4 na poluvremenu, 1 do kraja, stane na granici

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
od 45 postova na ovom forumu, sigurno si 20-ak prosio..barcelona-dijamant je napisao/la:zaista mi treba 50kf na wwinu puno bi mi znacilo ako neko moze poslat stvarno ali stvarno mi treba
pa partizan zahtjevao min 5 parova i ova dole dva ubacim zbog uslovaDrinaJedina je napisao/la:Admire, puno ti je to parova za "duplanje"
braca zahtjevao ti partizan min 5 parova jer si ga uzeo iz ppAdmir_Sa je napisao/la:pa partizan zahtjevao min 5 parova i ova dole dva ubacim zbog uslovaDrinaJedina je napisao/la:Admire, puno ti je to parova za "duplanje"
Zna li netko postoje li te dvije kladionice u Mostaru?reeds je napisao/la:ej ljudi, blizu mene se otvorila poslovnica mozzart kladionice, imaju online kladjenje, ali nisam nikad igrao kod njih, pa ne znam kakva je kladara. Cuo sam od druga da je to u srbiji najjaca kladionica, pa sad ne znam da li da tamo predjem iz premeira ili da cekam da maxbet uvede online... da li ima neko iskustva sa mozzart i sta preporucujete
Hvala...
ja ih cekam godinama, pogotovo mozzarteusebio2 je napisao/la:Zna li netko postoje li te dvije kladionice u Mostaru?reeds je napisao/la:ej ljudi, blizu mene se otvorila poslovnica mozzart kladionice, imaju online kladjenje, ali nisam nikad igrao kod njih, pa ne znam kakva je kladara. Cuo sam od druga da je to u srbiji najjaca kladionica, pa sad ne znam da li da tamo predjem iz premeira ili da cekam da maxbet uvede online... da li ima neko iskustva sa mozzart i sta preporucujete
Hvala...
Premier je jedina kladionica u BiH koja se može nazvati kladionicom. Dobro, mogu nekako proći i sportplus i Bet Live. Problem je što su kod nas sve kladionice u većinskom vlasništvu jednog čovjeka, tako da bi bilo dobro kada bi došle i srpske, hrvatske, bilo koje strane kladionice.j00k3r je napisao/la:ja ih cekam godinama, pogotovo mozzarteusebio2 je napisao/la:Zna li netko postoje li te dvije kladionice u Mostaru?reeds je napisao/la:ej ljudi, blizu mene se otvorila poslovnica mozzart kladionice, imaju online kladjenje, ali nisam nikad igrao kod njih, pa ne znam kakva je kladara. Cuo sam od druga da je to u srbiji najjaca kladionica, pa sad ne znam da li da tamo predjem iz premeira ili da cekam da maxbet uvede online... da li ima neko iskustva sa mozzart i sta preporucujete
Hvala...najjace kladare na balkanu, mi u Mostaru smo osudeni na premier, on je savrsen kakve su ove ostale!
hahha, jel fakat to istinabarcelona-dijamant je napisao/la:za Mostar se kaze da je grad sa najvise kladionica (sto je i tacno), naci ces premier svako 100 metara, bet-live je takodjer prosiren, ali nema mozzarta
Od mog stana do fakulteta (7-8 min. normalnog hodanja i stajanja na semaforu) - 12 kladionica.barcelona-dijamant je napisao/la:za Mostar se kaze da je grad sa najvise kladionica (sto je i tacno), naci ces premier svako 100 metara, bet-live je takodjer prosiren, ali nema mozzarta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.