Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Ja bih ga volio vidjeti na takmicenju u tricama 

građanska dužnost obavljena 

" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
samo jako 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
nije nista iskljucenoautogol je napisao/la:Ja bih ga volio vidjeti na takmicenju u tricama
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
sta znaci ovo 'postal code' do maloprije sve bilo ok, sada sta god ukucam "invalid" ?
15.10.2013.
Nije problemhamzaTM87 je napisao/la:Eto znamo na čemu smo , oko 400.000 glasova zaostatka

Vec sam nekoliko puta a i vi,oj kad bi ovu bitku dobili trebalo bi nam dati Nobelovu nagradu za internet glasanje kolektivu ss.ba foruma

Da li neko zna jel' se moze izbrisati istorija na telefonu 

jel mogu ono biranje petorke east i west ostaviti prazno, samo dole izabrat Mirzu i ići vote?
15.10.2013.
Da je kako preveslat one "lude" irance da glasaju za Mirzu ,nema većih spamera od njih sjećam se da su zatrpali fb stranice Dzeke,Lime i Messija posle izvlačanja grupa, ono baš su dominantni
,vjerujem da bi Mirza završio u top 3 bez problema
ovako će biti malo teže al nema predaje
.

Moze, zavisi od browsera sve...mirza1243 je napisao/la:Da li neko zna jel' se moze izbrisati istorija na telefonu
Imamo li mi drzavne Anonymouse?
Mogli su oni namaknuti par stotina hiljada glasova, pa da se onda u zavrsnici ankete krene sa fer i korektnim glasanjem
Mogli su oni namaknuti par stotina hiljada glasova, pa da se onda u zavrsnici ankete krene sa fer i korektnim glasanjem

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- inacefindecko
- Kontakt:
tačno im je sva sreća što smo zakasnili, inače bi ukinuli ovaj sistem..
tako se i u citiju birao igrač mjeseca, izabran dzeko odmah
onda uveli da oni ponude pet, a mi glasamo 
tako se i u citiju birao igrač mjeseca, izabran dzeko odmah

Pitaj ove sto napadaju klix da pokusajuKurbla je napisao/la:Imamo li mi drzavne Anonymouse?

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
glavno je sto je Mirza svima tamo preko bare pokazao da je NBA igrac ...a to sto je on presao da bi uspio da se dokaze i izbori za status u ovakvoj "ekipi", kraj ovakvih suigraca je posebna prica i ne bi puno ljudi imalo snage da se s tim izbori..kad ne ide ne mozes Garneta, Dzonsona ili Pirsa sklonit- na Mirzi se kola lome , oni ce uzet svojih 8-9 suteva islo- ne islo dok je on pod ogromnim pritiskom iz suta u sut ne iz utakmice u utakmicu..
i kad se on u takvom okruzenju sutera izborio da mu vjeruju i odigraju povratnu na sut, to je nevjerovatna snaga volje i kvalitet...i dalje se nadam odlasku iz ove "ekipe" (ukoliko oni preko ljeta ne postanu tim) u neki tim gdje ce on imati svojih 8-9 suteva po utakmici pogadjao- ne pogadjao...onda bi on isao i na prosjek 17-18-20 poena bez pritiska.
a ima takvih ekipa u NBA. Glavno je da je on pokazao svima da moze i da ce biti pojacanje mnogim ekipama.
i kad se on u takvom okruzenju sutera izborio da mu vjeruju i odigraju povratnu na sut, to je nevjerovatna snaga volje i kvalitet...i dalje se nadam odlasku iz ove "ekipe" (ukoliko oni preko ljeta ne postanu tim) u neki tim gdje ce on imati svojih 8-9 suteva po utakmici pogadjao- ne pogadjao...onda bi on isao i na prosjek 17-18-20 poena bez pritiska.
a ima takvih ekipa u NBA. Glavno je da je on pokazao svima da moze i da ce biti pojacanje mnogim ekipama.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
nema više one 'užarene' atmosfere koja je bila na vrhuncu oko 21:00 

15.10.2013.
Dole onaj kod da ukucam kakv god ne prihvata jbt ?
Uspio
Uspio

Zadnja izmjena: lindegard, dana/u 07 jan 2014, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Zatišje pred buruKaunas je napisao/la:nema više one 'užarene' atmosfere koja je bila na vrhuncu oko 21:00

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Joj kako su nas Ameri izradili sa ovom anketom, izgleda da ce biti prva koju nismo dobili, ali nema predaje.
Neka neko kaze Mirzi da ce sljedece godine igrati na all-star utakmici
Neka neko kaze Mirzi da ce sljedece godine igrati na all-star utakmici

Ovo je kao Mission Impossible, ali lijepo je da tamo neki ljudi znaju da je imao puno glasova.
Inace, realno je da nastupi na The Rising Stars Challenge
Inace, realno je da nastupi na The Rising Stars Challenge
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
ko kaže da ovu anketu nećemo dobit 

15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.