FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

DieRoten
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la DieRoten » 06 jan 2014, 08:53

Belmin6 je napisao/la:
adc je napisao/la:Hajdemo sada svi u glas.

Ko voli Bajern, ko voli Bajern, ko voli Bajern - MI MI MI.

Klub Bayern iz grada Muenchena s juga Njemačke, klub Mehmeta Šola i Hasana Saliha Amidžića. Bosno poludi uz najbolji klub.

Ef ce Bajern Minšen nula koma ajnc.

Koja smo sada sila uz Lewu, pa to je neopisivo. Gazi Manchester United, kad se sretnemo.
jesi ti pobjegao s psihijatrije ili su to neke moderne klinike psihijatrije gdje su uveli pacijentima internet ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 06 jan 2014, 08:57

@adc
wtf :?: :roll: :roll:

Znači Lewa dolazi za sljedeću sezonu kakav ćemo sastav imati 8-) Još više me je odbradovalo što će biti ponuđen novi ugovor i Mandži tako da sve priče oko njegovog odlaska padaju u vodu dakle imaćemo otvorenu borbu za prvog špica ekipe :D Mandžo vs Lewy. još samo trebamo maznuti onog tinejdžera iz Schalekea i to je to valjdama mu je dr.Müller-Wohlfahrt dao par savjeta da se treba priključati najvećem timu na svijetu 8-)

DieRoten
Kontakt:

Post Postao/la DieRoten » 06 jan 2014, 09:12

Shaq bi trebao na posudbu, jedva da će trenutno izboriti mjesto u prvih 11. Svejedno mislim da je on budućnost ovog kluba.
Drago mi je da se Badstuber vraća. To je stijena od čovjeka, i vjerujem da će za kratko vrijeme vratiti staru formu, on je poput životinje. :D

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 06 jan 2014, 09:33

[youtube][/youtube]

Gospodin iz veznog reda se vraća kako ćemo samo biti jaki na početku drugog dijela sezone :D

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 06 jan 2014, 10:19

Klub Bayern iz grada Muenchena s juga Njemačke, klub Mehmeta Šola i Hasana Saliha Amidžića. Bosno poludi uz najbolji klub.

Koja smo sada sila uz Lewu, pa to je neopisivo. Gazi Manchester United, kad se sretnemo.
Gjde tako nauci parlat svabski... :lol:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 jan 2014, 10:59

[youtube][/youtube]

Kako im je moćan ovaj duks.

Sky Sport :

Arsene Wenger - Yes, we looked into Lewandowski, but honestly he signed for Bayern one and a half years ago, everyone knows that."

Arsenal have been linked with current Bayern striker Mario Mandzukic, and Wenger refused to rule out a move for the Croatia international.

"Lewandowski is at Dortmund until the end of the season and they will not sell Mandzukic now - maybe at the end of the season," he said.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 06 jan 2014, 11:12

Ama ljudi nije bayern buranija da nece imati dva klasna napadaca,ima se more se bez obzira koliko bili skupi ili koliko obojica bili mocni.Sto posto Mandza ostaje ako ne onda dolazi neko drugi jer jednostavno veliki je rizik imati jednog napadaca na raspolaganju,jos ako se uzme u obzir da je taj klasicni napadac u ovom slucaju Mandzo izvukao Gvardiolu u vise utakmica svojim golovima,kad je Pep pocinjao sa nekakvim laznim devetkama koje nisu imale produkta,nakon toga ulazi napadaca i zabija,i Pep inteligentno konstantno mijesa taktiku,al kad ubaci napadaca tad i padaju golovi.Mandza i Letwadovski su sasvim dobar napadacki dvojac i imat ce mjesta za igru obojica ;)
VOLIM BAYERN

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 06 jan 2014, 12:20

Jučer jaran u Robbena doš'o 'nako u posjetu pa su malo žeMske kužirali i kafu bezolovnu popili poslije treninga
slika

Ova slika je napravljena u slou-moušnu (ili po naški u usporenom snimku) koja pokazuje Robbena u velikom trku i zaletu i neki NLO koji projuri pokraj njega
slika
adc je napisao/la: Hajdemo sada svi u glas.

Ajmo sad svi u glas, šta čekamo :-D :-D :-D :-D :-D
Čojk (zvaćemo ga čojk dok se druga dijagnoza ne utvrdi) je lud, ali ono pozitivno lud, ono baš dobro lud, ono baš van sve konkurencije lud ;-)
slika
Sent from my Philips Smart TV.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 06 jan 2014, 13:56

Samo za Effea :) Guardiola: "Mario je mentalno snažan nogometaš. On je naš glavni strijelac i što je možda najvažnije, on ima ugovor s nama. Sve u svemu, Mandžukić ostaje kod nas, u Bayernu..."

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 6440_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 06 jan 2014, 15:16

@adc
nije drug bolest sve sto boli ;)
Stern des Südens

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 06 jan 2014, 15:44

" onclick="window.open(this.href);return false;

Nije da je Pep bas nesto euforican sto se tice dolaska Leve

Govorio samo kako ce imati misljenje o njemu tek kad bude igrao u Bayernu,ne znam kako ne moze dati misljenje na osnovu partija u Dortmundu,kako god ne djeluje Pep nesto bas odusevljen njime :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 06 jan 2014, 16:03

van gall je napisao/la:

Nije da je Pep bas nesto euforican sto se tice dolaska Leve

Govorio samo kako ce imati misljenje o njemu tek kad bude igrao u Bayernu,ne znam kako ne moze dati misljenje na osnovu partija u Dortmundu,kako god ne djeluje Pep nesto bas odusevljen njime :D
Ne treba biti odusevljen, bar ne jos. Lewandowski jos nije igrac Bayerna, nego Dortmunda i u skladu s tim se Guardiola drzi nekih principa. Ne treba zaboravi da ce taj Lewandowski jos nekih vaznih utakmica igrati protiv Bayerna.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 06 jan 2014, 18:45

Lewa je dosao uz pristanak Guardiole,jel mislite da bi se igrac takvog kalibra dovodio,bez da se konsultuje trener?
Naravno da su se svi slozili da poljak treba Bayernu,i da moze unaprijediti igru poprilicno.
Uostalom koja je svrha dolaska takvog igraca,ako ce presjediti na klupi ;)

A Pep je naravno u pravu kada ne zeli puno da komentarise prelazak Lewe kod nas, ipak je on igrac domuza,i ne bi bilo fer ni prema kome,da se ta prica i dalje puno spominje,igrac je pod ugovorom s drugim klubom i tu sa prica zavrsava do mjeseca Jula,kada Lewa postaje igrac Bayerna.
Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 06 jan 2014, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 06 jan 2014, 18:52

Pa ne može se sad ni Lewa toliko hvalit' treba malo mislit i na Mandžu, ne bi bilo fer prema Đilkošu. Znaju to i naši gore u Sindikatu a i Pepun narafno. Robert iako je dokazan igrač morat će se on dokazat i na onom, najvišem nivou. Neće se Mandžo predat' tako lako, biće svašta. 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 06 jan 2014, 20:08

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 2906_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
seici u Dohi promatraju trening najbolje ekipe na svijetu.Mogu samo promatrati 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 06 jan 2014, 20:37

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

slicno je pisao i na temi Juventusa, PSG-a, i ostalih iole vecih timova u Evropi :lol:

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 06 jan 2014, 22:35

Hahaha,

zar postoji jedna ekipa na svijetu koja ne bi dovela Lewandowskog besplatno? O kakvom mi slabljenju konkurencije ovdje govorimo? Što bi kupovali Aguera, davali 40-50 miliona, kad možeš Lewu dovesti džaba, primjera radi? Ispade sad Juve oslabio konkurenciju ( čitaj Milan ) kad je doveo besplatno Pirla :lol:

Nego, fino momci rade, neki sklekovi nešto, Đeneral se sprema, generacije će da pamte sljedeću polusezonu!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 jan 2014, 00:00

Pitanje je da li bi Bayern uopste uspio dovesti neko zvucnije ime od Lewandowskog, s obzirom da su svi potencijalni kandidati dugorocno vezani ugovorom sa svojim klubom ili su im pak vlasnici postavili astronomsku cijenu koju ni najvece troskadzije ne bi platile.

Malo je napadaca koji bi u ovom momentu pomogli Bayernu, a Lewa je definitivno jedan od takvih.

Lijepo je vidjeti Robbena i Schweinija da su ponovo sa ekipom i da treniraju (jest da se trenira slabijim intezitetom ali ce uskoro poeti i sa jacim treninzima), sto znaci da bi pocetkom drugog dijela sezone u Gladbach mogli ici svi igraci.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 07 jan 2014, 00:35

S obzirom da nas optužuju da samo kupujemo domaće, a slabo trošimo tuđe (ta mi logika nije jasna), malo sam se zarovio i izvukao sljedeće igrače koje je Bayern kupovao od bundesligaša u zadnje vrijeme. Naravno, ovdje nisu svi, ali dobro dođe kao neki uvid u presjek pregleda ;-) Ovdje nisu uračunati igrači koje je Bayern posudio pa vratio

1. Nürnberg (devet igrača)

August Starek (1968), Johnny Hansen (1970), Bertram Beierlorzer (1981), Norbert Eder (1984), Roland Grahammer (1988), Stefan Reuter (1988), Manfred Schwabl (1989), Alain Sutter (1994) i Michael Wiesinger (1999).

2. Schalke (osam igrača)

Werner Ipta (1963), Hans Nowak (1965), Branko Oblak (1977), Jürgen Wegmann (1987), Olaf Thon (1988), Thomas Linke (1998), Hamit Altintop (2007) i Manuel Neuer (2011).

3. KSC (osam igrača)

Kurt Niedermayer (1977), Norbert Janzon (1977), Michael Sternkopf (1990), Oliver Kreuzer (1991), Mehmet Scholl (1992), Oliver Kahn (1994), Thorsten Fink (1997) i Michael Tarnat (1997).

4. Leverkusen (osam igrača)

Helmut Winklhofer (1985), Alois Reinhardt (1991), Jorghinho (1992), Markus Münch (1996), Robert Kovac (2001), Zé Roberto (2002), Michael Ballack (2002) i Lucio (2004).

5. Werder (sedam igrača)

Jürgen Röber (1980), Mario Basler (1996), Claudio Pizarro (2001 und 2012), Valérien Ismael (2005), Miroslav Klose (2007) i Tim Borowski (2008).

6. Gladbach (sedam igrača)

Karl Del'Haye (1980), Lothar Matthäus (1984), Stefan Effenberg (1990 und 1998), Patrik Andersson (1999), Marcell Jansen (2007), Alexander Baumjohann (2009) i Dante (2012).

7. Stuttgart (šest igrača)

Dieter Hoeneß (1979), Bernd Martin (1982), Thomas Strunz (1995), Giovane Elber (1997), Pablo Thiam (2001) i Mario Gomez (2009).

8. Kaiserslautern (šest igrača)

Herwart Koppenhöfer (1969), Andreas Brehme (1985), Bruno Labbadia (1991), Marcel Witeczek (1993) i Ciriaco Sforza (1995 - 2000).

Imaju ti još Olić (HSV), Mandžukić (Wolfsburg), Sebastian Deisler (Herta). Za Götzea i sada Lewandovskog svi znaju. Ako ima još neki igrač, slobodno dopunite...
Sent from my Philips Smart TV.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 07 jan 2014, 00:39

Ljudi de malo sagledajte stvari realno... trenutno u nasem Bayernu imaju 2 covjeka (dvije struje) koji sve diktiraju!!!

Sa jedne strane Pep Guardiola i sa druge strane Uli Hoeness!!!

Zasada je sve dobro,zato sto su rezultati dobri i nema potrebe za "dicke luft" medju njima!!!
No ukoliko dodje period slabih rezultata Uli ce biti prvi koji ce da prigovori Pep-u, a onda samo Bog dragi zna sta ce se dogoditi medju njima...

Isti primjer je sa igracima, recimo Mario Götze, puno vise ga je zelio dovesti Uli te na taj nacin svima, kako BvB tako i ostalim klubovima pokazati ko je gazda.
Dok recimo Pep je htio Alcantaru i uz sporazum je i on doveden, mada se Uli vjerovatno i dan danas pita sta ce mu on,ali ne zeli ulaziti toliko u to.

Sada dolazimo do Levata... po mojoj procijeni 99% je zelja Ulija, a ne Pep-a. Jer Pep u vidu Madzukica ima veoma slicnog napadaca, u nekim segmentima igre cak i boljeg od Levata...

Sta ce tu da bude, ja nezz, ali ima jedna stvar koja mi se pocinje ne svidjati na ovom Bayernu, a to je da kupujemo sve sto se pojavi na trzistu ( Kirchoff, Levandowski), spominje se takodjer i Rode, a sad jos tu dodati recimo Draxlera, e nabijem onda komplet upravu...
Ne svidja mi se ta kupovina, jer mi to pocinje liciti na City-eve gluparije kupovine svega i svacega...

Ja ne bi volio da se Bayern upetlja u dovodjenja Draxlera, pa tamam kad bi on za godinu i po bio Messi i Ronaldo u jednom tijelu!!!
Stern des Südens

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: HerrMarkusen i 6 gostiju.