Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- red devil88
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Uh sinoc sam sve zivo j.ebo kad sam vidio kako igraju pojedini igraci bez trunke muda. Gledam i ne vjerujem da djete od 18 godina jedino pokusava nesta i da lici na igraca .
Ovoj ekipi je potreban veliki remont to je sad svima jasno. Sad u Januaru je tesko dovesti kvalitetne igrace stoga se i ne nadam nekom(mozda samo coentrao).
Treba ovu sezonu pokusat zavrsit sto bezbolnije i uci u Top4 i proci jedno kolo dalje u Lp.
E onda treba na ljeto iskesirati kesha kao nikad do sad i demo strirati silu . Nema vise SAF-a pa da mozemo sa sicom do titula . O igracima i zeljama necu nista pisati jer niko ziv ne moze znati ko ce sve doci.
Sad se treba samo fokusirati na ligu i Top4
Ovoj ekipi je potreban veliki remont to je sad svima jasno. Sad u Januaru je tesko dovesti kvalitetne igrace stoga se i ne nadam nekom(mozda samo coentrao).
Treba ovu sezonu pokusat zavrsit sto bezbolnije i uci u Top4 i proci jedno kolo dalje u Lp.
E onda treba na ljeto iskesirati kesha kao nikad do sad i demo strirati silu . Nema vise SAF-a pa da mozemo sa sicom do titula . O igracima i zeljama necu nista pisati jer niko ziv ne moze znati ko ce sve doci.
Sad se treba samo fokusirati na ligu i Top4
Glory Glory Man United !!! 

Da se nadovezem na ovaj svoj post.
Guarin je meni strasno dobar igrac, nisu ga dzaba nazivali novim Gattusom, a fakat je takav igrac, bas kao Gattuso. Isto tako mi je Matuidi dobra opcija, ali njeg PSG ne bi nikada pustio, jedino da im Nanija uvalimo umjesto njeg.
Pa kojeg bi vi igraca svjetske klase kad ih je danas sve manje i manje ? Ima li kakav, ali da je do njeg moguce doci, a ne npr. Schweinsteiger kojeg Bog ne moze odvojiti od Bayerna, hahahah

Guarin je meni strasno dobar igrac, nisu ga dzaba nazivali novim Gattusom, a fakat je takav igrac, bas kao Gattuso. Isto tako mi je Matuidi dobra opcija, ali njeg PSG ne bi nikada pustio, jedino da im Nanija uvalimo umjesto njeg.

Pa kojeg bi vi igraca svjetske klase kad ih je danas sve manje i manje ? Ima li kakav, ali da je do njeg moguce doci, a ne npr. Schweinsteiger kojeg Bog ne moze odvojiti od Bayerna, hahahah
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Cabaye i Tiote iz Newcastlea
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nije ni to onda svjetska klasa, a eto nisu ni oni losa opcija
Nisu ni to onda igraci svjetske klase
aj mi reci koji igrač svjetske klase bi u ovom trenutku dosao u United, tužno ali istinito 

15.10.2013.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Nama ne treba nuzno puno igraca svjetske klase,daj tog Coentrao da zamjeni Evru i imas TOP bekove u ligi,daj Matuidija ili nekog mladog francuza da trci i ore po terenu,sprjecava napade,sto se mene teci to moze raditi i Fellaini i to uspjesnije od Carricka i daj jednog mladog veznjaka da ima viziju igre,ne mora nuzno biti najbolji dodavac kao Xavi ili Iniesta ali makar da pokusava te neke lopte u prostor i da hoce potegnut sa 25 metara kad je sam..Mi nismo opasni po gol vise ako nismo u petercu protivnika haman,i zato ljudi igraju bunker neki,kontra,greska odbrane i hajd cao..Znaci treba skontati neku viziju kako bi Manchester trebao izgledati sljedece godine,dva veznjaka,jedan defanzivno jedan ofanzivno orijentisan,jaki i brzi,sposobni dodati loptu,dva krila,jedan je Januzaj,momak moze iznjeti dosta tereta,drugo krilo treba dovesti,kad pogledam Nanija skontam da je Bebe na njegovom nivou ili onaj Obertan,driblaju malo nesto,uspore igru i hajd cao..Daj lijevog beka da moze trcat i to je to..Brzina i presing su osnova igre a nama trenutno u odbrani i vezi igraju najsporiji igraci,zato primamo puno golova,ljudi drze loptu u svom posjedu pa tako dodje i to greske i zato gubimo..Kaunas je napisao/la:aj mi reci koji igrač svjetske klase bi u ovom trenutku dosao u United, tužno ali istinito
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
ja priželjkujem dvojac iz Newcastla koji sam maloprije spomenuo, odlični igrači, nisu WC ali nisu ni za odbacit
15.10.2013.
dobro zboriš @sikirica to za brzinu i presing
aa ja nisam nešto zagrijan za Tiotea imamo već takvog igrača, Fellainia, za kog se nadam da će pokazati zašto je doveden. On nije bbm a svi očekuju da igra tako, čovjek je izričito defanzivni vezni, destruktivac...malo sporiji ali je dobar u defanzivi... ne kažem da je on najbolje rješenje uz tog-nekog-playa kojeg valjda namjeravamo dovesti
zašto je nemoguće se dobro pojačati u januaru, iskeširaj pare i sve može
aa ja nisam nešto zagrijan za Tiotea imamo već takvog igrača, Fellainia, za kog se nadam da će pokazati zašto je doveden. On nije bbm a svi očekuju da igra tako, čovjek je izričito defanzivni vezni, destruktivac...malo sporiji ali je dobar u defanzivi... ne kažem da je on najbolje rješenje uz tog-nekog-playa kojeg valjda namjeravamo dovesti
zašto je nemoguće se dobro pojačati u januaru, iskeširaj pare i sve može

znam da se Cabaye spominjao kao pojacanje topnika, al kako bi on legao veznom redu United ko budali samar, idealan veznjak, pregled igre vrhunski, duge lopte ne treba ni spominjati, tip igraca koji ima snazan i precizan udarac sa vecih distanci, jedan segment koji me nervira kod sadasnje garniture igraca Uniteda, niko ne zeli da puca sve nesto na krilo i ubaci da skace Hernandez ?? mislim glupost, i jos je dobar u defanzivnom segmentu igre, al kad bi se jos igrali hocu hocu zelim zelim, doveo bih Matuidija jer je momak izvrstan igrac, al pita se i PSG nesto a da se ne lazemo ne treba im lova 

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Pozz za sve Djavole,novi sam na forumu ali pratim dogadjanja ovdje dugo,pa reko da se prijavim da malo razmijenim misljenja u vezi najdrazeg nam kluba!
Al` im je covjek svim nabio komplekse jbte, on se povuce, ode s klupe a i dalje im rak rana.
Najveci svih vremena, nije to lako progutati ako ne volis isto sto i on.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Zajeban je Barton kad prica.
I jos jedna za spoliera jer ne znam dal je bila ;
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
super , svi smo mi unitedAnon je napisao/la:Treba naglasiti i da je tebi IQ na razini završnice čovjeka kojeg imaš kao usernameTorres_9 je napisao/la:opet treba naglasati da se masinerija zahuktava

Druga slika je photoshop.
Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
- Centre forward
- Kontakt:
Jes' vala, malo su ga ipak uljepšali, tehnika je čudo.Alcatraz je napisao/la:Druga slika je photoshop.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
jašta....milina mi ga vidjet dok gleda odron od ekipe sa tribinaRooney88 je napisao/la:Al` im je covjek svim nabio komplekse jbte, on se povuce, ode s klupe a i dalje im rak rana.![]()

A.F.C. Bournemouth!
Zaboravio si da ste naguženi od tog odrona ove sezonerambo16 je napisao/la:jašta....milina mi ga vidjet dok gleda odron od ekipe sa tribinaRooney88 je napisao/la:Al` im je covjek svim nabio komplekse jbte, on se povuce, ode s klupe a i dalje im rak rana.![]()

Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Manchester United have offered €25m for Juventus' Claudio Marchisio in a bid to strengthen their midfield. (Forza Italia) 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.