Izmjene i postavu ne bih komentarisao.
Ovaj trenerski inovator vise nema moju podrsku! (jaka stvar
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Da pitam,,,ozbiljnoj ekipi,,,,kojoj ozbiljnoj ekipi,,,,Thorin je napisao/la:Ozbiljan trener ima vise modula u praksi a ne samo 3-5-1-1, formacija u kojoj ne igra nijedan klasicni napadac.
Ozbiljnom treneru Fredy Guarina ne igra poziciju iza "napadaca", jer je lik izgubljen u vremenu i prostoru.
Ozbiljnom treneru ne igra Cambiasso u prvih 11 jer je taj zavrsio za profesionalnim fudbalom ima 2 godine.
Ozbiljnom treneru je standardan clan ekipe jedan od najtalentovanijih regista u svietu fudbala (Kova), a ne po 30 minuta, i kad ne odigra dobro, paljba po momku.
Ozbiljan trener dokaze upravi da ovaj japanac kojeg mi imamo NE MOZE biti clan prve postave u ekipi kakav je INTER (mada i Johnny oscilira ali bar ima odredjene kvalitete).
To otprilike sumira nasu sezonu, cetvrtu zaredom koju bacamo niz vodu, i cetvrtu zaredom koju ce nas lagati da je ovo nulta godina, i cetvrta u kojoj ce Interovi navijaci u zabludi reci: "biti ce bolje dogodine, jer gore ne moze."
Ekipa na celu sa Mazzariem tesko da moze bit ozbiljna izuzev kao bunker pa na kontru.Samo Walter nema vise Cavania da mu igra i u napadu i odbrani.farukzidane je napisao/la:Da pitam,,,ozbiljnoj ekipi,,,,kojoj ozbiljnoj ekipi,,,,Thorin je napisao/la:Ozbiljan trener ima vise modula u praksi a ne samo 3-5-1-1, formacija u kojoj ne igra nijedan klasicni napadac.
Ozbiljnom treneru Fredy Guarina ne igra poziciju iza "napadaca", jer je lik izgubljen u vremenu i prostoru.
Ozbiljnom treneru ne igra Cambiasso u prvih 11 jer je taj zavrsio za profesionalnim fudbalom ima 2 godine.
Ozbiljnom treneru je standardan clan ekipe jedan od najtalentovanijih regista u svietu fudbala (Kova), a ne po 30 minuta, i kad ne odigra dobro, paljba po momku.
Ozbiljan trener dokaze upravi da ovaj japanac kojeg mi imamo NE MOZE biti clan prve postave u ekipi kakav je INTER (mada i Johnny oscilira ali bar ima odredjene kvalitete).
To otprilike sumira nasu sezonu, cetvrtu zaredom koju bacamo niz vodu, i cetvrtu zaredom koju ce nas lagati da je ovo nulta godina, i cetvrta u kojoj ce Interovi navijaci u zabludi reci: "biti ce bolje dogodine, jer gore ne moze."

Nista Mazzarri ne radi drugacije nego sto je radio u Napoliju.Jericho je napisao/la:nama treba novi trener, pa tek onda NOVI IGRAČI....
Otplaceni dugovi,,znas li ti uopste koliki je dug intera,,preko 300m eura,,on je kupio 70 posto kluba za 270m i preuzeo 70 posto duga,,,pa zar stvarno mislis da je pored love za kupovinu kluba dao jos skoro toliko za dug,,,,hmmmm,,,,uozbiljite se,,,,SiamoNoi je napisao/la:Da mi je znat tko je tu priču bacio.Kupio je klub,otplaćeni su dugovi (nisam siguran da li svi za sada,ali većina je) i sad slijedi (ili se nastavlja) onaj nevidljivi dio posla.Neće biti ozbiljnog trosenja jos 2,3 godine sigurno dok klub ne stane na noge.
Ok,ti znas.farukzidane je napisao/la:Otplaceni dugovi,,znas li ti uopste koliki je dug intera,,preko 300m eura,,on je kupio 70 posto kluba za 270m i preuzeo 70 posto duga,,,pa zar stvarno mislis da je pored love za kupovinu kluba dao jos skoro toliko za dug,,,,hmmmm,,,,uozbiljite se,,,,SiamoNoi je napisao/la:Da mi je znat tko je tu priču bacio.Kupio je klub,otplaćeni su dugovi (nisam siguran da li svi za sada,ali većina je) i sad slijedi (ili se nastavlja) onaj nevidljivi dio posla.Neće biti ozbiljnog trosenja jos 2,3 godine sigurno dok klub ne stane na noge.
arminz je napisao/la:ovo veceras katastrofa, ne da mi se nista ni komentarisat..mazzari konj nevidjeni, unistio onakvog Kovacica, kolko momak nema samopouzdanja da ne zna vise loptu vodit..kad treba ganjat rezultat on ubacuje Zanettija a hebeni Belfodil trlja muda i dalje na klupi..da ne govorim o taktici sa hiljadu defanzivnih igraca..i jos se zali nesto na sudije, trazi neke penale i crvene kartone..pa kako ga nije stid ista pricat nakon ovog veceras..FUJ!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.