FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

neroazzuro
Kontakt:

Re: Odg: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la neroazzuro » 06 jan 2014, 20:51

E jesi bacio analizu,svaka ti cast! Kritikujes mozda i jedinu dvojicu koja su danas bili na svom nivou. Al nije to toliko ni bitno,sustina je da igramo sve gore i gore. Katastrofalno! Pa ja mislim da nisu akciju napravili za 90 min,nek me neko ispravi ako se varam.
Izmjene i postavu ne bih komentarisao.
Ovaj trenerski inovator vise nema moju podrsku! (jaka stvar :) )
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Thorin
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Thorin » 06 jan 2014, 21:08

Inter sporting director Piero Ausilio was interviewed by Sky and began by talking about Nainggolan: “It has not fallen through because it was never about to happen. I thought he would go to Napoli, but now it looks to be Roma. It is part of the transfer market but it is no disappointment for us: we couldn’t go after such a player at the moment.”

Svar kristalno jasna. Ipak je SiamNoi bio upravu. MI ni feninga nemamo. Nadam se da ce prodati Guarina i dovesti kakvu dobru zamjenu, i nadati se da ce Botta nesto pokazati.

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 06 jan 2014, 21:10

Thorin je napisao/la:Ozbiljan trener ima vise modula u praksi a ne samo 3-5-1-1, formacija u kojoj ne igra nijedan klasicni napadac.
Ozbiljnom treneru Fredy Guarina ne igra poziciju iza "napadaca", jer je lik izgubljen u vremenu i prostoru.
Ozbiljnom treneru ne igra Cambiasso u prvih 11 jer je taj zavrsio za profesionalnim fudbalom ima 2 godine.
Ozbiljnom treneru je standardan clan ekipe jedan od najtalentovanijih regista u svietu fudbala (Kova), a ne po 30 minuta, i kad ne odigra dobro, paljba po momku.
Ozbiljan trener dokaze upravi da ovaj japanac kojeg mi imamo NE MOZE biti clan prve postave u ekipi kakav je INTER (mada i Johnny oscilira ali bar ima odredjene kvalitete).

To otprilike sumira nasu sezonu, cetvrtu zaredom koju bacamo niz vodu, i cetvrtu zaredom koju ce nas lagati da je ovo nulta godina, i cetvrta u kojoj ce Interovi navijaci u zabludi reci: "biti ce bolje dogodine, jer gore ne moze."
Da pitam,,,ozbiljnoj ekipi,,,,kojoj ozbiljnoj ekipi,,,,

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 06 jan 2014, 21:14

Mali,bojim se da te nije niko nista pit'o!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Lippi
Kontakt:

Post Postao/la Lippi » 06 jan 2014, 21:23

farukzidane je napisao/la:
Thorin je napisao/la:Ozbiljan trener ima vise modula u praksi a ne samo 3-5-1-1, formacija u kojoj ne igra nijedan klasicni napadac.
Ozbiljnom treneru Fredy Guarina ne igra poziciju iza "napadaca", jer je lik izgubljen u vremenu i prostoru.
Ozbiljnom treneru ne igra Cambiasso u prvih 11 jer je taj zavrsio za profesionalnim fudbalom ima 2 godine.
Ozbiljnom treneru je standardan clan ekipe jedan od najtalentovanijih regista u svietu fudbala (Kova), a ne po 30 minuta, i kad ne odigra dobro, paljba po momku.
Ozbiljan trener dokaze upravi da ovaj japanac kojeg mi imamo NE MOZE biti clan prve postave u ekipi kakav je INTER (mada i Johnny oscilira ali bar ima odredjene kvalitete).

To otprilike sumira nasu sezonu, cetvrtu zaredom koju bacamo niz vodu, i cetvrtu zaredom koju ce nas lagati da je ovo nulta godina, i cetvrta u kojoj ce Interovi navijaci u zabludi reci: "biti ce bolje dogodine, jer gore ne moze."
Da pitam,,,ozbiljnoj ekipi,,,,kojoj ozbiljnoj ekipi,,,,
Ekipa na celu sa Mazzariem tesko da moze bit ozbiljna izuzev kao bunker pa na kontru.Samo Walter nema vise Cavania da mu igra i u napadu i odbrani.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 06 jan 2014, 21:45

Interisti, mislim da smo zasluženo pobjedili, Reja je nadmudrio Mazzarrija, nema šta :D stara škola, prvo odbrana, pa sve ostalo :D evo jedna od braće Laziala :D

"U dobru i u zlu, ujedinjeni do smrti, pozdrav jedinoj tribini iz Milana."

slika
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 06 jan 2014, 22:27

Thohir: Budjet je 0 za januar

sta je s ovim :?
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 jan 2014, 23:14

Pa to se znalo od početka.Jedino se mogu prodavat igrači ili davat ove mlade u suvlasnistvo,eventualno neku siću istrest jer...PARA NEMA.

Inače,Strama je prošle godine u ovo vrijeme imao 4 boda vise.

I ne brine me uopce prijalazni rok i tko će se dovodit nego me puno vise brine Mazzari i to što ne zna iskoristit najbolje ni ovo što ima,to sto Kovacic dobiva po 30.minuta,Belfodil priliku ne dobiva nikako,za drugu formaciju nismo čuli i sl.stvari.A u prijelaznom roku šta bude bit će.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 06 jan 2014, 23:20

nama treba novi trener, pa tek onda NOVI IGRAČI....
#SuningOUT

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 jan 2014, 23:22

Šta bi sa pričom da će novi vlasnik trošiti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 jan 2014, 23:23

Da mi je znat tko je tu priču bacio.Kupio je klub,otplaćeni su dugovi (nisam siguran da li svi za sada,ali većina je) i sad slijedi (ili se nastavlja) onaj nevidljivi dio posla.Neće biti ozbiljnog trosenja jos 2,3 godine sigurno dok klub ne stane na noge.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 06 jan 2014, 23:27

Ocajno.. Prodati Guarina, Palacia, Samira, Kovacica,Rickya, Javieru napraviti spomenik i dati funkciju koju pozele, kada vec vode klub u propast, nek se jadni ne pate igrajuci sa ovim amaterima..

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 06 jan 2014, 23:31

Je li vrijeme za 3-4-3?

..............Handa...........

......Campa...Rolando...JJ......

Johnny...Kova..Cambi...Nagatomo

........Palacio...Milito...Ricky......

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 jan 2014, 23:35

Jericho je napisao/la:nama treba novi trener, pa tek onda NOVI IGRAČI....
Nista Mazzarri ne radi drugacije nego sto je radio u Napoliju.
Samo sada nema Hamsika, Lavezzija, Zunigu, Maggia i pre svih Cavanija, da vadi kestenje iz vatre na redovnoj bazi. ;)
Tim koji treba da igra na kontranapad, a da u njemu u 2013oj ima mesta za Zanettija, Cambiassa, Milita, Kuzmanovica...obaska extratalenti poput Johnyja i Nagatoma.slika

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 06 jan 2014, 23:36

SiamoNoi je napisao/la:Da mi je znat tko je tu priču bacio.Kupio je klub,otplaćeni su dugovi (nisam siguran da li svi za sada,ali većina je) i sad slijedi (ili se nastavlja) onaj nevidljivi dio posla.Neće biti ozbiljnog trosenja jos 2,3 godine sigurno dok klub ne stane na noge.
Otplaceni dugovi,,znas li ti uopste koliki je dug intera,,preko 300m eura,,on je kupio 70 posto kluba za 270m i preuzeo 70 posto duga,,,pa zar stvarno mislis da je pored love za kupovinu kluba dao jos skoro toliko za dug,,,,hmmmm,,,,uozbiljite se,,,,

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 06 jan 2014, 23:50

Braco draga, sta je sa Obijem, da li je iko u toku, jel ziv taj momak uopste :o ?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 jan 2014, 00:04

U Parmi na posudbi i opet ozlijeđen čini mi se.Nema od njega nista.Steta,oduvijek mi je drag igrač bio.
farukzidane je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Da mi je znat tko je tu priču bacio.Kupio je klub,otplaćeni su dugovi (nisam siguran da li svi za sada,ali većina je) i sad slijedi (ili se nastavlja) onaj nevidljivi dio posla.Neće biti ozbiljnog trosenja jos 2,3 godine sigurno dok klub ne stane na noge.
Otplaceni dugovi,,znas li ti uopste koliki je dug intera,,preko 300m eura,,on je kupio 70 posto kluba za 270m i preuzeo 70 posto duga,,,pa zar stvarno mislis da je pored love za kupovinu kluba dao jos skoro toliko za dug,,,,hmmmm,,,,uozbiljite se,,,,
Ok,ti znas.

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 07 jan 2014, 00:09

Mozda bi najbolje pojacanje bilo platiti Sabatiniju koliko treba da dodje i pocisti ovaj nered od Brance i Co.
Ali nije ni on lud da napusta Romu, koja zna sta radi.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 07 jan 2014, 00:20

ovo veceras katastrofa, ne da mi se nista ni komentarisat..mazzari konj nevidjeni, unistio onakvog Kovacica, kolko momak nema samopouzdanja da ne zna vise loptu vodit..kad treba ganjat rezultat on ubacuje Zanettija a hebeni Belfodil trlja muda i dalje na klupi..da ne govorim o taktici sa hiljadu defanzivnih igraca..i jos se zali nesto na sudije, trazi neke penale i crvene kartone..pa kako ga nije stid ista pricat nakon ovog veceras..FUJ!!!
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 07 jan 2014, 00:48

arminz je napisao/la:ovo veceras katastrofa, ne da mi se nista ni komentarisat..mazzari konj nevidjeni, unistio onakvog Kovacica, kolko momak nema samopouzdanja da ne zna vise loptu vodit..kad treba ganjat rezultat on ubacuje Zanettija a hebeni Belfodil trlja muda i dalje na klupi..da ne govorim o taktici sa hiljadu defanzivnih igraca..i jos se zali nesto na sudije, trazi neke penale i crvene kartone..pa kako ga nije stid ista pricat nakon ovog veceras..FUJ!!!
:D :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen: :ugeek: :D :mrgreen: :D :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.