FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I tako... dok ovdje neki pišu sve i svašta čika Tan kupuje... al kao što se i očekivalo za Cardiff... Diouf

@19risha88
Nada zadnja umire. Drž' se!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
VanBasten je napisao/la:@19risha88

Ne znam samo što bi bolov'ovincenttan je napisao/la:VanBasten je napisao/la:@19risha88
Nada zadnja umire. Drž' se!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bol boluje moj jaran, AL NE BOLUJEM JA

-
- Kontakt:
ko je rekao da je upucen (osim rukfasa mozda)?
evo ja prvi kazem da znam info s kim se pregovara ali necu da kazem nista jer se moze desiti ta to ne uuspije
Ne zbog novca , nego zbogg uslova koje igraci traze
Reci cu ti da je jedan igrac kojeg smo htjeli prije ulaska Tana pristao igrati za sarajevo i potpisati na godinu i pol, ali ulaskom Tana trazio je skoro pa duplu platu
naravno dobio je nogu, a klub se okrenuo jednom ddrugom igracu
Lijepo je vidjjeti da se guramo oko Stevanovica jer njega naad zeli i Vojvodina
Sirijac ce biti POJAČANMJE u pravom smislu rijeci 100%
evo ja prvi kazem da znam info s kim se pregovara ali necu da kazem nista jer se moze desiti ta to ne uuspije
Reci cu ti da je jedan igrac kojeg smo htjeli prije ulaska Tana pristao igrati za sarajevo i potpisati na godinu i pol, ali ulaskom Tana trazio je skoro pa duplu platu

Joj kako bi dobro bilo da nam dodje Stevanovic.....
Znaci prema izjavi Ibrakovica Grahovac je otpao ili je neka taktika uprave....

Znaci prema izjavi Ibrakovica Grahovac je otpao ili je neka taktika uprave....

-
- Kontakt:
mislim da je taktika, a mozda i nije ... blize sam prvoj opciji jer znas i sam kakav pritisak vrse na igrace borca iz BL kada je pitanje dolaska u sarajevo... primjer Bilbija gdje su mu dolazile svakakve porukehilmo je napisao/la:Joj kako bi dobro bilo da nam dodje Stevanovic.....
Znaci prema izjavi Ibrakovica Grahovac je otpao ili je neka taktika uprave....![]()
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Da si procitao tekst vidio bi da pise "Miroslav Stevanović blizu je prelaska u Fudbalski klub Sarajevo! Jasno je to svima nakon što je uprava Bordo kluba kontaktirala njegove zastupnike.19risha88 je napisao/la:Ne znam samo što bi bolov'oČitam postove od prije 10 dana Stevanović prelazi u Sarajevo,a tek danas FKS uopšte pokušava doći u kontakt sa Stevom... A čika Tan dovodi još 4 u Cardiff,a ovdje ništa konkretno osim šprdanja na račun nekog dečka iz Sirije... Nema šta,upućeni pojedinci pravo...
Interes i to onaj obostrani dakako postoji, Sarajevo je idealna sredina za potencijalnog reprezentativca BiH kojem je minutaža potrebna nakon razočaravajuće godine u Španiji.
Sarajevo je danas poslalo službeni upit vodstvu Seville koja na Zvorničanina ne računa, pa je izvjesno da će ovaj sjajni krilni napadač sreću u narednih pola godine potražiti na Koševu."
Ako me razumijes

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Ma vidim svi sve znajuvincenttan je napisao/la:ko je rekao da je upucen (osim rukfasa mozda)?

Ne zbog novca , nego zbogg uslova koje igraci traze''

Taktika ba 100 %hilmo je napisao/la:Joj kako bi dobro bilo da nam dodje Stevanovic.....
Znaci prema izjavi Ibrakovica Grahovac je otpao ili je neka taktika uprave....![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
ahaha evo ih pocelo je okupljanje 
prate cak sta se u Cardiffu desava

Kako b nak Grahovac dobro dosao, jos mladi reprezentativac, kapiten. Kud ces bolje 

Jeste vi meni smijesni, ignor spucate frejeru i cao,vidite da je naporan. Uglavnom u petak prozivka, poslan upit za stevanovica, razgovara se igracima, zivo je u klubu to je najbitnije, valjda ce nas obradovati 

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
Pa mozda su pare za nekoga problem, FKS sigurno u ovom trenutku moze ponuditi tri puta bolje uslove i pare nego bilo koji drugi klub u drzavi. E sad sto je mozda nekima i to malo, **** ga. Zbog Tana se svi precijenjuju i misle da mogu zagrabiti koliko zele, to je najveci problem
Pa ti da možeš skontat uvidio bi da ja ne pišem protiv FKS,nego se samo zgrožavam na pojedince,koji plasiraju neke gluposti,i uz to sve kažu neće da objave imena igrača koji pregovaraju sa FKS da ne bi nešto oni pokvarilivincenttan je napisao/la:ahaha evo ih pocelo je okupljanje

Zadnja izmjena: 19risha88, dana/u 08 jan 2014, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
- moustapha
- Kontakt:
Pa ako pratis forume, onda ti je jasno da je 80% informacija u medijima napisano koristeci kao izvor forume. Dakle, kakva drzava, takvi mediji. Poredjenja sa Englezima su smijesna.
#divovi
Miroslav Stevanovic u Sarajevu, uh kako to zvuci 
Nema kraja dobrim vjestima

Nema kraja dobrim vjestima

Ti si opet šampion !
Kako si ti napacen. Samo ne trudis se puno da to sakrijes.19risha88 je napisao/la:Pa ti da možeš skontat uvidio bi da ja ne pišem protiv FKS,nego se samo zgrožavam na pojedince,koji plasiraju neke gluposti,i uz to sve kažu neće da objave imena igrača koji pregovaraju sa FKS da ne bi nešto oni pokvarilivincenttan je napisao/la:ahaha evo ih pocelo je okupljanje
prate cak sta se u Cardiffu desavaTo samo u BIH ima da zavisi od forumaša da li će neko iz Borca potpisat za Sarajevo
Ovdje pojedini forumaši fkt imaju bujnu maštu,kad su sebe stavili u upravu FKS i zmišljaju da od njih nešto zvisi
Da li bi Van Persie prešao u MAN.UTD da je neki forumaš to otkrio prije nego što je potpisao,baš me zanima
I ja ne znam samo kako neko može napisat da ja mrzim Sarajevo
Al je problem u tome što sam ja realan,i ne pišem o nekim ''mega pojačanjima'' tipa VELIKONJA... a onda ispada da sam ja protiv Sarajeva
4.10.2009.
Jesam vala ne znam sad šta ću
Baš mi je krivo što sam samo realan
Biće to FKS super ekipa al za našu ligu,a u Europi znamo svi gdje nam je mjesto,tako da na kraju krajeva kod nas je uopšte nevažno ko će završiti na poziciji 1,svi klubovi su u par deka,a u europi smo obavezno vreća za nabijanje i eto... Malo je sad euforija što je u neku ruku dobro,al nas uvijek lupi po glavi... a to često zaboravimo... 

-
- Kontakt:
Nisu ni svi klubovi bas vreca za nabijanje, bilo je i velicanstvenih pobjeda
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijelisampion i 42 gosta.