Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Jeste uranili 

Ja imam malo vise mailova al uspio glasat samo sa jednog na koji god odem mail pise mi da za 24h mogu opet glasat
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
i meni istoBihac96 je napisao/la:Ja imam malo vise mailova al uspio glasat samo sa jednog na koji god odem mail pise mi da za 24h mogu opet glasat
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
[quote="Bihac96"]Ja imam malo vise mailova al uspio glasat samo sa jednog na koji god odem mail pise mi da za 24h mogu opet glasat[/quote
Izbrisi cookies i history i moci ces sa istog maila.
Izbrisi cookies i history i moci ces sa istog maila.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- skyisthelimit
Kaunas je napisao/la:i meni istoBihac96 je napisao/la:Ja imam malo vise mailova al uspio glasat samo sa jednog na koji god odem mail pise mi da za 24h mogu opet glasat
Izbrisite cookies i history nakon svakog glasanja, a sa istog maila saljite po x puta
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 07 jan 2014, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ima da glasam do sabaha 

15.10.2013.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne znaju amerikanci šta ih je snašlo 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ljudi moji svaka vam cast...Volim vas i ovaj forum... Mirza samo naprijed...Ucini da nastavimo uzivat zajedno.
Haman cemo ubacit ove iz Detroita i Milwaukieea u prvu petorku

ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Možemo ovo radit' kad čekamo utakmicu. Da skratimo vrijeme

Ja glasao vec 10 puta. Prekosutra operišem krajnike i 7 dana kući. Neću imati šta raditi nego glasati
ne sekirajte se ljudi...od mene ćete imati bar 1000 glasova

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Glasajte za Lopeza i Horforda , čini mi se da obojica neće biti spremni za ALL STAR
ZELJEZNICAR 1921!
recite mi iz kojih ekipa da stavljam igrace najvisee
15.10.2013.
- Evolution87
- Kontakt:
milvokiKaunas je napisao/la:recite mi iz kojih ekipa da stavljam igrace najvisee
ja evo glasam cetvrti put

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Glasaj za igrače koji neće bit na All-staru zbog povreda : Al Horford, Brook Lopez,...Kaunas je napisao/la:recite mi iz kojih ekipa da stavljam igrace najvisee
A mozel Mirza na ono takmicenje u tricama ? 

oj koji sam baksuz nmg da pogodim ona slova na dnu, 10 minuta pokusavam

15.10.2013.
- majestic24
- Kontakt:
mislim da nam treba oko 400-550 hiljada glasova
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Consigliere
- Kontakt:
Kakve su propozicije tog glasanja? Biraju se petorke i zamjene, sve preko neta?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: newton_heath_lyr i 5 gostiju.