Ma kontam, mozda su kombinovali, al ovako ih pisajForster je napisao/la:Nije bio Dzumi ne brini seMig_Mig je napisao/la: E tek ga sad izbacili, tacno je bio uzivo :SPrikazuju samo Australijance na streamu
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
Max Allegri
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
cestitke, protiv prvog nositelja kvalifikacija 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
lucif3R666
- Kontakt:
evo sad govore da je jedan od najperspektivniji teniseraKaunas je napisao/la:tako završiš kad se kladiš protiv Bosančerosalucif3R666 je napisao/la:ovdje kukanja http://www.menstennisforums.com/showthr ... st20031409" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Jos da je Mirzu docekat'

Ma cim se MIRZA ceka nema spavanja

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Ima na tom forumu solidan broj stranaca koji navijaju za Dzumija, ima i tema o njemu tamolucif3R666 je napisao/la:evo sad govore da je jedan od najperspektivniji teniseraKaunas je napisao/la:tako završiš kad se kladiš protiv Bosančerosalucif3R666 je napisao/la:ovdje kukanja http://www.menstennisforums.com/showthr ... st20031409" onclick="window.open(this.href);return false;cak govore da nije iznenadjenje sto ga je dzumi otreso
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Mirza uskoro na terenu
SRETNO
SRETNO
HAJDE MIRZA!
Mirza prvi servira.
Mirza prvi servira.
Pratio sam Damirov mec preko rezultata i jako sam se zacudio kada sam vidoi na zdrijebu da je Brown bio 1. nositelj kvalifikacija. Nije mala stvar izbaciti igraca koji je postavljen za takvog, ali cini se i da je ta neka povreda (ako sam dobro shvatio) ostavila traga na Brownu. Nebitno, Damir je odradio posao i sada ide na pobjednika meca Ried-Desein. Nisu ni to nesto dobri teniseri, tako da se i protiv njih moze igrati. U 3. kolu eventualno isao bi na Bemelmansa, a onda nek bude sta biti mora
Mirza je trenutno na terenu, vodi 3-2 u prvom setu.
Hocel jos neko od nasih igrat ove kvale? Setkic?
Ne igra Setkicsuhakrpa je napisao/la:Pratio sam Damirov mec preko rezultata i jako sam se zacudio kada sam vidoi na zdrijebu da je Brown bio 1. nositelj kvalifikacija. Nije mala stvar izbaciti igraca koji je postavljen za takvog, ali cini se i da je ta neka povreda (ako sam dobro shvatio) ostavila traga na Brownu. Nebitno, Damir je odradio posao i sada ide na pobjednika meca Ried-Desein. Nisu ni to nesto dobri teniseri, tako da se i protiv njih moze igrati. U 3. kolu eventualno isao bi na Bemelmansa, a onda nek bude sta biti mora![]()
I ja mislim da nije nikakva povreda u pitanju jer je ona pauza bila jer je brown servisom sjebao mrezu
Nije Brown bio povrijedjen. 
4:5 Mirza nazalost gubi servis

Cuj sjebo Mrezu, pa jel to on ima top u ruci?Fecox je napisao/la:Ne igra Setkicsuhakrpa je napisao/la:Pratio sam Damirov mec preko rezultata i jako sam se zacudio kada sam vidoi na zdrijebu da je Brown bio 1. nositelj kvalifikacija. Nije mala stvar izbaciti igraca koji je postavljen za takvog, ali cini se i da je ta neka povreda (ako sam dobro shvatio) ostavila traga na Brownu. Nebitno, Damir je odradio posao i sada ide na pobjednika meca Ried-Desein. Nisu ni to nesto dobri teniseri, tako da se i protiv njih moze igrati. U 3. kolu eventualno isao bi na Bemelmansa, a onda nek bude sta biti mora![]()
I ja mislim da nije nikakva povreda u pitanju jer je ona pauza bila jer je brown servisom sjebao mrezu![]()
Basic izgubi svoj servis, Polansky servira za set.
Set Polansky 
Nazalost poraz
4:6 6:7
4:6 6:7
Ni ove godine nista novo sto se tice Mirze, imao 6-5 u TB i servis za set koji je naravno ispustio.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ništa novo što se tiće Mirze, servir'o je za set u TB vodio 6-5 ali.... Očekivao sam više od Mirze.
Za sad je samo jedan autralijanac prošao, svi su ostali izgubili a još su tri na terenu, gdje se nadam da će izgubit, pa eto možda bude stream, zato želim da izgube
Za sad je samo jedan autralijanac prošao, svi su ostali izgubili a još su tri na terenu, gdje se nadam da će izgubit, pa eto možda bude stream, zato želim da izgube
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Uvijek postoji realna šansa da je Brown tankirao, ide on u glavni žrijeb. Sa druge strane, ne vjerujem da se on oslonio na to.
Valjalo bi da Pavić izbaci Bemelmansa. Desein je prosječan igrač, nadam se da neće biti nekih oscilacija u igri, u tom slučaju Damir ide preko njega sigurno.
Valjalo bi da Pavić izbaci Bemelmansa. Desein je prosječan igrač, nadam se da neće biti nekih oscilacija u igri, u tom slučaju Damir ide preko njega sigurno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Slabo Mirza, opet zakazao kada je imao priliku da se vrati u mec.
Sada smo usmjereni na Damira, nadam se da moze daleko ovdje. Jer sutra odmah drugo kolo kvala?
Sada smo usmjereni na Damira, nadam se da moze daleko ovdje. Jer sutra odmah drugo kolo kvala?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.