AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipe
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la IlPrincipe » 07 jan 2014, 12:38

Nakon što nas je Roma isfurala za Ljajića sad i za Radju nas isfuraše .. šteta a baš bi nam sjeo ko kec na desetku u sredini.. Ne možete porediti Cristantea i Nainggolana jer su 2 sasvim različita igrača. Cristante je Regista a Nainggolan box to box. Ne treba nam još jedan kreativac kad su tu sad Kaka i Honda koji će igrati iza Balotellija i Montolivo koji zna poturiti loptu i igrati fudbal. Nainggolan bi igrao ono što igra Muntari samo sto je Radja 2x bolji od Sulje..

Galliani: "If we soon will announce Seedorf as the new Milan coach? We'll see what happens after the season. He is one of the candidates."
Galliani: "If I met with Seedorf in Brazil? Yes, I met with Seedorf in Brazil recently, just like we do every year. We’re friends."

Galliani govori Keisukeu da je Kaka upravo postigao svoj 100. gol za Milan ..

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 07 jan 2014, 13:37

IlPrincipe je napisao/la:Nakon što nas je Roma isfurala za Ljajića sad i za Radju nas isfuraše .. šteta a baš bi nam sjeo ko kec na desetku u sredini.. Ne možete porediti Cristantea i Nainggolana jer su 2 sasvim različita igrača. Cristante je Regista a Nainggolan box to box. Ne treba nam još jedan kreativac kad su tu sad Kaka i Honda koji će igrati iza Balotellija i Montolivo koji zna poturiti loptu i igrati fudbal. Nainggolan bi igrao ono što igra Muntari samo sto je Radja 2x bolji od Sulje..

Galliani: "If we soon will announce Seedorf as the new Milan coach? We'll see what happens after the season. He is one of the candidates."
Galliani: "If I met with Seedorf in Brazil? Yes, I met with Seedorf in Brazil recently, just like we do every year. We’re friends."

Galliani govori Keisukeu da je Kaka upravo postigao svoj 100. gol za Milan ..

slika
Jesam se nasmijao kad sam jucer vidio ovu scenu kad Gale objašnjava Hondi :lol:
Gale i njegova zuta kravata :lol:
Zadnja izmjena: muxa, dana/u 07 jan 2014, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jan 2014, 13:44

IlPrincipe je napisao/la: Cristante je Regista a Nainggolan box to box. Ne treba nam još jedan kreativac...
A kao defanzivni vezni nam treba ? Pored De Jonga, Muntarija, pa cak i Montoliva koji bi mogao u slucaju nuzde tu mogao igrati ? :mrgreen:
Iskreno, potajno sam prizeljkivao da se ovaj transfer ne ostvari. I nije nas niko isfurao, nego su ljudi ponudili bolje ponude za razliku od nas koji se cigance za svaki euro. Nista novo uostalom.

Mislim da se svi slazemo da su vezni red i napad ok sa isto tako solidnom klupom dok nam fali taj stoper. Sad je kasno za neku kupovinu i ne bi da ishitreno uzimamo svakakve igrace u zadnji cas, cisto radi reda.
To treba na ljeto, izvaliti veliku kolicinu novca ako treba i dovesti klasu. Od ovih poluigraca nema koristi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 07 jan 2014, 13:48

Pa svaki klub u Serie A treba box to box igrača. Nainggolan je sve ono što smo mi htjeli da Boateng bude a nikad nije bio. Nainggolan je ono sto je Vidal u Juventusu. Takve igrače jednostavno moraš imati. Radja nije defanzivni vezni vec centralni vezni.

slika

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 07 jan 2014, 16:28

Evo izgleda da je Vidić blizu odlaska iz Uniteda. A svi znamo ko je stručnjak za takve slučajeve, tako da me apsolutno ne bi začudilo da Nemanja dođe u Milan. :mrgreen:
Jer sve se češće spominje odlazak Mexesa za kojeg je Monaco spreman dati 5-6 miliona €.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 07 jan 2014, 16:37

Vidic ne ide nigdje, barem ne za sad, iz razloga sto bi Ferdinand trebao vjerovatno na kraju sezone okoncati karijeru ili otic put SAD. Ako Nemanju zaobidju teze povrede (ove sezone nikako da se oporavi u potpunosti do sada, pa je moguce da je to jedan od razloga zasto ugovor nije produzen), onda bi mogao produziti ugovor sa Unitedom na jos godinu dana, inace ugovor mu istice na kraju sezone.. Jos jedan od razloga je da bi onda ostala samo trojica stopera (Jones, Evans i Small), a United ima precih pozicija za pojacati..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 07 jan 2014, 16:49

Ja sam napisao da ako bude odlazio iz Uniteda, Milan je jedna od mogućih destinacija za nastavak karijere. Jer Galliani je maher za takve slučajeve. :mrgreen:
-Rui Costa-

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 07 jan 2014, 17:05

U tom slucaju, da... :)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 07 jan 2014, 17:42

;)

slika

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 07 jan 2014, 17:50

Ma dobro je to sve, mislim da ce se Rami dobro pokazat, al bilo bi odlicno kad bi Vidic dosao jer treba jos jedan pouzdan stoper. Kad mozemo ocekivati debi Honde, jel iduce kolo? Kako bi volio da Robinho, Nocerino, Konstant odu iz kluba, uhh :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 07 jan 2014, 17:57

+ Matri,Zaccardo i slicni njima :D
Da,ocekuje se da Honda debituje protiv Sassuola u sljedecem kolu ;)

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 07 jan 2014, 18:04

Jbt ja i dan danas ne mogu prihvatit da onaj panj igra za nas :? naravno i on, sto prije to bolje. Nek usput povede i punoglavca pa nek opet budu skupa kad se toliko vole :D

Uhh jedva cekam da vidim Hondu u akciji.. :D
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 07 jan 2014, 18:13

Claus je napisao/la: A što se tiče Strootmana, ne znam da se ikad ozbiljno povezivao s Milanom. Ono što sam čitao je da je bio pred potpisom za United, ali je Roma ipak preduhitrila Engleze i dovela Nizozemca u svoju ekipu
Itekako se povezivao sa Milanom,bio je "voljan" da predje kod nas.Trazio PSV 18 miliona € za njega,a nasi strucnjaci nisu htjeli da plate.To ti je kratak rezime citave price.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 07 jan 2014, 18:45

slika
slika

Čitao sam negdje u decembru da se Ricardo Rodriguez spominje kao moguće pojačanje i više nigdje to ne nađoh. Pa ima li nekih priča još ili je bila samo obična patka :D
Il club piu titolato al mondo!

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 07 jan 2014, 18:49

DonPippo9 je napisao/la:Čitao sam negdje u decembru da se Ricardo Rodriguez spominje kao moguće pojačanje i više nigdje to ne nađoh. Pa ima li nekih priča još ili je bila samo obična patka :D
i ja sam to čitao. kasnije sam naišao na članak u kojem piše da su za njega zainteresirani celzi i utd (koji je danas navodno kupio coentraa za 12 miljuna eura), ali ga wolfsburg nije voljan pustiti ove zime iz razloga što napadaju mjesto za ligu prvaka.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 07 jan 2014, 19:51

[youtube][/youtube]

Kako je ozbiljan lik, nema osmjeha nigdje :lol: :lol: to mi se svidja, fakat mislim da ce rasturat ovaj Japanac :lol:
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 07 jan 2014, 20:16

Klasični primjer Japanskog mentaliteta, jednostavno samo rad,disciplina i odlučnost. Pravi profesionalac, i to je dobro je u Milanu je u zadnje vrijeme više nekakvih frajerčića. :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Ne radi se o provokaciji, već samo želim da moji Milanisti vide da Honda zna igrati lopte. :D
-Rui Costa-

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 07 jan 2014, 20:47

Uvjek sam ih gotivio onako kao narod, bas sto kazes samo rad, disciplina, zalaganje. Bas dosta "sminkera" u ekipi imamo, vise paze na frizuru nego na druge puno bitnije stvari. Valjda ovaj nas cirkusant od trenera mogne skontat adekvatnu formaciju, fino poslozit igrace i izvuc maksimum iz ove ekipe. Na sto ce to licit vidjet cemo vec u nedelju.

De jong, Montolivo

Saponara, Kaka, Honda

Baloteli

Kad bi imao muda pa ovako nesto iskombinovat, naravno tu su i ostali igraci, ne racunajuci odbranu i bekove (cristante, poli, sharawy, robinho, pazzini..)
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 07 jan 2014, 21:44

ZVANIČNO: Rađa Najngolan prošao je lekarske preglede i potpisao za Romu do 2018. godine. Belgijanac će zarađivati 1,4 miliona evra po sezoni, plus bonuse. Vučica je za njega odmah platila Kaljariju tri miliona evra, a ostalih šest će u ratama. Na leđima će nositi broj 44.
cek malo ako je ovo istina, ko je tu lud??????? :o :shock: :o :shock:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 07 jan 2014, 21:49

Ma Radja je htio Romu i samo Romu.Tako se barem pise.Valjda zato se i nismo bas istrosili.
embrace the chaos

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: meecko i 4 gosta.