brko ga sigurno vodi u Brazil
@Pauleta, gdje pise da je Ibricic napadac? Pise da je jedan od igraca koji bi mogao odigrati bas u slucaju da ostanemo bez ikog drugog.
Uostalom u danasnjem modernom fudbalu svaki ofanzivni igrac je napadac. Kud ces dalje nego kad je Pjanic nekoliko puta u Romi igrao napadaca kod Luisa Enriquea.
Imaš igrača kojemu pozicija napadača nije strana, i koji igra redovno na jednoj strani, a na drugoj strani imaš igrače koji ne pamte kad su odigrali poziciju napadača ( Lulić, Hajrović, Višća ), i igrače koji ne pamte kad su odigrali meč kako treba ( Ibričić i Stevanović ).calcio je napisao/la:Ne moze on biti treci napadac kada je krilo, znaci napadac mu je druga pozicija. A takvih vec imamo dovoljno. Lulic, Visca, Stevanovic, Ibricic, Hajrovic, sigurno ih ima jos koji bi mogli odigrati napadaca u slucaju da bas bude potrebno.
Znači da je po tebi svejedno da li imaš igrača u takmičarskoj formi na bilo kojoj poziciji u timu koju zahtjevaš ili nemaš. Oprosti ako sam pogrešno shvatio.
Od svih ovih igrača koje si pobrojao, momak je sigurno kompletniji na poziciji napadača a konstitucijom je sigurno jači od svih njih, izuzevši Ibričića koji ima dizel pogon u gu.zici čitavu karijeru.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Ja sam gledao ovog Hadžića jedno dva puta i momak uopšte nije loš, skoro svaki napad je u šansi, ma isti tip napadača kao Aguero, trči, bori se, dosta je u posjedu lopte u šansama, ali može se reći da mu realizacija nije jača strana, sl. kao kod Armina Hodžića
I on nije krilo, nego kao neki polušpic, puno trči brz je okretan, pa može odigrati i po strani, ali on je polušpic
I on nije krilo, nego kao neki polušpic, puno trči brz je okretan, pa može odigrati i po strani, ali on je polušpic
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Goalgetter
- Kontakt:
Koliko si puta gledao Hadzica?Pauleta je napisao/la:
Daj shvati da je Hadžić zadnji vezni, a Sušić i Prcić ofenzivni veznjaci, polušpice. Dakle neigraju na istoj poziciji. Prcić je vrhunski talent i od Sušića je tri svjetlosne godine. Sušić, Vršajević, Jozinović, Bencun i Bukva nisu za reprezentaciju.
Momak je na papiru zadnji vezni, ali to totalno drugacije izgleda na terenu, defanzivno je jednostavno limitiran, isto kao i Medunjanin, u Sturmu vec kad igra, pored njega bude jedan sto je defanzivno orijentisan, a on kreira napade, i igra prema naprijed.
- legenda reala
- Kontakt:
Ja sam ga gledao u kvalifikacijama za EL sa Sturmom i dečko je veznjak orjentisan ka napadu, sigurno je defanzivniji od Medunjanina, ali on nije klasični zadnji vezni kakav nama treba
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
SALATIC
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zna Prcić igrati polušpica, ali obično je dosta povučeniji.Pauleta je napisao/la:Daj shvati da je Hadžić zadnji vezni, a Sušić i Prcić ofenzivni veznjaci, polušpice.
- calcio
- Kontakt:
Najbitnije pitanje je kakav je igrac, mislim po kvaliteti. Ja bih radije uzeo Messija van takmicarske forme nego Adilovica u zivotnoj formi.zizu1991 je napisao/la:Imaš igrača kojemu pozicija napadača nije strana, i koji igra redovno na jednoj strani, a na drugoj strani imaš igrače koji ne pamte kad su odigrali poziciju napadača ( Lulić, Hajrović, Višća ), i igrače koji ne pamte kad su odigrali meč kako treba ( Ibričić i Stevanović ).calcio je napisao/la:Ne moze on biti treci napadac kada je krilo, znaci napadac mu je druga pozicija. A takvih vec imamo dovoljno. Lulic, Visca, Stevanovic, Ibricic, Hajrovic, sigurno ih ima jos koji bi mogli odigrati napadaca u slucaju da bas bude potrebno.
Znači da je po tebi svejedno da li imaš igrača u takmičarskoj formi na bilo kojoj poziciji u timu koju zahtjevaš ili nemaš. Oprosti ako sam pogrešno shvatio.
Od svih ovih igrača koje si pobrojao, momak je sigurno kompletniji na poziciji napadača a konstitucijom je sigurno jači od svih njih, izuzevši Ibričića koji ima dizel pogon u gu.zici čitavu karijeru.
Mislim da bi i Adilovic licno napravio isti izbor tako da nije da ga sad pljujem ili nesto

Znaci vracamo se na to da ga nismo puno gledali, ja sam samo vidio poneki isjecak. Ali ne ide mu karijera bas blistavim stazama. Vazda po nekim rezervnim klubovima, niti se puno pise o njemu. Tako da pretpostavljam da nije bas medju najboljim igracima. Znaci na osnovu svega toga mislim da trenutno svi koje sam naveo imaju prednost jer su bolji igraci. Naravno, rezervisem se jer kao sto sam rekao vidio sam samo isjecke. Misljenje se moze promjeniti.
Strucnjak ne vidi ili ne zeli da vidi.Cartman je napisao/la:SALATIC
- Goalgetter
- Kontakt:
I niko drugi...Goalgetter je napisao/la:
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Nemogu da svatim da jos neki krive Susica za Seferovica! Pa njega su najvise ganjali a covjek nam na kraju dade nogu ... Obecali mu Svicarci da ce igrati, sto kod nas nebi jos mogo ni za 4 godine i covjek pokazo sav svoj patriotizam i ljubav prema domovini Svici

Ne budi smijesan kad nisi upoznat sa situacijom.MaksuzBaksuz je napisao/la:Nemogu da svatim da jos neki krive Susica za Seferovica! Pa njega su najvise ganjali a covjek nam na kraju dade nogu ... Obecali mu Svicarci da ce igrati, sto kod nas nebi jos mogo ni za 4 godine i covjek pokazo sav svoj patriotizam i ljubav prema domovini Svici![]()

- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Dobro je nek si ti upoznat sa svim i svasta! Zar nismo tog istog Seferovica lobirali a on nam dao nogu??? Jarane kad neko hoce da igra za BiH on ce uciniti sve to da i uradi. Ili ti je sad opet kriv Susic (kao uostalom za sve)!? Ovu drugu polurecenicu netrebam ni komentirati, kaze vise o tebi nego meni!Gumenix je napisao/la:Ne budi smijesan kad nisi upoznat sa situacijom.ajd sto pametujes sa teme na temu vrsni strucnjace sa diplomom.
-
- Kontakt:
Vidi koji je covek patriot cak ima tetovazu od zvjezdica sa nase zastave !!! Odma ga zovitekokakolas je napisao/la:I niko drugi...Goalgetter je napisao/la:
Sa situacijom oko Seferovica sam upoznat i o tome sam pisao i nije rekla kazalaMaksuzBaksuz je napisao/la:Dobro je nek si ti upoznat sa svim i svasta! Zar nismo tog istog Seferovica lobirali a on nam dao nogu??? Jarane kad neko hoce da igra za BiH on ce uciniti sve to da i uradi. Ili ti je sad opet kriv Susic (kao uostalom za sve)!? Ovu drugu polurecenicu netrebam ni komentirati, kaze vise o tebi nego meni!Gumenix je napisao/la:Ne budi smijesan kad nisi upoznat sa situacijom.ajd sto pametujes sa teme na temu vrsni strucnjace sa diplomom.

http://www.****/utakmica/KpeBZhro/#detalji" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakva je ovo Tipsport liga??
Kakva je ovo Tipsport liga??
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Beduin, Hansestadt, Jegres, Konzerva, Maverick, Micron i 29 gostiju.