Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Treba otici na stranicu Yes Network i napisat e-mail voditeljima. Pozdravili bi 100%
HarisCubro je napisao/la:Zna li neko gdje mogu vidjeti prve petorke, kad tek izbace?zenicanin je napisao/la:1:30AeGon099 je napisao/la:u koliko počinju ?
Ma ne treba, ali, meni je i nemoguce objasniti cinjenicu da igraca koji je najbolji u mjesecu decembru (na stranu to sto smo vecinom to mi glasali, ali i objektivno je bio najbolji, jedina svijetla tacka u svim onim porazima) stavis na klupu/itekako mu smanjis minutazu, a igraju tamo neki Evansi, Livingstoni itd.emir79 je napisao/la:Ma ovdje je definitivno najbolja atmosfera. Ovdje dodjem da se oraspolozimrogeRF je napisao/la:Ma jasta ce nego biti, meni dan sretnije pocne kad znam da ima Mirza navecer, nekako uzivam u tom cekanju. Malo to raspolozenje Kidd kvari, ali sta se moze...emir79 je napisao/la:Hoce li nas biti i veceras
Sent from my ST18i using Tapatalk. Ponekad Kidd sernja, ali sta se moze.Treba realan biti, da mu Kidd i daje najvecu minutazu od svih dosadasnjih trenera.Prije smo bili sretni i za 5-6 minuta, a sad zna i preko 30 min. Ne treba uvijek biti pohlepan, ima dosta igraca u Nets-u, nisu ni oni dzaba tu
Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
pozzzdav najvecim fanaticima na svijetu
- Papastathopoulos
- Kontakt:
@cautinho kako si nastimao da gledas stream-ove na telefonu ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- skyisthelimit
- storm_raider
- Kontakt:
Hocel ovo vise, ko ce docekat jos pola sata...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mirza Teletović
Tko kaze da jesam?Evo trazim nesto.Papastathopoulos je napisao/la:@cautinho kako si nastimao da gledas stream-ove na telefonu ?
Ali u sustini ti treba samo browser koji podrzava flash.U mom slucaju neki "Puffin".Koristim punu verziju,koja se plaća,ali je ja nisam platio.Dovoljno.
Keep walking.
100% da neću otić' na predavanje sutra, iako mi je potpis u pitanju, al' 100% nema šanse da bih propustio jednu Mirzinu utakmicu. 
Sretno majstore!

Sretno majstore!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Hajdi Redzo i nekako da igra, ima dosta skokova, dobar je u odbrani, ali da me ubijes nije mi jasno za Livingstona, ima minutazu vecu od jednog Derona, i to za nista. Tip je ziva fula, nista ne zna. Tip zamislja da je Parker, a od njeg nikakve koristi.rogeRF je napisao/la:
Ma ne treba, ali, meni je i nemoguce objasniti cinjenicu da igraca koji je najbolji u mjesecu decembru (na stranu to sto smo vecinom to mi glasali, ali i objektivno je bio najbolji, jedina svijetla tacka u svim onim porazima) stavis na klupu/itekako mu smanjis minutazu, a igraju tamo neki Evansi, Livingstoni itd.
Sent from my ST18i using Tapatalk
Al sto jes, jes, stvarno ponekad Kidd nije normalan, sve ovisi kakvo pice nosi na klupu

Pocetna petorka za veceras:
Livingston,Johnson,Pierce,Anderson,Evans
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Odg: Mirza Teletović
Flashfox je besplatan browser za android, podrzava flash.Cautinho je napisao/la:Tko kaze da jesam?Evo trazim nesto.Papastathopoulos je napisao/la:@cautinho kako si nastimao da gledas stream-ove na telefonu ?
Ali u sustini ti treba samo browser koji podrzava flash.U mom slucaju neki "Puffin".Koristim punu verziju,koja se plaća,ali je ja nisam platio.Dovoljno.
Ali mana mu je sto ima dole na dnu banner sa reklamom. Ne znam moze li se to ukinuti sa nekim adblockerom
ova Atlanta me dva puta u dvije noći sjebala za pare, kakav sam **** sreće, noćas će da pobjede .. nisam se kladio, samo onako kažem, kad se ne kladim na njih, pobjeđuju 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Dobar si drug, meni sutra ispit u 11. Ako ne mognem ustat' jbga ima rokova*p!p!t@* je napisao/la:100% da neću otić' na predavanje sutra, iako mi je potpis u pitanju, al' 100% nema šanse da bih propustio jednu Mirzinu utakmicu.
Sretno majstore!

Ajmo pravit akciju kao i za ovo sa Redzom, da nas pozdrave ovi sa YES-a

Cautinho je napisao/la:Tko kaze da jesam?Evo trazim nesto.Papastathopoulos je napisao/la:@cautinho kako si nastimao da gledas stream-ove na telefonu ?
Probaj preko veetle
Thomas Müller - Fußballgott
Moze kakav dobar link?
suhakrpa je napisao/la:Dobar si drug, meni sutra ispit u 11. Ako ne mognem ustat' jbga ima rokova*p!p!t@* je napisao/la:100% da neću otić' na predavanje sutra, iako mi je potpis u pitanju, al' 100% nema šanse da bih propustio jednu Mirzinu utakmicu.
Sretno majstore!![]()
Ajmo pravit akciju kao i za ovo sa Redzom, da nas pozdrave ovi sa YES-a

Idemo narode šaljite mailove YES TV-u

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.