Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

bh hrvat
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la bh hrvat » 16 jan 2010, 22:29

fenomenalno drugo poluvrijeme, bariju kapa dole. uglavnom oni napadaju, kako god utakmica zavrsila

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 16 jan 2010, 22:39

jao intera u dvije tekme bari ne može dobiti :roll: :o prošle godine je završilo 1:1 a sad je rezultat 2:2, vjerovatno će biti ovo konačan rezultat
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 16 jan 2010, 22:40

koji su krkani ovaj stoperski par intera lusio i samuel. za njih je stjepan tomas i predrag spasić oličenje tehnike

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 jan 2010, 09:33

Ma treba Interu sigurno bolji defanzivci, mislim na stopere, ovi klocevi ne znaju loptu smirit ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 17 jan 2010, 16:58

Genoa got owned, bitch-slapped and sent home 8-)
strijelci perrotta (poceo sam sumnjat da je na speedu) i toni dva gola (bilo je vrijeme), vucinic igrac utakmice definitivno . ..
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 jan 2010, 17:25

Najveći eurospki nogometni dužnici (u milijunima funti):

727 Manchester United

609 Real Madrid (u klubu tvrde da je dug 296 milijuna funti)

436 Barcelona

386 Inter

297.7 Arsenal

240 Liverpool

147 Juventus

136 Roma

96 Bayern München

0 Chelsea (vlasnikovom dokapitalizacijom saniran dug od 340 milijuna, objavljeno u prosincu 2009)

0 Manchester City (vlasnikovom dokapitalizacijom saniran dug od 305 milijuna, objavljeno u siječnju 2010
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 jan 2010, 17:50

Roma laganao prestigla june, kojem zelim naijskrenije da ne mjenjaju trenera, bar jos jedno kolo :D
nema potpisa

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 jan 2010, 17:53

a što nema tema na forumu AS Roma, znam dosta raje koja gotivi romu, mora ih biti i na ovom forumu, inače svaka im čast, igraju dobro, toni izgleda proradio, još kad se toti vrati biće opasni jako, mislim da imaju LP sljedeće sezone 99%

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 jan 2010, 17:54

Admir_Sa je napisao/la:Roma laganao prestigla june, kojem zelim naijskrenije da ne mjenjaju trenera, bar jos jedno kolo :D
ma iskreno opet cete dobit po usima :lol: ...kolko nas niste dobili 5-6 godina...ako nas sad ne uzemete necete nikad....al kako smo mi krenuli...svi nam ruse rekorde jbt....ovo je bila prva pobjeda chieva u historiji nad juventusom....milan nas nije dobio 5 god,catania 50 u torinu,napoli 20,bari 10...i dobise nas...al mislim da roma nece :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 17 jan 2010, 17:54

tony-mortale je napisao/la:a što nema tema na forumu AS Roma, znam dosta raje koja gotivi romu, mora ih biti i na ovom forumu, inače svaka im čast, igraju dobro, toni izgleda proradio, još kad se toti vrati biće opasni jako, mislim da imaju LP sljedeće sezone 99%
Ev ja prvi gotivim Romu u italiji, dragi su mi veoma i simpatisem ih.Ali da otvoris temu bila bi odma pod kljuc.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 jan 2010, 17:57

sarajlija89 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Roma laganao prestigla june, kojem zelim naijskrenije da ne mjenjaju trenera, bar jos jedno kolo :D
ma iskreno opet cete dobit po usima :lol: ...kolko nas niste dobili 5-6 godina...ako nas sad ne uzemete necete nikad....al kako smo mi krenuli...svi nam ruse rekorde jbt....ovo je bila prva pobjeda chieva u historiji nad juventusom....milan nas nije dobio 5 god,catania 50 u torinu,napoli 20,bari 10...i dobise nas...al mislim da roma nece :roll:
Pa kad ste nafakashi nafakaski uvijek kad igrate protiv Rome. Onaj diego i parmak melo samo jednu utakmicu odigrali kako treba i to bash protiv Rome. Da ne pricam ranije sta je bilo, Roma fula zicere, a tamo Nedved glavom u 47min da ti gol :shock: :shock:
nema potpisa

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 jan 2010, 18:03

rob do bagro je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:a što nema tema na forumu AS Roma, znam dosta raje koja gotivi romu, mora ih biti i na ovom forumu, inače svaka im čast, igraju dobro, toni izgleda proradio, još kad se toti vrati biće opasni jako, mislim da imaju LP sljedeće sezone 99%
Ev ja prvi gotivim Romu u italiji, dragi su mi veoma i simpatisem ih.Ali da otvoris temu bila bi odma pod kljuc.
zašto bi to neko zaključao, hajd pokrenite to, ja bi sigurno često bio tu da vidim šta se dešava u romi, jer volim talijanki nogomet a roma je definitivno jedan od najvećih tal. timova

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jan 2010, 18:04

Bila je vec tema na forumu kad sam ja tek dosao ali niko nije pisao pa je spojena sa Seria A.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 17 jan 2010, 18:28

Devil je napisao/la:
Bila je vec tema na forumu kad sam ja tek dosao ali niko nije pisao pa je spojena sa Seria A.

koliko se sjećam ja sam otvorio temu o romi :mrgreen: :mrgreen: ali bilo je slabo komentara :lol: pa je spojena kako je to već devil rekao sa seria a
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 17 jan 2010, 18:32

u jbt ode mi Lazio u PM :mrgreen:
A C A B !

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 17 jan 2010, 19:26

podrzavam ideju za otvaranje teme :D isto tako podrzavam opstanak lazia, ako ispadnu ostajemo bez 6 sigurnih bodova po sezoni 8-)
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 jan 2010, 23:26

ja cu otvorit temu o cagliariu ;) ....a ozb...moram reci da ove sezone igraju najljepsi fudbal za mene u italiji i najbolje utakmice...predvodjeni najboljim trenerom u serie A massimianom allegriem(malo sam subjektivan...al za mene je najbolji trener).....kad uzmemo u obzir igracki kadar i skromne finansije.....rade fantastican posao...dobili su juventusa,intera je samo sreca spasila a i protiv milana fantasticna utakmica 4-3 ako se sjecam......oni su mi onako najsimpaticniji tim u serie a...pogotovo zbog allegrija..kojeg mnogo cijenim...za mene jedan od najboljih trenera
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jan 2010, 00:31

Meni je Calgiari postao simpatican od one sezone kada je tandem Suazo-Esposito terorisao golmane po Italiji,pa je od Suazuovog odlaska to bilo tanko ali ove sezone zaista igraju lep fudbal i uz MIlan po meni trenutno najlepsi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

EfEDRINO
Kontakt:

Post Postao/la EfEDRINO » 18 jan 2010, 01:33

AVANTI CHIEVO
SEVILLISTA<<<

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 18 jan 2010, 11:03

Calgiari najbolji tim u italiji :D zagotivio sam ih pravo 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 2 gosta.