VGS je napisao/la:I meni je izbacivalo dok nisam dodao jos Lopeza gore i onda moze
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- firefirefirely
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Eto momci radimo djavolski posao 09.01 cemo vidjeti prve rezultate naseg rada da li smo uspjeli sta uraditi
Tj tako pise na onoj stranici da se sljedece rezultate upadate 09 tako da jedva cekam 

Eno, na kliksu objavili. Ima li ko tamo registrovan, da na onom forumu kaže raji da se može više puta glasati ako izbrišu history i da ne moraju svih 10 startera birati, već samo jednog. Kad sam sinoć poslao mail kliksu da ovo objave sa onim tekstom, napisao sam da se svi starteri moraju izabrati (požurio da im pošaljem email, a nisam odmah skontao da ne mora). I vidim raja na onom forumu ne zna...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
glasajte ljudi i na twitteru, samo napisite :
Mirza Teletovic #NBABallot
Mirza Teletovic #NBABallot
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
iduce sezone sanse da se mirza pojavi na all star utakmici kao starter su 100% 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sinoć sam kont'o više puta glasat ali nisam mogao zbog Damira. Nema predaje, mi hočemo, mi to moramo!
Valjda nas ima oko 100.000 kad bi svi po 4-5 puta glasali ima li bi oko 600K,700K glasova, ali mi ćemo svaki dan toliko puta glasat
Nemojte se iznenadit ako na kraju bude i 2-3 miliona glasova

Valjda nas ima oko 100.000 kad bi svi po 4-5 puta glasali ima li bi oko 600K,700K glasova, ali mi ćemo svaki dan toliko puta glasat

Nemojte se iznenadit ako na kraju bude i 2-3 miliona glasova

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
može li se gdje vidjeti koliko mirza ima glasova?
- Cautinho
- Kontakt:
Kako se glasa na facebooku? Ima sa moje strane bar 100 glasova,sto mojih,sto ljudih koje znam.Koliko je aktivan kafe.ba forum i der.nek,da tamo probamo?
Keep walking.
salji, postavljaj, promovisi, ne moze skoditi
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- delpiero502
- Kontakt:
Jutros za 48 minuta, 100 glasova klikno. AJMO NARODEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Vala, večeras prije tekme zaganjat' raju na ovom forumu da glasa pa na poluvremenu 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Obavio građansku dužnost, i obavljat' ću još dok me ne bude smorilo. 

- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mirza Teletović
Poslao mi neki lik na hr.forumu,ne kontam sta znaci :
KBKK za Mirzu :ne zna:
?:?

Keep walking.
sta je sad ovo ba
znaci glasam za Mirzu i odmah obrisem history, idem refresh stranice glasanja, odmah opet glasam, ne moram unosit ona tamo imena i codove kao kad tek kad ulazim (ono kad biras ime, prezime, screen name, postal code, spol, drzavu i godine) znaci to uradim samo jednom i onda glasam, sad sam u roku 3 minute glaso 10 puta

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Re: Odg: Mirza Teletović
Cautinho je napisao/la:Poslao mi neki lik na hr.forumu,ne kontam sta znaci :
?:?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
za 10 minuta glasao 25 puta 

15.10.2013.
Mirza i Brook, idealno glasanje. 
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

na kraju ćemo mi Brooka ubacit'amchy je napisao/la:Mirza i Brook, idealno glasanje.

15.10.2013.
Samo ima mali problem što je povrijeđen do kraja sezone 

- adriano_leite
- Kontakt:
Nema veze, onda ce trener Istoka imati pravo da ubaci nekog medju startere, a to sigurno nece biti Mirza. Glasajte za sto gore igrace koji su frontcourt.amchy je napisao/la:Samo ima mali problem što je povrijeđen do kraja sezone
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...