Where is Brazzo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ima tu i Petersen (Energie Cottbus), Schlaudraf (Alemannia Aachen), Podolski (Köln), Kirchhoff (Mainz), ali ovo je spisak štandova gdje smo najviše šopingovalisonik24 je napisao/la:@ dr.Adnan
Where is Brazzo
dr.adnan je napisao/la:Ima tu i Petersen (Energie Cottbus), Schlaudraf (Alemannia Aachen), Podolski (Köln), Kirchhoff (Mainz), ali ovo je spisak štandova gdje smo najviše šopingovalisonik24 je napisao/la:@ dr.Adnan
Where is Brazzo
Kao i prije toga (1992) Thomas Helmer za tadašnjih rekordnih 7,5 miliona DM.Astren je napisao/la: Pa jos jedan decko iz BvB, tj Frings
Osim njih, od Nijemaca je tako nešto uspjelo i Andreas Köpke-u (1996).1987: Jean-Marie Pfaff
1999: Oliver Kahn
2001: Oliver Kahn
2002: Oliver Kahn
2013: Manuel Neuer
geronimo je napisao/la:Neuer proglašen najboljim golmanom svijeta. Ovo je 5i trofej za naše golmane.
Kako je promijenio avatar drugi čo'ekBadrHari je napisao/la:Svaka cast Saurman.
nije li Bayern sinonim za profesionalnostOmerbavarac je napisao/la:Koji lik.![]()
Nije ni cudo da je najbolji trener ili jedan od najboljih trenera danasnjice.
[youtube][/youtube]
Ako se mene pita onda jeste.sonik24 je napisao/la: nije li Bayern sinonim za profesionalnost
I ja sam ko na iglama.Omerbavarac je napisao/la: Sutra u 18h igramo prvu pripremnu utakmicu. Valjda bude kakvih streamova, jer sam se ja bas zazelio Bayerna.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 1 gost.