FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako bude neki shalabajzer drz' se Abdulaše...
Eo sve al najveći klub u bih...

Bas me cudi da nijedan portal nije provalio o kojem se igracu radi.!
A mora da je neki totalni anonimus pa ga ni novinari ne poznaju..

EDIT: Gledam večeras na TVSA onaj sportski magazin, gost bio predsjednik Hokejaškog saveza BiH i kaže povodom ovog IceFesta, Dino Selimović ga kontaktirao i rezervisao 50 karata za cijeli tim i stručni štab. FK Sarajevo uvijek podržava sportske kolektive i događaje.
Koji fanatik

EDIT: Gledam večeras na TVSA onaj sportski magazin, gost bio predsjednik Hokejaškog saveza BiH i kaže povodom ovog IceFesta, Dino Selimović ga kontaktirao i rezervisao 50 karata za cijeli tim i stručni štab. FK Sarajevo uvijek podržava sportske kolektive i događaje.
Koji fanatik

-
- Kontakt:
Kako je ''nesluzbeno'' procitao na naslovnoj Avazovog Sporta, tako je i objavioKako neslužbeno saznajemo iz izvora bliskih timu sa Koševa, sportski direktor FK Sarajevo i trener ove ekipe Robert Jarni ovog će prelaznog roka na raspolaganju imati 300.000 KM za pojačanja

O kome god da se radi, zlatna kanta za novinarstvo
valjda sutra presica i taj cudni bek
-
- Kontakt:
Svi portali lupajuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,,,,nemaju pojma koliko je para izdvojeno,,to govorim sa 100 postotnom sigurnoscu jer je to tajna kluba i znaju samo dva covjeka,,a za pojacanja,,ja sam se oglasio prije neki dan i rekao kad ce pojacanja doci,,,portali kao i uvijek samo lupaju,,naravno,,da bi bili citani,,a avaz,,,,smijesno,,,tekst pise covjek koji navija za zelju i naravno,,,,pokusava samo isprovocirati ljude u klubu,,ali se prevario,,,nije ova uprava kao prethodna,,pozz pitarimalafomamone je napisao/la:Kako je ''nesluzbeno'' procitao na naslovnoj Avazovog Sporta, tako je i objavioKako neslužbeno saznajemo iz izvora bliskih timu sa Koševa, sportski direktor FK Sarajevo i trener ove ekipe Robert Jarni ovog će prelaznog roka na raspolaganju imati 300.000 KM za pojačanja
O kome god da se radi, zlatna kanta za novinarstvo

Faruk, je li sutra predstavljanje igraca, kako si ono rekao, cini mi se 7. i 9. januara ?
-
- Kontakt:
jesi ti zadovoljan tim bekom=? 

-
- Kontakt:
Sutra bi trebalo biti prestavljanje ako sve bude kako treba,,,,,i nema potrebe opet kao iz navike samo kritikovati,,bar sam cuo dosta dobrog o njemu,,,toliko o tome,,,
samo cu po hiljaditi put reci jednu stvar,,nije lako dovesti dobrog igraca u nasu ligu,,valjda se zna zbog cega,,,,kad bude zavrsen prelazni,,,napisacu jedan poveci tekst ali bas, i napisati sve sta se desavalo u ovom prelaznom roku,,,i mnogi cete biti sokirani,,iznenadjeni,,,,i jos mnogo toga......
samo cu po hiljaditi put reci jednu stvar,,nije lako dovesti dobrog igraca u nasu ligu,,valjda se zna zbog cega,,,,kad bude zavrsen prelazni,,,napisacu jedan poveci tekst ali bas, i napisati sve sta se desavalo u ovom prelaznom roku,,,i mnogi cete biti sokirani,,iznenadjeni,,,,i jos mnogo toga......
-
- Kontakt:
Pa objavi se pola minute nakon sto je neko na fksinfo postavio naslovnu stranu A. Sporta, pa kakva osoba moras biti da se bavis tim stvarima i jos da te neko naziva novinarom, ili jos gore portalom koji je ''bitno drugaciji''Svi portali lupajuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,,,,nemaju pojma koliko je para izdvojeno,,to govorim sa 100 postotnom sigurnoscu jer je to tajna kluba i znaju samo dva covjeka,,a za pojacanja,,ja sam se oglasio prije neki dan i rekao kad ce pojacanja doci,,,portali kao i uvijek samo lupaju,,naravno,,da bi bili citani

A svi znamo da nista ne znamo, to je jedino sigurno
bolji je od tatke prema napadu..vincenttan je napisao/la:jesi ti zadovoljan tim bekom=?

Prvi post od mene,pa kritika
@faruk ako se vec predstavljas kao navijac Sarajeva,imas informacije satro i to
napisi bar jedan post ono pismeno,sastavi bar jednu recenicu kako treba majka mu stara.Imam osjecaj da si balavce i to samo takvo,pa moje dijete od deset godina sastavi recenicu kako bog zapovijeda.

Ove novine su vec odavno postale najveca laz u nasem gradu treba biti lud pa povjerovati i jednu recennicu.
-
- Kontakt:
Bas tako,,,,,lafomamone je napisao/la:Pa objavi se pola minute nakon sto je neko na fksinfo postavio naslovnu stranu A. Sporta, pa kakva osoba moras biti da se bavis tim stvarima i jos da te neko naziva novinarom, ili jos gore portalom koji je ''bitno drugaciji''Svi portali lupajuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,,,,nemaju pojma koliko je para izdvojeno,,to govorim sa 100 postotnom sigurnoscu jer je to tajna kluba i znaju samo dva covjeka,,a za pojacanja,,ja sam se oglasio prije neki dan i rekao kad ce pojacanja doci,,,portali kao i uvijek samo lupaju,,naravno,,da bi bili citani![]()
A svi znamo da nista ne znamo, to je jedino sigurno
-
- Kontakt:
Nisam balavac,,,netrudim se da sada kao pisem onako kako treba,,sastavicu tekst onakav kakav treba da bude,,kad za takvo sto bude vrijeme i nesmaraj me bratefajront je napisao/la:Prvi post od mene,pa kritika@faruk ako se vec predstavljas kao navijac Sarajeva,imas informacije satro i to
napisi bar jedan post ono pismeno,sastavi bar jednu recenicu kako treba majka mu stara.Imam osjecaj da si balavce i to samo takvo,pa moje dijete od deset godina sastavi recenicu kako bog zapovijeda.
-
- Kontakt:
eto balavac je , jel ti lakse? haj sad pravi dernek u drugim objektimafajront je napisao/la:Ma ti si ocit primjer balavca,vjerujem da si ti nacuo nesto ali nemas pojma ko je i sta je ko i ostalipa bi da malo budes u centru paznje,satro "puno sam dobrog o njemu nacuo"
![]()
ako vec znas odmah mozes reci valja li ili ne,ali jok "puno sam dobrog o njemu cuo" znaci da nemas pojma.

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Nemojte zezati. Faruk do sada nije fulio ni jednom, sta god je najavljivao. Tako da te price oko gramanite i slicno, ostavite za vanskolske aktivnosti kluba lingvista opstine Cajnici.
vratio nam se stari troll, nije ga dugo bilo 

-
- Kontakt:
gdje onaj barcelonafan da ga prebije 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, Dave, juka55, napoleon72 i 68 gostiju.