Naše čudne sitnice
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Naše čudne sitnice
Ja imam 10-15 ljudi koji bi mi se sigurno javili i da ih na telefon nazovem u 3h navecer za pomoc a za ostale me briga.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja jedno 30, i možda se nekom omakne mahinalno 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ja imam 2 za koje sam siguran i dosta mi.
Što se tiče fejsa sve mi se svelo samo na objavljivanje.Logično ne dobijam lajkove(samo mi forumaši lajkaju
)jer najčešće objavljujem gluposti.Bude ponekad koja pjesma za moju dušu
Jarani mi ne daju da objavim naše slike sa svog profila jer mi je glup profil
Btw ono s promjenama raspoloženja je odlično,možeš trollat ljude
Što se tiče fejsa sve mi se svelo samo na objavljivanje.Logično ne dobijam lajkove(samo mi forumaši lajkaju

Jarani mi ne daju da objavim naše slike sa svog profila jer mi je glup profil

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
- Kontakt:
Kada hodam trotoarom, sve u glavi zamišljam -šta ako auto slučajno skrene u mene i kako da se bacim da izbjegnem-.
Kada vozim i vidim da kamion ide u suprotnoj traci, nešto me prpa uhvati da vozač se nešto ne sjebe i udari u mene.
Kada vozim i vidim da kamion ide u suprotnoj traci, nešto me prpa uhvati da vozač se nešto ne sjebe i udari u mene.
Zadnja izmjena: gojzerica, dana/u 07 jan 2014, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Imam čudnu naviku da povraćam kad se napijem.
Probaj zadržat u sebi.Donnie Darko je napisao/la:Imam čudnu naviku da povraćam kad se napijem.
Odlican ti je profil.Kawhi je napisao/la:Ja imam 2 za koje sam siguran i dosta mi.
Što se tiče fejsa sve mi se svelo samo na objavljivanje.Logično ne dobijam lajkove(samo mi forumaši lajkaju)jer najčešće objavljujem gluposti.Bude ponekad koja pjesma za moju dušu
![]()
Jarani mi ne daju da objavim naše slike sa svog profila jer mi je glup profil![]()
![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Znam,ali ipak hvala.Greivis je napisao/la:Odlican ti je profil.Kawhi je napisao/la:Ja imam 2 za koje sam siguran i dosta mi.
Što se tiče fejsa sve mi se svelo samo na objavljivanje.Logično ne dobijam lajkove(samo mi forumaši lajkaju)jer najčešće objavljujem gluposti.Bude ponekad koja pjesma za moju dušu
![]()
Jarani mi ne daju da objavim naše slike sa svog profila jer mi je glup profil![]()
![]()
Samo glupe stvari objavljujes.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
To sam i napisao iznad.Greivis je napisao/la:Samo glupe stvari objavljujes.
Bi ti se javili, a da li bi ti pomogli? I ja bih ti se javio pa bih ti sasuo sve na kamaru što me zoveš u 3 sataOtelo je napisao/la:Ja imam 10-15 ljudi koji bi mi se sigurno javili i da ih na telefon nazovem u 3h navecer za pomoc a za ostale me briga.
DRUG NEBI TI PUNCA
Zasto to radis?Kawhi je napisao/la:To sam i napisao iznad.Greivis je napisao/la:Samo glupe stvari objavljujes.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
- Kontakt:
Bi al u k.
Just bored.Greivis je napisao/la:Zasto to radis?Kawhi je napisao/la:To sam i napisao iznad.Greivis je napisao/la:Samo glupe stvari objavljujes.
Tako je to kad ides u Drugu gimnaziju.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Težak je život nas umjetnika.Greivis je napisao/la:Tako je to kad ides u Drugu gimnaziju.
bagrcavi je napisao/la:Bi ti se javili, a da li bi ti pomogli? I ja bih ti se javio pa bih ti sasuo sve na kamaru što me zoveš u 3 sataOtelo je napisao/la:Ja imam 10-15 ljudi koji bi mi se sigurno javili i da ih na telefon nazovem u 3h navecer za pomoc a za ostale me briga.

1946
Kad god sebi fino jelo spremim i reko sad sjednem pred tv i lagano jedem i gledam, uvijek REKLAMA.
Inace gledam samo ProSieben i HRTL2 zbog ovih americkih serija.
Tako da ja pojedem dok reklama prodje a bgm traju im po 10 minuta

Inace gledam samo ProSieben i HRTL2 zbog ovih americkih serija.
Tako da ja pojedem dok reklama prodje a bgm traju im po 10 minuta

Uključim film u bsplayeru ili xbmcu.Napravim kokice.I onda jedem kokice i gledam trailere filmova na youtubetu da se osjećam ko u kinu.
Ovako je i meni, a nije bilo dok nisam ovaj video pogledao, sad je zayebano hodat trotoarom pored nadošle Bosne u proljeće.gojzerica je napisao/la:Kada hodam trotoarom, sve u glavi zamišljam -šta ako auto slučajno skrene u mene i kako da se bacim da izbjegnem-.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.