da, ali za j.... 9 miliona i to 3+ 6 u ratama, a koliko se ja sjećam mi smo nudili oko 6 + pola ugovora cristantea odmah za pola njegovog ugovora....Denno je napisao/la:Ma Radja je htio Romu i samo Romu.Tako se barem pise.Valjda zato se i nismo bas istrosili.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ma gotovo je sad Radja je novi igrač Rome. Šteta dobro bi došao bez obzira što ima važnijih pozicija za krpiti ali za te pare to je bila bagatela kad je Matri panj plaćen **** 12m
Nego Honda baš gotivan igrač izgleda ko da je yakuza
Jedva čekam da ga vidim u akciji.

Nego Honda baš gotivan igrač izgleda ko da je yakuza

Jedva čekam da ga vidim u akciji.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Evo sve mi suze niz ledja idu sto nije dosao. Aj' brate, pravi se drama kao da je Messi u pitanju, a ne neki tamo lik iz Cagliaria.
Nije los koliko sam ja upratio, ali nam n-e t-r-e-b-a.
Nije los koliko sam ja upratio, ali nam n-e t-r-e-b-a.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Povoljan raspored u narednom periodu, zaista ovo moraju iskoristiti da vrate formu i najvažnije od svega,SAMOPOUZDANJE!!
Sassuolo - Milan
Milan - Spezia (kup)
Milan - Hellas Verona
Cagliari - Milan
Milan - Torino
Sassuolo - Milan
Milan - Spezia (kup)
Milan - Hellas Verona
Cagliari - Milan
Milan - Torino
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Nemoj me pogrešno shvatit al to svi kazu kad potpisu za odredjeni klubDenno je napisao/la:Ma Radja je htio Romu i samo Romu.Tako se barem pise.Valjda zato se i nismo bas istrosili.

Il Club più titolato al mondo!
Steta sto je Milan ispustio Radju ali i ovo bi im moglo biti pojacanje. Trebalo bi se prvo rijesiti onih polovnjaka iz veze pa dovesti ovu mrcinu.Milan are trying to sign Fernando from Porto, according to Sky. His contract expires this summer.
Takodjer procitah da je Chelsea spreman da u sljedecih 48 sati ponudi 25 mil funti za Balu.
EDIT: Po meni kljucna stvar je promijeniti trenera. Jeb.es ti i sve igrace svijeta kada imas mentola za trenera koji nema pojma. Niko me ubijediti ne moze da Milan nije mogao bolje nego sto trenutno stoji na tabeli.
Treba naci nekoga kao sto je Roma dobila Garciu. Po meni je veliki rizik i Clarence. Nema nekog iskustva.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sto se mene tice za 25 mil nek vode Balu odmah,mogu i Matrija od kuce gratis dobit.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Jučer Galliani izjavio da Balo nigdje ne ide a danas Balotelli potvrdio da ostaje u Milanu.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ja sam za prandellia , poslije SPa odlazi sa klupe italije , sjeo bi ko kec na desetku
Sloboda Tuzla !!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Takodjer. Alergican sam na pickice sto simuliraju.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Vala ako ode Balo neću ni trepnuti zgadio mi se džaba mu sad da zabije 500 golova.
Čestitke Kaki na jubileju. Šteta za najgluplji potez u historiji fudbala i prelazak u Real ali majstor je džaba godine.

Čestitke Kaki na jubileju. Šteta za najgluplji potez u historiji fudbala i prelazak u Real ali majstor je džaba godine.

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
znas i sam da Gallianiu nije za vjerovatiIlPrincipe je napisao/la:Jučer Galliani izjavio da Balo nigdje ne ide a danas Balotelli potvrdio da ostaje u Milanu.

a mozda je i bolje da ode a da Milan dovede nekoga drugog. Nije fino kada na nekoga ne mozes racunati 'pola sezone' zato sto je dobio crveni ili je napravio neki ispad pa je kaznjen...
prodati njega i dovesti nekoga drugog...usput i Matria utopiti nekome

On je vec puno bolja opcija od Clarencapesmaster je napisao/la:Ja sam za prandellia , poslije SPa odlazi sa klupe italije , sjeo bi ko kec na desetku

Majstor. Uvijek sam ga gotivio i bas mi je bilo zao sto je otisao u RM. Procitah da je Milan zakupio posljednju stranicu GdS-a da oda pocast Kaki_forzamilan_ je napisao/la:Čestitke Kaki na jubileju. Šteta za najgluplji potez u historiji fudbala i prelazak u Real ali majstor je džaba godine.

Par dobrih vesti:
-Galliani putuje u Brazil oko pregovora za Fernanda iz Porta.
-Prvi koraci Milana i H.Verone oko Jorginh-a.
-Marco Parolo gotovo siguran kao novo pojačanje prema rečima Di Marzia.
Parola necu komentirati.....
Jorginho bi nam jako dobro dosao u vezni red, a sto se tice fernanda poznato je da mu ugovor istice na kraju ove sezone dakle svima je jasno sto galiani radi
)))
-Galliani putuje u Brazil oko pregovora za Fernanda iz Porta.
-Marco Parolo gotovo siguran kao novo pojačanje prema rečima Di Marzia.
Parola necu komentirati.....
Jorginho bi nam jako dobro dosao u vezni red, a sto se tice fernanda poznato je da mu ugovor istice na kraju ove sezone dakle svima je jasno sto galiani radi

Zadnja izmjena: nesta13, dana/u 07 jan 2014, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Jorginho + Fernando .. odlično zvuči. Parolo over Nocerino ftw.
Ne dirajte Balotellija
njegovo vrijeme će doći. Ne bih kasnije da žalimo kad se ta zvijer probudi u nekom drugom klubu.
Ne dirajte Balotellija

O kojoj zvijeri pricamo? Kakvom budjenju druze dragi? Treci tim, tri razlicita sistema,razliciti saigraci a on vazda isti. 70% pogodaka iz penala, trka nikakva,zalaganje ne postoji,al tu su kopacke sa njegovim isječcima iz novina,nek se prijavi za selekciju novinara na iducem Bajramskom turniru kad ih toliko voli. Uglavnom, igrac bez glave i repa, moze zabit 20 dzaba mu kad je nikakav za ekipu. Nije on Ibrahimovic a umislio je da jeste.
- IlPrincipe
- Kontakt:
On ima znanje i vještinu ali je ne koristi u potpunosti. Pa sa 20% snage ušao je protiv Atalante i poigravao se sa njihovim igračima. Protiv Barcelone ušao u 70-toj minuti i izluđivao Piquea i Jordi Albu ..
Sa njim treba znati postupati. Mislim da će Seedorf u tome bit uspješan.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Da, mora da je do trenera a ne do njega. Pa nije mu vise 18 god jbt da posebne tretmane dobiva. Kad vidim onakvu mrcinu kako pada, flopa I trazi penal cim mu igrac pridje na pola metra, prosto mi se zgadi fudbal.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Kao sto vec rekoh ovo bi bio odlican potez za Milan.nesta13 je napisao/la: -Galliani putuje u Brazil oko pregovora za Fernanda iz Porta.

Mlad igrac i to je dobro samo je pitanje koliko ce ga koristiti. Bezveze je dati za nekoga masne pare a poslije ga zakovati za klupu ili slati po posudbama da bi na kraju isti zavrsio u pizdi materinoj...a takvih je primjena milion...nesta13 je napisao/la:
nervira me ponasanje Talijana prema mladima..to se moglo koristiti sada jer je malo para u talijanskom fudbalu..nekada je bolje sansu dati mladom igracu nego nekom polovnjaku koji nece napraviti nista bolje od tog malca zeljnog dokazivanja...
Solidan igrac ali mislim da je Milanu dosta takvih. Potreban je neko bolji. Nepotreban potez. Parolu bi vrh trebala biti Fiorentina(bez ikakve uvrede za njihove navijace).nesta13 je napisao/la: -Marco Parolo gotovo siguran kao novo pojačanje prema rečima Di Marzia.
Promijenio je par klubova i par trenera. I svugdje je bio isti. Nikada se on nece smiriti bez obzira ko ga trenirao.IlPrincipe je napisao/la:On ima znanje i vještinu ali je ne koristi u potpunosti. Pa sa 20% snage ušao je protiv Atalante i poigravao se sa njihovim igračima. Protiv Barcelone ušao u 70-toj minuti i izluđivao Piquea i Jordi Albu ..
Prandeli bi bio idealan nasljednik Allergrija.
Na ljeto se trebaju riješiti Balotellija i Matrija ,od para koje bi dobili za Balonju dodati još keša i kupiti J.Martineza i dovesti nekog solidnog backupa.
Na ljeto se trebaju riješiti Balotellija i Matrija ,od para koje bi dobili za Balonju dodati još keša i kupiti J.Martineza i dovesti nekog solidnog backupa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ovo je upravo njegov problem. Kad shvati da nije Bogom dan da igra i kad shvati da ne odskace toliko od ostalih igraca onda mozda i bude veliki igrac, i kada shvati da mora igrati 100% jer opet ponavljam nije Ibrahimovic al ocito rad sa njim u Interu ga je ovakvim stvorio jer je umisljen. Sve do tad on je nula za mene i za vecinu Milanovih navijaca.IlPrincipe je napisao/la:On ima znanje i vještinu ali je ne koristi u potpunosti. Pa sa 20% snage ušao je protiv Atalante i poigravao se sa njihovim igračima. Protiv Barcelone ušao u 70-toj minuti i izluđivao Piquea i Jordi Albu ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.