Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Obori me danas glupi Lazio, cekam x i 10 minuta do kraja zabise go..
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
E raja, jedno pitanje. Jel ima neka online kladionica da se mozes kladiti bez uplate depozita, tj. prilikom registracije da dobijes neki bonus ?
sigurno zgimki, ili kurbla znaju 

[youtube][/youtube]Kenke je napisao/la:E raja, jedno pitanje. Jel ima neka online kladionica da se mozes kladiti bez uplate depozita, tj. prilikom registracije da dobijes neki bonus ?sigurno zgimki, ili kurbla znaju
Nema

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kurbla je napisao/la:[youtube][/youtube]Kenke je napisao/la:E raja, jedno pitanje. Jel ima neka online kladionica da se mozes kladiti bez uplate depozita, tj. prilikom registracije da dobijes neki bonus ?sigurno zgimki, ili kurbla znaju
Nema

vrijedilo je pokusati

aaaaaaaaaaaaaaaaaulra je napisao/la:odigram rayo 7+ i uplatim 0,22 centi , kvota 20, i zavrsit ce 2-5 k'o da gledam
baxuzluk ^^
Poništili su jedan gol Rayu.
Natežem na tom meču pm3 da ostanem u igri za večeras sa NBA i kad ga poništite kontam završit će 0:7 kakav sam baksuz ali srećom ga dadoše.

Natežem na tom meču pm3 da ostanem u igri za večeras sa NBA i kad ga poništite kontam završit će 0:7 kakav sam baksuz ali srećom ga dadoše.

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Od raje koja se kladi u Maxbetu, da li je neko imao problema sa vecim ulozima..Kada uplati vise para na neke kosarkase da kvote bukvalno spuste na 1,45 1,47 i slicno, a kasnije kada odigras identican listic na normalnu uplatu, kvote su opet normalne ? 

jao kad bi sad bio penal uz drugi zuti ili ajd direktni crveni... 
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, crveni, udri neko nekog!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, crveni, udri neko nekog!

yebo ja brate sam sebe , pa bar 1 km da sam stavioulra je napisao/la:aaaaaaaaaaaaaaaaaulra je napisao/la:odigram rayo 7+ i uplatim 0,22 centi , kvota 20, i zavrsit ce 2-5 k'o da gledam
baxuzluk ^^

- diplomatija
- Kontakt:
Jeste li gledali utakmicu, šta bi kod tog penala, je li bilo šanse za crveni, velika šteta sto ga nije dao, ali **** i rezultat utakmice je bio katastrofalan za kartone, zapamtite josea hernandeza hernandeza, on kad sudi to se ne propusta, a mlad je, sudice još dugo godina
http://upload.slike.com/slike/2014/01/1 ... wwwwin.png" onclick="window.open(this.href);return false;
fala na odg. vidim za neke zemlje nema bonusa pa kontam kako su mogli nas zaobićNexus je napisao/la:100 %hoshafka je napisao/la:ima li bonusa za prvu uplatu na bet365
uslo 3 puta okrenuti na 1,8

i još jedno pitanje, jel moram okrenuti cijeli iznos ili samo bonus da bi mogao pare prebacit na karticu
Pustiću sunce da topi ljubav!
ma dobro da je i penal sudio, kvalitetan pad je bio prije svega, malo ga covik zakacio u skoku, jedva unutar sesnaesterca, moze proci kao penal ali i nije bas toooliko tako da nije bilo nade za crveni...
steta ranog potopa domacina pa su igrali malo, bilo bi to puno vatrenije da je recimo ulovio rayo 1-2!
suca cu defo upamtit i hvala ti.
steta ranog potopa domacina pa su igrali malo, bilo bi to puno vatrenije da je recimo ulovio rayo 1-2!

suca cu defo upamtit i hvala ti.

- Cautinho
- Kontakt:
Za danas igram JJ-over i Millsap over uz pobjedu Atlante.Kvota dobra,nadam se da cu se izvuci iz gowana od jucer.Sta god sam igrao,cak i singlove sam popusio.
Keep walking.
Hoćel doć 1 na Cliperse?
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Koja psiha ovaj Delbonis al dobro mora i to neko
Lacko ovo lagano završava unutar 21. gema, samo mirno do kraja.
Još brat Tomić da ispoštuje pa da se napokon uzme koji dinar od ovog tenisa

Lacko ovo lagano završava unutar 21. gema, samo mirno do kraja.
Još brat Tomić da ispoštuje pa da se napokon uzme koji dinar od ovog tenisa

Ako se po jutru dan poznaje, yebat ce nas Nikola haman sve

- Maradonaaa
- Kontakt:
bravo Pekovicu 

martina under igram,pekovic over, ako je po ovome suditi lagano samo upaliti broklyn i gledati hocel nas bosnjo igrati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.