"uvjek kad objavite listic ,ovi tipovi zaokruzeni zelenom bojom,interesantno?" eo mu i zeleni smajl za ovo...

stvarno, koja ljubomora u raje jbte...

a i ja se mislim udrit na tele over pa di puklo, a sta mislite za ovog pekovica??
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pa od odličnog početka dana, do izgleda, "vadjenja" na NBADrinaJedina je napisao/la:
4 na poluvremenu, 1 do kraja, stane na granici
100 %hoshafka je napisao/la:ima li bonusa za prvu uplatu na bet365
dati će ga rayo makar iz penalaBelieve je napisao/la:Nadam se da će smiješni Rayo dati jedan prokleti gol,da mi ne ruši lijep tiketić
Snooker ovaj prolazi nekako,hvala Fordinho
ostaje mi Brands,njega si proglasio zicerom
Walden lagano, Carter izvukao u zadnjem frameu odlican potBelieve je napisao/la:Nadam se da će smiješni Rayo dati jedan prokleti gol,da mi ne ruši lijep tiketić
Snooker ovaj prolazi nekako,hvala Forster
ostaje mi Brands,njega si proglasio zicerom
Ja sam ispratio samo kartone,crveni i 3+ .. Možda i to dodje!Robin je napisao/la:Ispratio i ja, do sad je solidnokokuzaner je napisao/la:Sad ja sve cekam hoce li stomaklija jedan tako postavit. Pratim pa sta bude.stomaklija je napisao/la:Sretno drugo poluvrijeme drugovi
haha, nisam gledao meč. al sam pratio rezultat.Forster je napisao/la:Walden lagano, Carter izvukao u zadnjem frameu odlican potBelieve je napisao/la:Nadam se da će smiješni Rayo dati jedan prokleti gol,da mi ne ruši lijep tiketić
ostaje mi Brands,njega si proglasio zicerom![]()
Nisam siguran kako da daju 1,5 kvotu na Brandsa, ovaj Klahn nije puno bolji od Dzumhuraa Brands u Dohi pokazao da moze odigrati dobro
Druže,ja sam spavao dok su oni igrali.I bolje,nisam se nerviraoForster je napisao/la:Walden lagano, Carter izvukao u zadnjem frameu odlican potBelieve je napisao/la:Nadam se da će smiješni Rayo dati jedan prokleti gol,da mi ne ruši lijep tiketić
ostaje mi Brands,njega si proglasio zicerom![]()
Nisam siguran kako da daju 1,5 kvotu na Brandsa, ovaj Klahn nije puno bolji od Dzumhuraa Brands u Dohi pokazao da moze odigrati dobro
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.