Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Vi kladionicari ste vazda omiljeni gosti.
i mani se kritikovanja Iska bogati
da vidimo neku igru ili sistem pa kazes kako on odudara pa ajd
nema nikog na terenu sem Modrica
i mani se kritikovanja Iska bogati
da vidimo neku igru ili sistem pa kazes kako on odudara pa ajd
nema nikog na terenu sem Modrica
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
benzema igra za ronalda druze moj kao i za ostatak ekipe, napadac koji treba vise da misli na ostale a manje na sebe i opet kao takav ima skoro 10 golova ove sezone, nije to lose, ne mogu svi zabijati svaku utakmicu, mislim mogu po definiciji ali nije izvodivoConsigliere je napisao/la:On nije problem, on je jedna qurcinaLenBias je napisao/la:da je ovom realu iz prvog poluvremena benzema najveci problem, to bi bilo velebajno

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Igramo s 10 igraca,to je problem,Isco jos nije usao na teren 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
carvajal
pa kakva je ovo panjina ljudi moji

Skroz je kul kritikovati 21 godisnjake , a taj Dani je bio ponajbolji u prvom poluvremenu
nije bilo tesko , al je stalno overlapovao perhana.
nije bilo tesko , al je stalno overlapovao perhana.
yebo mater da mi te bi vidjet negdje uživo, našamar'o bih te da se ne sjećaš sopstvenog imena. Ako ikoga mrzim to su likovi koji daju neke psihološke analize ljudi na osnovu forumskih postova. Nabijem na qrac i tebe i tog psihijatra kojeg predlažeš, čisto rekreativnosuhi je napisao/la:Znam ja to moj Korinove,al ima nekih kojima ne mozes objasniti,ja mislim da je SVETI uzivao gledajuci svog miljenika.
Isco se uvijek gubi u ovim utakmicama,lika nema 45min nigdje apsolutno,nije odigrao apsolutno nista ,nikakvu akciju,poluakciju ,nista nista nista. I tako je 70% utakmica sto igra,ne postoji. Lik jednostavno ne povezuje prostor izmedju sredine i napada,sto bi trebao da radi.
Sad ce on vjerovatno dati go ako ne izadje za 10akmin i onda ce sveti uzivati.

Ezil je pichka, čovjek od poteza, koji stagnira cijelu utakmicu, i na kraju zahvaljući ronaldovim sposobnostima šutne jednu loptu koju ovaj pretvori u gol, ali naravno, ti gledaš sve utakmice u zadnjih tri i pol godine i ti sve vidiš

U prvoj sezoni imao 31 asistenciju, 25 za ronalda, zanimljivo jako.
Svima vama koji smatrate da je dobar, predlažem da se okanite fudbala.
naprijed rejal
- Consigliere
- Kontakt:
Mislim, da se cak i potrudis, ne bi vise gluposti napisao u jednom postuLenBias je napisao/la: benzema igra za ronalda druze moj kao i za ostatak ekipe, napadac koji treba vise da misli na ostale a manje na sebe i opet kao takav ima skoro 10 golova ove sezone, nije to lose, ne mogu svi zabijati svaku utakmicu, mislim mogu po definiciji ali nije izvodivo
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ma kul je kritikovati sve veceras, ukljucujuci ronalda, eto koliko lose igraju brate, ne znam u cemu je to problem, carvajal po prikazanom u dosadasnjoj sezoni nije igrac za real madrida i nema potrebe da sada ide neka rasprava kako jeste jer je bio najbolji bek njemacke lige, to me stvarno ne zanima
consigliere nemoj onda misliti brate ali stvarno je tako, pa zar je spavanje i ovo sto su mu svirali u drugom kada je sve odradio kako treba, spavanje je nesto skroz drugo, on se trudi i igra za tim pa ti sada shvatio to ili ne, to vec nije moja stvar 

Zasto se trudis biti neznalica, a vjerujem da nisi takav ?Sveti je napisao/la:yebo mater da mi te bi vidjet negdje uživo, našamar'o bih te da se ne sjećaš sopstvenog imena. Ako ikoga mrzim to su likovi koji daju neke psihološke analize ljudi na osnovu forumskih postova. Nabijem na qrac i tebe i tog psihijatra kojeg predlažeš, čisto rekreativnosuhi je napisao/la:Znam ja to moj Korinove,al ima nekih kojima ne mozes objasniti,ja mislim da je SVETI uzivao gledajuci svog miljenika.
Isco se uvijek gubi u ovim utakmicama,lika nema 45min nigdje apsolutno,nije odigrao apsolutno nista ,nikakvu akciju,poluakciju ,nista nista nista. I tako je 70% utakmica sto igra,ne postoji. Lik jednostavno ne povezuje prostor izmedju sredine i napada,sto bi trebao da radi.
Sad ce on vjerovatno dati go ako ne izadje za 10akmin i onda ce sveti uzivati.![]()
Ezil je pichka, čovjek od poteza, koji stagnira cijelu utakmicu, i na kraju zahvaljući ronaldovim sposobnostima šutne jednu loptu koju ovaj pretvori u gol, ali naravno, ti gledaš sve utakmice u zadnjih tri i pol godine i ti sve vidiš![]()
U prvoj sezoni imao 31 asistenciju, 25 za ronalda, zanimljivo jako.
Svima vama koji smatrate da je dobar, predlažem da se okanite fudbala.
25 za Ronalda u prvoj sezoni? Jos siris dezinformacije ...
Inace jako glup post si napisao , opet...
Dani je odradio solidno sezonu , pri tome se rotirajuci svako malo sa Alvarom.
Dani je veceras bio jedan od najagilnijih.
I Dani ima samo 21 godinu , a nema ti beka koji bio klasa u tim godinama , jer su to nikakve godine za beka.
a ima puno iskusnijih , podloznijih kritici.
igramo lose , uvijek igramo lose nakon pauza i kurvaluka.
Dani je veceras bio jedan od najagilnijih.
I Dani ima samo 21 godinu , a nema ti beka koji bio klasa u tim godinama , jer su to nikakve godine za beka.
a ima puno iskusnijih , podloznijih kritici.
igramo lose , uvijek igramo lose nakon pauza i kurvaluka.
U prvom poluvremenu Modrić je bio najbolji igrač Reala, u drugom se totalno izgubio.
Da je izvuci bod...
izasao je angel, idemo sada malo fudbala igrati 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jao zvižduka. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sreca pa ovaj kloc Charles ne zna zabiti iz zicera
ubise nas nogama ljudi
EDIT: i krampa na kraju zabije
EDIT: i krampa na kraju zabije
Zadnja izmjena: Kenke, dana/u 06 jan 2014, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
JESE NORMALNO.
momak najtalentovaniji igrac od fucking Raula mora dobiti vise minuta
momak najtalentovaniji igrac od fucking Raula mora dobiti vise minuta

LenBias je napisao/la:izasao je angel, idemo sada malo fudbala igrati

odma ga uvalili
zabi ga tata benz
u inat mrziteljima na forumu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.