Kada bi Svraka otišao za pola miliona, slavio bih k'o da mi se brat ženi. Pola miliona u klub da dođe u ovakvoj stuaciji je odlično.terabajt je napisao/la:Ako je istina ovo za svraku pola miliona KM fine su to pare cak sta vise odlicne za nase uslove. Sa tim parama bi mogli pokriti dvije pozicije koje nam najvise skripe.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- jaludovolimte
- Kontakt:
Bahtić (Fićo) vodi loptu a Nikić se dere ''fićo bolan dodaj dulum zemlje prazan oko mene"... Bahtiću od smijeha lopta otišla u autKera1133 je napisao/la:Evo nešto vezano na našeg bivšeg igrača, Nikola Nikić.
http://degiorgi.math.hr/~vsego/phun/nikola_nikic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
LEGENDA !

tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Ma čovjek je pun provala, da se neko hoće sjetiti knjigu kakvu da napiše ili on sam da pokrene autobiografsku, bio bi čitaniji od Ibrahimovića hahajaludovolimte je napisao/la:Bahtić (Fićo) vodi loptu a Nikić se dere ''fićo bolan dodaj dulum zemlje prazan oko mene"... Bahtiću od smijeha lopta otišla u autKera1133 je napisao/la:Evo nešto vezano na našeg bivšeg igrača, Nikola Nikić.
http://degiorgi.math.hr/~vsego/phun/nikola_nikic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
LEGENDA !

Ako je nekome mrsko čitati može i pregledati : " onclick="window.open(this.href);return false; smijeh mu je najluđiii !!Kera1133 je napisao/la:Evo nešto vezano na našeg bivšeg igrača, Nikola Nikić.
-
- Kontakt:
ne brinite se za transfere, amar sve zna bolje umjesto vas
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- kenan_tm87
- Kontakt:
De pitaj Amara hocel prodat Svrakufedeltafrotta je napisao/la:ne brinite se za transfere, amar sve zna bolje umjesto vas
FORZA ZELJO
daj ba, lika uštakne dok popije čašu vodejaludovolimte je napisao/la: Btw. i Kenan Hasagić je slobodanNe znam jeste li o njemu šta diskutovali ranije.

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Dakle nije Amar isao samo u Beograd da posjeti tetku!FKZ1921 je napisao/la:S tim transferima nikad ne mozete reci da je sigurno dok se ne potpise. Tako i ovo sa Svrakom. Opcija o kojo ja govorim je Izrael(pisao sam o tome prija petnaestak dana). Covjek koji to radi je optimista,glavni bos je u Beogradu,on ima ekskluzivu za Izrael, kad su u pitanju igraci iz bivse YU.

-
- Kontakt:
necu i ne zanima mekenan_tm87 je napisao/la:De pitaj Amara hocel prodat Svrakufedeltafrotta je napisao/la:ne brinite se za transfere, amar sve zna bolje umjesto vas

Keno ima hronicnu povredu ledja tesko da je on za profesionalnog fudbala vise. A nine vala ni u formi.
Sto se Nikole Nikica tice daj Boze da Zeljo ikad dobije upola igraca kao sto je on. I se danas Dzeki divimo a ovaj je bio igracina za Dzeku. Nesto poput Aguera uzme dribla, dribla, pa pretrci igraca pa ga saceka pa se nagne naprijed koda ce na nos pasti trzne desno pa proleti desno.
A najjaci je bio kad ulazi sa lijeve strane pa se sjuri u kazneni pa zatgne pa ne opali pa opet tako tri puta sto on kaze opuca a ni ne zna da je dao go. Ali je imao najjaci presing na beka ili stopera kad im njihovi igraci vrat loptu. To malo danas osim Drogbe napadaca da radi. Ali ovaj je bio konj mogao ganjati. A mi ga svi voljeli. Bio simpatican. On i Mesa Bazdarevic takav tandem ukljucujici Bahtica nikad vise Zeljo nece imati. Susic je bio najbolji da se razumijemo, ali ova dvojica su bili energeticniji. Mesa je igra iz ljubavi a Nikolu su nosile emocije. A Bahtic je znalac bio, veoma inteligentan.
I uvijek cu ponoviti svemirski fudbal. Zeba je za njih Amater. Dzelo Muharemovic sigurno ne bi imao mijesta u toj ekipi. I poslije te ekipe Dzelo je zavrsio u Unisu nije mogao izboriti mijesto u Zelji. Da ne bi rata pitanje je da li bi ikad zaigrao.
Eh mali Stilic je imao njihovu lucidnost i mislio sam da ce postati veliki igrac. Ali eto.
Sto se Nikole Nikica tice daj Boze da Zeljo ikad dobije upola igraca kao sto je on. I se danas Dzeki divimo a ovaj je bio igracina za Dzeku. Nesto poput Aguera uzme dribla, dribla, pa pretrci igraca pa ga saceka pa se nagne naprijed koda ce na nos pasti trzne desno pa proleti desno.
A najjaci je bio kad ulazi sa lijeve strane pa se sjuri u kazneni pa zatgne pa ne opali pa opet tako tri puta sto on kaze opuca a ni ne zna da je dao go. Ali je imao najjaci presing na beka ili stopera kad im njihovi igraci vrat loptu. To malo danas osim Drogbe napadaca da radi. Ali ovaj je bio konj mogao ganjati. A mi ga svi voljeli. Bio simpatican. On i Mesa Bazdarevic takav tandem ukljucujici Bahtica nikad vise Zeljo nece imati. Susic je bio najbolji da se razumijemo, ali ova dvojica su bili energeticniji. Mesa je igra iz ljubavi a Nikolu su nosile emocije. A Bahtic je znalac bio, veoma inteligentan.
I uvijek cu ponoviti svemirski fudbal. Zeba je za njih Amater. Dzelo Muharemovic sigurno ne bi imao mijesta u toj ekipi. I poslije te ekipe Dzelo je zavrsio u Unisu nije mogao izboriti mijesto u Zelji. Da ne bi rata pitanje je da li bi ikad zaigrao.
Eh mali Stilic je imao njihovu lucidnost i mislio sam da ce postati veliki igrac. Ali eto.
-
- Kontakt:
Mehmed Baždarević je naš najbolji igrač svih vremena, svaka čast Ivici, ali niko ne može sa Mešom u dresu Željezničara!PL BiH -1 je napisao/la:Keno ima hronicnu povredu ledja tesko da je on za profesionalnog fudbala vise. A nine vala ni u formi.
Grbavica naš je Hram!!!
- jaludovolimte
- Kontakt:
Nikić legenda kluba, žao mi je što nije sada negdje u Želji kao trener. Ne znam za njegove trenerske sposobnosti, ali zasigurno da bi piševi sa njim bili. Fakat kad je dosadno, pustim njeg na YT i ismijem se pošteno. Sviđa mi se ona njegova izjava parafraziram : " Mogu razumijeti da igrača ne ide, ali ne mogu razumijeti da se igrač ne zalaže, ne bori ". Nešto u ovom fazonu.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- DzoleZeljo
- Kontakt:
- kenan_tm87
- Kontakt:
Jesi li rekao ako Bog da? 

Podsjetimo, Grbavicu je odmah po završetku jesenjeg dijela, napustio Makedonac Yani Urdinov, a nakon njega raskid ugovora zatražio je golman Adnan Hadžić, koji je nakon sjajnog otvaranja sezone, izgubio mjesto među stativama.
Ko je najveći u BiH?
Menadžer ekipe Amar Osim ne očekuje da bi još neko mogao zatražiti odlazak, a ukoliko ostane tako, onda se plavi ne bi ni pojačavali za proljeće, pogotovo jer igrači koje žele, su ugovorom vezani za svoje klubove.
"Vraćaju nam se Zolotić i Čolić, koji će pojačati konkurenciju, a sa posudbe se vratio i Mirsad Ramić", kaže kratko Osim, kojeg smo upitali da prokomentariše investiranje Vincenta Tana u redove gradskog rivala, odakle u svakodnevnim istupima potenciraju da je Sarajevo najveći klub u BiH?!, uprkos činjenici da je Željo miljama daleko kada su u pitanju osvojeni trofeji.
"Za mene nije. Možda za nekoga jeste, ali za mene nije, ali svakako nije u tome poenta."
A poentu krije prvi čin...
"I prije dolaska investitora u Sarajevo, bili su nam najozbiljniji konkurenti za titulu, tako da se sa te strane ništa ne mijenja. Biće im lakše živjeti, to je činjenica, ali sa druge strane imaće i pritisak i ako se budu znali nositi s njim, onda mogu napraviti velike stvari. Realno, tako bih za svakoga rekao. Ako se od njih očekuje da sad pobijede sve redom i osvoje 26 bodova više od ostalih, to neće valjati. Dakle, bitno je pronaći balans između želja i mogućnosti, odnosno dobrih i loših strana, a previše novca nekad može biti i loše."
U Želji nema takvih problema, jer novca više nema, nego što ima...
Ćutahija u kampu Liverpoola
"Finansijska situacija i nije toliko loša. Uspjeli smo vratiti neke dugove, a imamo skoro milion potraživanja. Još čekamo novac za od transfera Cocalića, Zukanovića, te Šehića i Adilovića, tako da situacija i nije toliko alarmantna, kao što se potencira", tvrdi menadžer plavih Amar Osim, koji će zamjenu za Adnana Hadžića, ukoliko napusti Grbavicu, potražiti u Vedranu Kjosevskom.
Na kraju dodajmo kako će i kadetski reprezentativac Emir Ćutahija u februaru ići u kamp Redsa, gdje će ostati sedam dana na probi, a u Liverpool je već otputovao i napadač Armin Hodžić, koji ima ugovor sa ovim engleskim velikanom.
Podsjećanja radi, Ćutahija, velika golmanska nada tima sa Grbavice, prije nekoliko dana potpisao je profesionalni ugovor sa Željom, koji bi mogao naplatiti pristojno obeštećenje u slučaju da se transfer realizuje.
FORZA ZELJO
-
- Kontakt:
Čestitamo rođendane Nikoli Nikiću i Slobodanu Janjušu
http://fkzeljeznicar.ba/cestitamo-roden ... jusu/7694/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/cestitamo-roden ... jusu/7694/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Niko ne spominje Kvesica, jel to znaci da nece ostati?
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
-
- Kontakt:
ne spominje niko ni kerlu, ni benju ni ostale pa ne znaci da ce oticmukitmovac je napisao/la:Niko ne spominje Kvesica, jel to znaci da nece ostati?
-
- Kontakt:
Pasa citam intervju Osima u Oslobodjenu u kojem kaze da cemo bit jaci za Zolu i Colu. Kvesu nije spomenuo pa zato je upuceno moje pitanje.fedeltafrotta je napisao/la:ne spominje niko ni kerlu, ni benju ni ostale pa ne znaci da ce oticmukitmovac je napisao/la:Niko ne spominje Kvesica, jel to znaci da nece ostati?
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- champions1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.