Where is Brazzo
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
@ dr.Adnan
Where is Brazzo
Where is Brazzo
Ima tu i Petersen (Energie Cottbus), Schlaudraf (Alemannia Aachen), Podolski (Köln), Kirchhoff (Mainz), ali ovo je spisak štandova gdje smo najviše šopingovalisonik24 je napisao/la:@ dr.Adnan
Where is Brazzo
Sent from my Philips Smart TV.
Nurnberg, komsije, ponajvise uz Schalke... Schalke dosta profitirao prodajom igrača Bayernu... samo Neuer koliko znači Bayernu, još Linke, Altintop... jos kad se sjetim Linkea i finala sa Manchesterom, 1999. godine.
dr.adnan je napisao/la:Ima tu i Petersen (Energie Cottbus), Schlaudraf (Alemannia Aachen), Podolski (Köln), Kirchhoff (Mainz), ali ovo je spisak štandova gdje smo najviše šopingovalisonik24 je napisao/la:@ dr.Adnan
Where is Brazzo
Pa jos jedan decko iz BvB, tj Frings
Kao i prije toga (1992) Thomas Helmer za tadašnjih rekordnih 7,5 miliona DM.Astren je napisao/la: Pa jos jedan decko iz BvB, tj Frings
Neuer proglašen najboljim golmanom svijeta. Ovo je 5i trofej za naše golmane.
Osim njih, od Nijemaca je tako nešto uspjelo i Andreas Köpke-u (1996).1987: Jean-Marie Pfaff
1999: Oliver Kahn
2001: Oliver Kahn
2002: Oliver Kahn
2013: Manuel Neuer
Vom Jäger zum Gejagten
Neuer trenutno i jeste br. 1.. Sljede Buffon, Cech te David De Gea...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- anelbavarac
- Kontakt:
geronimo je napisao/la:Neuer proglašen najboljim golmanom svijeta. Ovo je 5i trofej za naše golmane.

Evo i slike koja to dokazuje
Cestitke najboljem golmanu svijeta
Sasvim zasluženo.Manu je nesavladiv.
Mala kompilacija sabranih dijela Manuela Neuera :

Mala kompilacija sabranih dijela Manuela Neuera :

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Svaka cast Saurman. 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Centre forward
- Kontakt:
Kako je promijenio avatar drugi čo'ekBadrHari je napisao/la:Svaka cast Saurman.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
U konkurenciji je I za najboljeg defanzivnog veznog 
Thomas Müller - Fußballgott
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cestitke najboljem golmanu Svijeta.
Nagrada je apsolutno zasluzena.
Nagrada je apsolutno zasluzena.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Neuer the king stvarno je izuzetan.
Neuer je sasvim zasluženo osvojio ovu titulu najboljeg golmana svijeta. Konstantan je, veliki je u velikim utakmicama (treba se posebno sjetit finala LP, gdje nas je spasio zaostatka na početku utakmice), a i sve manje pravi greške.
Drago mi je zbog njega, zato što u našem timu sve više izrasta u jednog od lidera.
Ribery najbolji igrač Evrope, Neuer najbolji golman svijeta, nakupi se lagano i tih individualnih trofeja, tako da i ako definitivno ne bude ništa od zlatne lopte za Riba nije neka tragedija.
A opet naravno treba podcrtat da su tismski trofeji još vrijedniji i najbitniji....
Drago mi je zbog njega, zato što u našem timu sve više izrasta u jednog od lidera.
Ribery najbolji igrač Evrope, Neuer najbolji golman svijeta, nakupi se lagano i tih individualnih trofeja, tako da i ako definitivno ne bude ništa od zlatne lopte za Riba nije neka tragedija.
A opet naravno treba podcrtat da su tismski trofeji još vrijedniji i najbitniji....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koji lik.
Nije ni cudo da je najbolji trener ili jedan od najboljih trenera danasnjice.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- farinelli123
- Kontakt:
Mislim da se Pep posle ovog treninga osecao kao srednjoskolac nakon trodnevne ekskurzije gde je cevcio stranu zestinu i pevao Daru Bubamaru i hitove.
•
- Cautinho
- Kontakt:
Gdje je drug @Neutral?
Nigdje ga ne viđam
OnT: čestitke Neueru na nagradi za najboljeg golmana.
Nigdje ga ne viđam
OnT: čestitke Neueru na nagradi za najboljeg golmana.
Keep walking.
nije li Bayern sinonim za profesionalnostOmerbavarac je napisao/la:Koji lik.![]()
[youtube][/youtube]
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako se mene pita onda jeste.sonik24 je napisao/la: nije li Bayern sinonim za profesionalnost
Sutra u 18h igramo prvu pripremnu utakmicu. Valjda bude kakvih streamova, jer sam se ja bas zazelio Bayerna.
I ja sam ko na iglama.Omerbavarac je napisao/la: Sutra u 18h igramo prvu pripremnu utakmicu. Valjda bude kakvih streamova, jer sam se ja bas zazelio Bayerna.
Da mi je više pogledati neku tekmu Bayerna pa makar igrali picigena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.