Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Ma treba Bekama i Scholesa vratiti još jednu sezonu dok pojačanja ne nabavimo
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Mojs ima odlicne izjave!
Poceo sam sa nestrpljenjem iscekivati njegove izjave nakon izgubljenih utakmica...
Cetvrta pozicija kao titula! Ovakav raspad sistema niko nije mogao ocekivati!

Poceo sam sa nestrpljenjem iscekivati njegove izjave nakon izgubljenih utakmica...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
gledaju i ne vjeruju šta se dešava mašiniDevi1 je napisao/la:

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma ne, ovo je odlicno, niko nije mogao bolje odradit. Tako nam kazu strucnjaci sa foruma koji su "pravi" navijaci.Valencia je napisao/la:Mojs ima odlicne izjave!![]()

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Opet cu reci da mozda nije Moyes toliko kriv koliko je Fergi ostavio istršenu ekipu..
Moyesove greške ove sezone:
-Otpustio strucni stab koji je godinama u Unitedu
-Nije imao pravu viziju pojacanja
-Igra nije najbolje definisana, od prve prijateljske utakmice United ne zna sta treba da radi na terenu na momente.
Moyes mora da ocisti ekipu, da dovede igraće koji ce dati vise, a ne kao Fellaini samo da je dosao neko, ima sada drugi problem, to da Moyes nije neko trenersko ime izgrađeno i kako ce potencijalni igraci na to reagovati...??
-Igra nije najbolje definisana, od prve prijateljske utakmice United ne zna sta treba da radi na terenu na momente.
Moyes mora da ocisti ekipu, da dovede igraće koji ce dati vise, a ne kao Fellaini samo da je dosao neko, ima sada drugi problem, to da Moyes nije neko trenersko ime izgrađeno i kako ce potencijalni igraci na to reagovati...??
Zadnja izmjena: EPL, dana/u 07 jan 2014, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jok, Jozo bi mogao, oni koji bacaju drkitzu po njemu tako kažuCartman je napisao/la: Ma ne, ovo je odlicno, niko nije mogao bolje odradit. Tako nam kazu strucnjaci sa foruma koji su "pravi" navijaci.

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 07 jan 2014, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kako nije ? Sezona 10/11, kada smo osvojili 19. titulu. Za ove dvije i da ne pricam, Chelsea ispred nas bod, a City na gol razliku u 95. minuti. Kako god okreneš, Rooney je igrac kojem se treba orden dati, evo i veceras se vidi kako igramo bez njega.Cartman je napisao/la: Isto je zanimljiva jedna stvar, kad je god Rooney bio bas najvazniji igrac nismo osvojili ligu. Znaci 09/10, 11/12 i ova sada. Kad je Ronaldo bio tu Rooney je bio daleko od najvaznijeg igraca, on je se zrtvovao za Ronalda koji je nosio ekipu na svojim ledjima. Ista stvar prosla sezona sa Robinom.
Inace, što se ovog tice veceras, blago receno katastrofa. Ne može nikako Moyes biti jedini krvi, kada ima jednog Cleverleya u ekipi. Da barem covjek ima nekog drugog staviti umjesto njega, pa zamjerio bi mu. Ovako ne želim. Otkaz ne dolazi u obzir, nismo takva sorta kluba. Pokazat ce on šta zna, samo treba strpljenja. Valjda ce se Rooney vratiti u subotu, ili RVP. Jones kada se vrati umjesto Cleverleya. Januzaj pokazaju da ce biti WC. Ostali igraci treba da se stide, kada jedan klinac od 18. godina igra najbolje, želi da igra, ali nema sa kime da poveže dva dobra dodavanja.
Zadnja izmjena: Belmin6, dana/u 07 jan 2014, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
od jula nema napretka ove ekipe, nažalost istina
15.10.2013.
Sve cinjenice pokazuju da bi on to uradio mnogo, mnogo bolje. Ali eto ti znas da ne bi. I onaj Moyes iz Evertona bi odradio bolje. Pa Everton prosle sezone je bio 10 puta bolji od ovoga jada sto mi pokazujemo ove sezone. Lik je se totalno izgubio.rio_Ferdy88 je napisao/la:Jok, Jozo bi mogao, oni koji svršaju po njemu tako kažuCartman je napisao/la: Ma ne, ovo je odlicno, niko nije mogao bolje odradit. Tako nam kazu strucnjaci sa foruma koji su "pravi" navijaci.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 07 jan 2014, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Može bit, nije isključeno, ali je to i dalje na nivou rekla-kazala.Cartman je napisao/la:Ako je vjerovat nekim pricama, on je itekako kriv za te povrede, pogotov u slucaju Robina. Kad pogledamo koliko je povreda Everton imao, i ne bi me cudilo da je istina.
Ne kažem da nije bilo takvih grešaka, ali teško da je on i mog'o više zbog stvari koje ja već spomenuh. Moralo se dovest barem jedno kapitalno pojačanje. Povrede također nisu išle na ruku i to je to. On je svima pružio šansu da se dokažu i tražio neku idealnu postavu, ali nijedan igrač (osim Rooneya i Jonesa) nije pokaz'o konstantu ove sezone, što zbog povreda - što zbog nekih drugih stvari.motty je napisao/la:Poklopile su se i njegove katastrofalne greske tokom cijele sezone, previse rotiranja, katastrofalne izmjene tokom cijele sezone, forsiranje igraca u trenucima kad zasluzuju samarcinu i klupu par kola.
Može se reć' da je ova sezona otišla u qrac već sad i do kraja pokušat spasit šta se spasit može, a u drugoj sezoni dovest čovjeku nekakva pojačanja, pa da vidimo šta može. Ako opet ne bude išlo, onda razmislit šta dalje. I noga je rješenje, dakako. Nisam za tu opciju otkaza već u prvoj sezoni i 99% sam siguran da toga neće biti, tako da, treba ljudi malo strpljenja, jbg. Nije lako, ali valja izgurat ovu sezonu nekako. Valjda nas na ljeto neće razočarat.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne sve činjenice to ne kažu, to kažeš ti, na šta imaš pravo, ali nemaš pravo prozivati i vrijeđati nekoga zato što je ostao uz svog menadžera, za razliku od nekih koji su odmah zaboravili ono što je SAF rekaoCartman je napisao/la: Sve cinjenice pokazuju da bi on to uradio mnogo, mnogo bolje. Ali eto ti znas da ne bi.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- majestic24
- Kontakt:
EPL je napisao/la:Opet cu reci da mozda nije Moyes toliko kriv koliko je Fergi ostavio istršenu ekipu..
Zar nije jednostavnije njemu dati otkaz i dovesti trenera koji ima viziju i koji zna motivisati igrace. Onda cemo da vidimo jesu li igraci istroseni ili su sampioni
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ali evo gledam na redcafe, podrške više nema... Također i izjave poput ove:rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne sve činjenice to ne kažu, to kažeš ti, na šta imaš pravo, ali nemaš pravo prozivati i vrijeđati nekoga zato što je ostao uz svog menadžera, za razliku od nekih koji su odmah zaboravili ono što je SAF rekaoCartman je napisao/la: Sve cinjenice pokazuju da bi on to uradio mnogo, mnogo bolje. Ali eto ti znas da ne bi.
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Lose ovo danas skroz bilo. Cleverley katastrofalan, nebitno jel ono bio penal ili ne, lik je katastrofa i ako Moyes nesto ne poduzme po pitanju ovoga onda ne znam... Kod drugog gola bi ja bolje odigrao nego Clevz. Sve sam ga do sad branio i mislio da kad-tad moze da dosegne standard jednog veznog igraca Uniteda, ali vidim da ce to tesko ici.
Sta reci za Januzaja, klasa za sve igrace danas bio. Trudi se, pokusava i zasluzio je i da go postigne, imao je par odlicnih prilika. Ako vec nikog necemo dovoditi u januaru, onda neka bar sto vise igra on, odlicno je sto je produzio ugovor nedavno.
Sto se tice Moyesa, nisam za to da ga se otpusti kakogod da zavrsi ovu sezonu, prva mu je godina i mislim da nista necemo postici ako pocnemo da mjenjamo stalno trenere. Dajte covjeku vremena, nasljedio je Fergusona, veliki pritisak na njemu, ruku na srce nema ni neku ekipu, nek malo sklopi ovo pa da sljedece sezone rasturi
Sta reci za Januzaja, klasa za sve igrace danas bio. Trudi se, pokusava i zasluzio je i da go postigne, imao je par odlicnih prilika. Ako vec nikog necemo dovoditi u januaru, onda neka bar sto vise igra on, odlicno je sto je produzio ugovor nedavno.
Sto se tice Moyesa, nisam za to da ga se otpusti kakogod da zavrsi ovu sezonu, prva mu je godina i mislim da nista necemo postici ako pocnemo da mjenjamo stalno trenere. Dajte covjeku vremena, nasljedio je Fergusona, veliki pritisak na njemu, ruku na srce nema ni neku ekipu, nek malo sklopi ovo pa da sljedece sezone rasturi

GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
i dalje sam za ostanak Moyesa bez obzira kako sezona završila, a vi koji odmah pljujete i odmah bi ste mijenjali trenera, nemam riječi... Naravno da Moyes ima mnogo propusta i da nema vidljivog pomaka, ipak treba biti strpljiv
15.10.2013.
jest naknadna pamet, ali ja ne znam šta bi Unitedu da angažuje ovog kloca za menagera
kakav fail
englezi ne mjenjaju u polusezoni trenere, ali ocekujem da ga na kraju sezone svakako nogiraju jer lik apsolutno nije dorastao da vodi jedan United.
Ferguson je preloše procjenio , ne možeš dati jednom mediokritetu da vodi takav jedan klub
Everton je sasvim druga prica i to je za njega plafon.

kakav fail

Ferguson je preloše procjenio , ne možeš dati jednom mediokritetu da vodi takav jedan klub

Ne znam, mozda treba i mozda ne... Ferugson je rekao stanite iz novog menadzera, jer se mozda Fergie pribojavao ovoga ali ne ovoliko.. Danas je fudbal moderan i svaki poraz United kosta mnogo vise nego sto mi mislimo... Ukoliko dobije otkaz, velika je sansa da Giggs preuzme ekipu do kraja sezone... Moja zelja i prije Moyesa je bila JURGEN KLOP i sada je..majestic24 je napisao/la:EPL je napisao/la:Opet cu reci da mozda nije Moyes toliko kriv koliko je Fergi ostavio istršenu ekipu..
Zar nije jednostavnije njemu dati otkaz i dovesti trenera koji ima viziju i koji zna motivisati igrace. Onda cemo da vidimo jesu li igraci istroseni ili su sampioni

Pa šta cemo onda ? Dovedemo nekog ko ima viziju, i opet se syebu stvari. I onda i tom drugome noga ? E Bože, ja navijaca.majestic24 je napisao/la: Zar nije jednostavnije njemu dati otkaz i dovesti trenera koji ima viziju i koji zna motivisati igrace. Onda cemo da vidimo jesu li igraci istroseni ili su sampioni
Osvojio ligu u 4 razlicite drzave, osvojio Ligu Prvaka 2 puta i to sa ekipama koje nisu bile ni blizu favoriti, u Premier Ligi ne zna za poraz na svom terenu, ali eto, on bi bio 8. sa Unitedom iz nekog razloga.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne sve činjenice to ne kažu, to kažeš ti, na šta imaš pravo, ali nemaš pravo prozivati i vrijeđati nekoga zato što je ostao uz svog menadžera, za razliku od nekih koji su odmah zaboravili ono što je SAF rekaoCartman je napisao/la: Sve cinjenice pokazuju da bi on to uradio mnogo, mnogo bolje. Ali eto ti znas da ne bi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.