RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Pastrmka brate ima li te, oglasi se 

Banovan je na 7 dana ima nekoliko dana. Mislim da je to u subotu bilo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
U vezi svih ovih pojacanja....Odakle nam lova frajeru Odakle nam lova frajeru???
Neka, neka...Ja imam potpuno povjerenje u upravu. Treba jacati omladinsku skolu, ulagati, te ce se pare vratiti, a sa ovim kupovanjem igraca je uvijek mac sa dvije ostrice. Samo se treba osvrnuti malo u proslost i vidjeti da je Velez imao jednu od najjacih omladinskih skola ne samo u BiH nego u cijeloj bivsoj Yugi. Jedino tako se moze vratiti na stare staze...
Gdje ta djeca danas treniraju? Valjalo bi napraviti jedno igraliste sa umjetnom travom...
Ko danas priprema fizicki/kondiciono ekipu? Rodjenima treba i jedna lijepa teretana da malo ojacaju, nesto su mi kao sto sam prije pisao veoma fizicki slabi bili ovaj prvi dio, to se narocito osjetilo protiv Sirokog.
Puno pozdrava raja i Forza Velez!

Neka, neka...Ja imam potpuno povjerenje u upravu. Treba jacati omladinsku skolu, ulagati, te ce se pare vratiti, a sa ovim kupovanjem igraca je uvijek mac sa dvije ostrice. Samo se treba osvrnuti malo u proslost i vidjeti da je Velez imao jednu od najjacih omladinskih skola ne samo u BiH nego u cijeloj bivsoj Yugi. Jedino tako se moze vratiti na stare staze...
Gdje ta djeca danas treniraju? Valjalo bi napraviti jedno igraliste sa umjetnom travom...
Ko danas priprema fizicki/kondiciono ekipu? Rodjenima treba i jedna lijepa teretana da malo ojacaju, nesto su mi kao sto sam prije pisao veoma fizicki slabi bili ovaj prvi dio, to se narocito osjetilo protiv Sirokog.
Puno pozdrava raja i Forza Velez!
Sretan vam Bozic, braco crvenaGoodison je napisao/la:VasaKisa je napisao/la:SRETAN BOŽIĆ I BADNJE VEČE SVIM VELEŽOVCIMA PRAVOSLAVNE VJEROISPOVJESTI

ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Tu sam brate moj nego bio odsutan sedmicu. Malo sam krajickom oka gledao zadnja 2-3 dana. Sta reci nego Chicago White Socksi ko Chicago White Socksiedgardavids je napisao/la:Pastrmka brate ima li te, oglasi se

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Brate više si u Banovićima nego na forumu, pusta tema bez tebe.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tu sam brate moj nego bio odsutan sedmicu. Malo sam krajickom oka gledao zadnja 2-3 dana. Sta reci nego Chicago White Socksi ko Chicago White Socksiedgardavids je napisao/la:Pastrmka brate ima li te, oglasi se![]()
![]()
evo 20 godina mlate praznu slamu i satrase se garibi neuspjesno da nekome nesto podvale
ali ko ih yebe nikad ih nisam ozbiljno ni shvatao. Nego stabilizacija brato,konacno fine vijesti vezane iz dana u dan a ni jedna ne curi iz mahale. Raduju me i ovi pojasi sto neko napisa jer ce samo najspremniji imati mjesta u prvih jedanest. Bravo za upravu i ljude u klubu i oko njega meni je ovo do sada savrseno. Isto da cestitam Bozic svim pravoslavcima velezovcima i da ga provedu u miru i veselju. Sta drugo nego Forza Velez i ona nasa stara mostarska Mostar u Srcu Velez do Groba

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma druze oni moderatori bez milosti na diskusiji. Moras kravatu stavit kad ides tamo 

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
brate pastrVa pa ti vazda po zatvorima radi Velezaanel81m je napisao/la:Brate više si u Banovićima nego na forumu, pusta tema bez tebe.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tu sam brate moj nego bio odsutan sedmicu. Malo sam krajickom oka gledao zadnja 2-3 dana. Sta reci nego Chicago White Socksi ko Chicago White Socksiedgardavids je napisao/la:Pastrmka brate ima li te, oglasi se![]()
![]()
evo 20 godina mlate praznu slamu i satrase se garibi neuspjesno da nekome nesto podvale
ali ko ih yebe nikad ih nisam ozbiljno ni shvatao. Nego stabilizacija brato,konacno fine vijesti vezane iz dana u dan a ni jedna ne curi iz mahale. Raduju me i ovi pojasi sto neko napisa jer ce samo najspremniji imati mjesta u prvih jedanest. Bravo za upravu i ljude u klubu i oko njega meni je ovo do sada savrseno. Isto da cestitam Bozic svim pravoslavcima velezovcima i da ga provedu u miru i veselju. Sta drugo nego Forza Velez i ona nasa stara mostarska Mostar u Srcu Velez do Groba

VFC RELIGION
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
O rodjak brate moj i stari vuce u daljini. Ma nek nas trpaju u celije samo da lezVe pobjedjuje

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- el-fighter
- Kontakt:
Joj ovog Sporta majko draga. Veliki naslov "U Velez se vracaju Skaljic, Osmanagic i Colic", u tekstu vijest da smo potpisali Purovica i na kraju zadnja recenica, da je moguce da se mozda vrate ova gore trojica 

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Pa dobro brate mozda su se stvari primjenile od stampanja prve i 17-te straneel-fighter je napisao/la:Joj ovog Sporta majko draga. Veliki naslov "U Velez se vracaju Skaljic, Osmanagic i Colic", u tekstu vijest da smo potpisali Purovica i na kraju zadnja recenica, da je moguce da se mozda vrate ova gore trojica

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Ajde mubareći nek si se vratio
Valjalo bi još jednog dobrog vezdnjaka potpisati i stopera, recimo ja ne bih imao ništa protiv Asima i Osmanagića. O malom čoliću nema govora...

Valjalo bi još jednog dobrog vezdnjaka potpisati i stopera, recimo ja ne bih imao ništa protiv Asima i Osmanagića. O malom čoliću nema govora...
Valahi, ja sam baš nešto protiv ovih gore (mislim na Škaljića i osmanagića, o Čoliću neću ni da pričam). Ne vidim da je Škaljić bolji od Zolja u ovom trenutku ( vjerujem da ćemo se složiti svi da je Zolj bio jedno od prijatnih iznenađenja sezone) a Osmanagić.....mislim zatvoriti prostor Ramoviću zbog jednog vrloprosječnog igrača koji nikad neće biti bolji....tja. Al, eto nadam se da su to samo patke......edgardavids je napisao/la:Ajde mubareći nek si se vratio![]()
A valjao bi nam dobar vezni....al osmanagić...hm
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Druze valjao bi Skaljic sto se tice konkurencije u zadnjoj liniji. Sjeti se Zlaje kad smo bili primorani ubacivat ga. Sto se tice sredine cuo sam ds je Jankovic dobar veznjak
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Rodeni, da li slucajno znate koju ce vam igraci opremu koristiti? Hvala 

- AdiRajvosa
- Kontakt:
Joj evo ga opet. Sad' ce sarati i vase dresove. Daj nemojte mu reci koje cete dresove nositi.

-
- Kontakt:
Kad bi Mika i Škaljić igrali stopere, Zolj bi mogao na zadnjeg veznog, što je puno bolja solucija od Zvonića, ili čak da Mika ide na zadnjeg veznog, ako se sjećaš u Trebinju je to strašno odigro. Brate ne može bit viška ako je kvalitetan igrač, meni je Osmanagić ostao u tako lijepom sjećanju ono kad je igrao za nas, momak ginuo, ne kažem ja ništa ni protiv Ramovića ali nije višak da imamo tu svježinu u sredini.
AdiRajvosa je napisao/la:Joj evo ga opet. Sad' ce sarati i vase dresove. Daj nemojte mu reci koje cete dresove nositi.![]()

I meni je ostao u lijepom sjećanju, onu sezonu dok je bio na posudbi kod nas. Mislim da je imao najviše asistencija, a on i Džafa su odlično igrali.edgardavids je napisao/la:Kad bi Mika i Škaljić igrali stopere, Zolj bi mogao na zadnjeg veznog, što je puno bolja solucija od Zvonića, ili čak da Mika ide na zadnjeg veznog, ako se sjećaš u Trebinju je to strašno odigro. Brate ne može bit viška ako je kvalitetan igrač, meni je Osmanagić ostao u tako lijepom sjećanju ono kad je igrao za nas, momak ginuo, ne kažem ja ništa ni protiv Ramovića ali nije višak da imamo tu svježinu u sredini.
-
- Kontakt:
Znam sta govoris. Meni se Cola stvarno ogadio svojim ponasanjem prije 4-5 godina. Ja ga zaista nebi volio vidjet u Velezovom dresu vise nikad. Primjer neodgojene Mostarske djece i zasto se "Mostarskoj djeci" ne moze vjerovati.gost je napisao/la:Valahi, ja sam baš nešto protiv ovih gore (mislim na Škaljića i osmanagića, o Čoliću neću ni da pričam). Ne vidim da je Škaljić bolji od Zolja u ovom trenutku ( vjerujem da ćemo se složiti svi da je Zolj bio jedno od prijatnih iznenađenja sezone) a Osmanagić.....mislim zatvoriti prostor Ramoviću zbog jednog vrloprosječnog igrača koji nikad neće biti bolji....tja. Al, eto nadam se da su to samo patke......edgardavids je napisao/la:Ajde mubareći nek si se vratio![]()
A valjao bi nam dobar vezni....al osmanagić...hm
Ali Jusufbegovic je rekao 3 pojacanja i 2 osvjesenja ... Znaci 3 covjeka koji bi trebali biti u prvoj postavi i 2 koja bi trebali pojacati konkurenciju.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.