Sad ce Perez da ga nazove da se nacrta in the face in the place,pa da ga dobro iskara.Raul_64 je napisao/la:
Samo za hejtere.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Nisam mogao danas da ispratim utakmicu, interesuje me da mi neko objektivno kaze kakav je bio Carvajal danas ? hvala
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
delko je napisao/la:Nisam mogao danas da ispratim utakmicu, interesuje me da mi neko objektivno kaze kakav je bio Carvajal danas ? hvala
Objektivno uz Luku u 90min najbolji na terenu

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Dobar Jese, pardon jako dobar.
Di Maria bi se trebao malo zabrinuti za svoju status, umjesto hvatanja za genetalije. Mogao bi on grijati klupu malom uskoro.
Inace, Real se patio sa Celtom, ma pati se citavu ovu sezonu.
Ocekivao sam da ce digić malo popraviti igru nakon Jozine pustoši, ali slabo zasad.
Di Maria bi se trebao malo zabrinuti za svoju status, umjesto hvatanja za genetalije. Mogao bi on grijati klupu malom uskoro.
Inace, Real se patio sa Celtom, ma pati se citavu ovu sezonu.
Ocekivao sam da ce digić malo popraviti igru nakon Jozine pustoši, ali slabo zasad.
Od nekih dvjesta ubačaja, 199 ih je bilo ispodprosječnih, među kojima je i asistencija za Ronalda.delko je napisao/la:Nisam mogao danas da ispratim utakmicu, interesuje me da mi neko objektivno kaze kakav je bio Carvajal danas ? hvala
-
- Kontakt:
Vidis da je lijepo napisao da mu neko objektivno kaze. Ne znam kako si ti uspio da se pronadjes tuArbeloa17 je napisao/la:Od nekih dvjesta ubačaja, 199 ih je bilo ispodprosječnih, među kojima je i asistencija za Ronalda.delko je napisao/la:Nisam mogao danas da ispratim utakmicu, interesuje me da mi neko objektivno kaze kakav je bio Carvajal danas ? hvala
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- PatrickBateman
- Kontakt:
This episode underlines Di María's unhappy stay at Madrid this season. He has lost his place in the starting line-up and throughout December rumours began to emerge that he was uncomfortable at the club and was in favour of leaving Los Blancos in light of a possible bid from Monaco.
After the game, the winger sought to explain his actions on 'Fox Sport Radio'.
He said: "It wasn't towards anyone. I was just uncomfortable and I kept on running. If I were angry then I wouldn't have high-fived anyone. I went off the pitch completely naturally. People are always waiting for me to do something.
"I have never had any problems with the fans. I felt that half the stadium was applauding me, the other half was booing me. I always have to clarify everything I do. If it were anyone else no-one would have said anything but when it's me everything gets blown out of all proportion."
After the game, the winger sought to explain his actions on 'Fox Sport Radio'.
He said: "It wasn't towards anyone. I was just uncomfortable and I kept on running. If I were angry then I wouldn't have high-fived anyone. I went off the pitch completely naturally. People are always waiting for me to do something.
"I have never had any problems with the fans. I felt that half the stadium was applauding me, the other half was booing me. I always have to clarify everything I do. If it were anyone else no-one would have said anything but when it's me everything gets blown out of all proportion."
Ima ih vise od 5 na vasoj temi.PatrickBateman je napisao/la: Onda nisi vidio u zivotu vise od 5 karikatura.

AS: Coentrao je potpisao ugovor sa Manchester Unitedom, Real je dobio 12 miliona € za sjajnog Portugalca. Isti će biti predstavljen fanovima sutra na stadionu Old Trafford.
?
?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
A umjesto da gledas fejsbuk vijesti , jednostavno ukucas As.
i vidis da nema nista
ustvari samo prije par dana prenose vijest Daily Maila za interes Uniteda.
i vidis da nema nista

ustvari samo prije par dana prenose vijest Daily Maila za interes Uniteda.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ma ne da mi se traziti po internetu, lakse mi je ovako sacekati da neko odgovori 

Reportedly, the only thing left to be negotiated is the release fee. Of course, it will still take a few days before the official announcement welcoming Real Madrid’s Fabio Coentrao to Old Trafford and the English Premier League.
Real Madrid defender Fabio Coentrao has been backed into 5/6 from 5/2 to sign for Manchester United this month on Sky bet.
E sad...
Real Madrid defender Fabio Coentrao has been backed into 5/6 from 5/2 to sign for Manchester United this month on Sky bet.
E sad...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ma vjerujem da ce se desit.
Desio bi se na ljeto da je bio jos koji sat.
Real ne racuna na njega , UTD treba jos jedno osiguranje za Evru i svi sretni.
Samo za UTD je bolje da transfer bude blizi 10 miliona , nego 15 mil.
Desio bi se na ljeto da je bio jos koji sat.
Real ne racuna na njega , UTD treba jos jedno osiguranje za Evru i svi sretni.
Samo za UTD je bolje da transfer bude blizi 10 miliona , nego 15 mil.

Ma neka daju i 20 milki za njega, ovom igracu je "tek" 26 godina, a ima iskustva na svim razinama od klupskih do reprezentativnih... Sada pitanje je da li ce ga Carlo pustiti prije ljeta, jer ko onda ostaje sem Marcela.. 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Arbeloa je igrao lijevo kad je trebalo , pa ti vidi koliko vjeruje Fabiu(i koliko je ovaj bio zdrav).
vise vjerujem panjini kao sto je nacho nego ovom portugalskom hasisaru
Meni je kornertrao uvijek bio dobar igralec,dok ga ozlijede nisu sahvatale.
U defanzivi je odlican,ofanzivno solidan,iako u Portugalu igra puno bolje ofanzivno nego u realu,taj dio je vjerovatno do taktike.
Uvijek se trudi i daje maximum,kompletniji je bek od Marcela koji je dobar samo u napadu ( i to je promjenljivo) a defanzivno je katastrofa.
U defanzivi je odlican,ofanzivno solidan,iako u Portugalu igra puno bolje ofanzivno nego u realu,taj dio je vjerovatno do taktike.
Uvijek se trudi i daje maximum,kompletniji je bek od Marcela koji je dobar samo u napadu ( i to je promjenljivo) a defanzivno je katastrofa.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.