FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Treba gurati E.Sadikovica vise jer je jako brz igrac i moze dobro probiti po krilu iskreno bi volio da dodje i Alibasic i on je krilo ja msm da je desnjak pa samim tim moze igrati kvalitetno lijevo krilo sa ulascima u sredinu i sutevim sto se tice zadnje veznog treba postaviti dvojas Sadikovic i Zola jedan ofanzivnij jedan def.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma iskreno da se hoce vise Svraka prodati. Ja bih ga odmah dao onome ko ce platiti odmah sutradan.
-
- Kontakt:
Koliko se moze dobiti za njega
nece nigdje ispod pola miliona !lafomamone je napisao/la:Koliko se moze dobiti za njega
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
67 miliona € i odmah pravimo stadion na proljecelafomamone je napisao/la:Koliko se moze dobiti za njega
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Mislim da ga Amar nece pustiti ispod 400.000€ jer je bio reprezentativac, dao dva gola za istu, ovdje kapiten, osvojio tri titule, dva kupa, igrao jos u dva finala. Jbg, samo je problem sto dolaze smijesne ponude za igraca njegov kalibra. Ja bi ga iskreno i dao za jedno 200.000 € ako misle odmah da plate.lafomamone je napisao/la:Koliko se moze dobiti za njega
Jer be iskoraka na euro sceni, tesko da mozemo njega tuhnuti za veliku sumu, a cekanje je vise dobijalo svima, posebno igracu koji je bio dozivio mentalni krah upravo zbog toga..
-
- Kontakt:
Sjecam se da je trebao negdje prosle god, ali Osim blokirao jer nije bio zadovoljan lovom. S obzirom da je izgubio mjesto u reprezentaciji ne vjerujem da ce cijena biti ista, zato pitampile87 je napisao/la:nece nigdje ispod pola miliona !lafomamone je napisao/la:Koliko se moze dobiti za njega
Ma ne vrijedi Svraka 500.000€ ne barem sad i ove sezone. Uzasan je bio do zadnja 3 kola a i tu nije bio najbolji iako je pogadjao. Ali ako Amar misli da moze dobiti toliku lovu neka udara cifre Amar ima pravo na sve. Ipak je on "original brko".
Pile je li istina da Dzelo napusta klub? Tebe pitam jer znam da si upucen i Aco je samo sto on nikad nece na forumu priznati.
Pile je li istina da Dzelo napusta klub? Tebe pitam jer znam da si upucen i Aco je samo sto on nikad nece na forumu priznati.
Za Svraku se trazi 350 000 eura,koliko cujem, trebalo bi se zavrsiti za 280 000 i 10% od narednih transfera.
Kad sam vec tu,da se malo osvrnem na neke komentare o tome kako Zeljo nije imao fajde od svojih titula,kako je od titula vaznije izgradjivati klub. Potpuno je apsurdno tvrditi tako nesta,ustvari tako moze rezonovati samo neko ko nije osjetio slast titula i pehara.Sta to ustvari znaci?Kako je uopce moguce da imas dobar klub,a nemas titula? Ili, kako mozes osvajati titule a, kao nemas razvijen klub. Po meni su to ciste ublehe.Rezultat je sve,ako nema rezultata znaci u klubu se ne radi kako treba,i obrnuto. Sta bi to znacilo,organizuj sluzbe kluba,dobrog direktora,dobar marketing organizuj omladinske selekcije,dobar pr i to je to,rezultati nisu bitni! Nidje veze. Znaci li to da, kad odem na utakmicu,nije mi vazno hoce li moj klub pobijediti,dovoljno mi je da znam da su igraci primili plate,da je direktor odrzao pres konferenciju i objasnio kojim aktivnostima se klub bavi,da je web stranica azurna,da je...
Jasna je strategija naseg kluba posljednjih godina,cilj je napraviti iskorak u evropskom takmicenju,jer je to jedini nacin da se zarade ozbiljne pare.Zbog toga je toliko ulagano u ekipu,sve oko ekipe se diglo na visi nivo,napravila se razlika u odnosu na ostale.Na zalost,nismo imali srece sa tim protivnicima i nismo uspjeli proci predkolo.
I dalje je primarni cilj biti u vrhu,osvajati titule(koliko god nekome cudno zvucalo),igrati evropske utakmice,popravljati koeficijent i moliti Boga za malo srece na zrijebanjima.
Kad sam vec tu,da se malo osvrnem na neke komentare o tome kako Zeljo nije imao fajde od svojih titula,kako je od titula vaznije izgradjivati klub. Potpuno je apsurdno tvrditi tako nesta,ustvari tako moze rezonovati samo neko ko nije osjetio slast titula i pehara.Sta to ustvari znaci?Kako je uopce moguce da imas dobar klub,a nemas titula? Ili, kako mozes osvajati titule a, kao nemas razvijen klub. Po meni su to ciste ublehe.Rezultat je sve,ako nema rezultata znaci u klubu se ne radi kako treba,i obrnuto. Sta bi to znacilo,organizuj sluzbe kluba,dobrog direktora,dobar marketing organizuj omladinske selekcije,dobar pr i to je to,rezultati nisu bitni! Nidje veze. Znaci li to da, kad odem na utakmicu,nije mi vazno hoce li moj klub pobijediti,dovoljno mi je da znam da su igraci primili plate,da je direktor odrzao pres konferenciju i objasnio kojim aktivnostima se klub bavi,da je web stranica azurna,da je...
Jasna je strategija naseg kluba posljednjih godina,cilj je napraviti iskorak u evropskom takmicenju,jer je to jedini nacin da se zarade ozbiljne pare.Zbog toga je toliko ulagano u ekipu,sve oko ekipe se diglo na visi nivo,napravila se razlika u odnosu na ostale.Na zalost,nismo imali srece sa tim protivnicima i nismo uspjeli proci predkolo.
I dalje je primarni cilj biti u vrhu,osvajati titule(koliko god nekome cudno zvucalo),igrati evropske utakmice,popravljati koeficijent i moliti Boga za malo srece na zrijebanjima.
-
- Kontakt:
Prvo ja sam to prokomentarisao, i nije bilo niti zlonamjerno niti provokatorski. Drugo, ako je zeljeznicar Brotnjo ili Modrica pa da toliko ulaze u ekipu samo zbog toga da se moze hvaliti po kafanama da je prvak PLBIH, onda uredu. Nisam uopste umanjio znacaj vasih titula u zadnjih par godina, samo sam se cudio kao ostali segmenti kluba nisu bili u stanju da to proprate, kontas. Klub se nije ravnomjerno razvijao na svim poljima, klupska administracija apsolutno nije stala iza timskog uspjeha. I sta ti nije jasno, ko kaze ta su titule nebitne, gdje si to procitao majke ti. Pa koji je to klub imao sansu da se izdigne iznad ove lige osim zelje, niti jedan. Apsolutno nemam namjeru da se prepucavam s tobom slast pehara titula i to nesto, ako moze normalna spika ako ne odoh jaZeljo nije imao fajde od svojih titula,kako je od titula vaznije izgradjivati klub. Potpuno je apsurdno tvrditi tako nesta,ustvari tako moze rezonovati samo neko ko nije osjetio slast titula i pehara
Zadnja izmjena: lafomamone, dana/u 06 jan 2014, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Jarane i ja sam tebi odgovarao a mislim da je i on mislio na tebe. Nemoj se vezati za jednu rečenicu nego pročitaj suštinu i mog i njegovog posta pa ćeš skontati što se ulagalo u ekipu. Ovo slast nije nikakva provokacija jer je ovaj momak sve samo ne provokator. Čovjek je samo dodao i to da je rezultat (pored svih finansija koje iz njega dolaze u fudbalu) i slast tog rezultata i bit sporta i takmičenja uopšte.lafomamone je napisao/la:Prvo ja sam to prokomentarisao, i nije bilo niti zlonamjerno niti provokatorski. Drugo, ako je zeljeznicar Brotnjo ili Modrica pa da toliko ulaze u ekipu samo zbog toga da se moze hvaliti po kafanama da je prvak PLBIH, onda uredu. Nisam uopste umanjio znacaj vasih titula u zadnjih par godina, samo sam se cudio kao ostali segmenti kluba nisu bili u stanju da to proprate, kontas. Klub se nije ravnomjerno razvijao na svim poljima, klupska administracija apsolutno nije stala iza timskog uspjeha. I sta ti nije jasno, ko kaze ta su titule nebitne, gdje si to procitao majke ti. Pa koji je to klub imao sansu da se izdigne iznad ove lige osim zelje, niti jedan. Apsolutno nemam namjeru da se prepucavam s tobom slast pehara titula i to nesto, ako moze normalna spika ako ne odoh jaZeljo nije imao fajde od svojih titula,kako je od titula vaznije izgradjivati klub. Potpuno je apsurdno tvrditi tako nesta,ustvari tako moze rezonovati samo neko ko nije osjetio slast titula i pehara
- kenan_tm87
- Kontakt:
Kad ce se to znati, gdje bi trebao ici i koliko je to sigurno? Ako nije tajna...FKZ1921 je napisao/la:Za Svraku se trazi 350 000 eura,koliko cujem, trebalo bi se zavrsiti za 280 000 i 10% od narednih transfera.
FORZA ZELJO
Ma nisu ga nasi htjeli ni prije nego je otisao u Skotsku. Covjek jedan koji visi na sjeveru malo stariji gospodin ga vidio kako dzogira i pitao ga je li se to spremas za Zelju onako iz zezancije slijepo nadajuci se da ce ovaj reci aha. No Jahic je odgovorio iz Zelje nisu zainteresovani za mene.TeaM87 je napisao/la:Evo Jahic raksinuo sa Skotima, kakve su sanse da kod nas dodje ?
Tako je bilo prije 3 mjeseca.
Eh sad hajd ga znaj, mada sam ja cuo da ce onaj mali sto je dobio samare od Yanija doci na prozivku i da je valjda radio i trenirao po planu koji mu je Amar dao i da je Amar cijelo vrijeme sa njim bio u kontaktu ali to je mahalska.
A i za tu samarcinu je zasluzan Jamak jer je on slagao Yaniju nesto za maloga.
S tim transferima nikad ne mozete reci da je sigurno dok se ne potpise. Tako i ovo sa Svrakom. Opcija o kojo ja govorim je Izrael(pisao sam o tome prija petnaestak dana). Covjek koji to radi je optimista,glavni bos je u Beogradu,on ima ekskluzivu za Izrael, kad su u pitanju igraci iz bivse YU.
- champions1921
Ma treba Muamera dati i za 100 milja.. I onako ce se nakon jedne polusezone vratiti i ako ga Amar bude želio može biti nas a ako ga ne bude želio vjerovatno ce završiti u Olimpicu..
Muamer se očigledno zasitio naše lige a možda vidi i šansu da zaigra na svjetskom ako se dokaze u nekom klubu vani.. Ako mu se bude blokirala mogućnost da ode negdje mislim da ce njegovo nezadovoljstvo rezultirati još lošijim njegovim igrama na proljeće..
Edit: Sto se Jahica tice mislim da bi ga bilo dobro dovesti jer frajer ima veliku zelju da ode na svjetsko i zbog toga bi ginuo na terenu pokušavajući da izbori mjesto u repki..
Muamer se očigledno zasitio naše lige a možda vidi i šansu da zaigra na svjetskom ako se dokaze u nekom klubu vani.. Ako mu se bude blokirala mogućnost da ode negdje mislim da ce njegovo nezadovoljstvo rezultirati još lošijim njegovim igrama na proljeće..
Edit: Sto se Jahica tice mislim da bi ga bilo dobro dovesti jer frajer ima veliku zelju da ode na svjetsko i zbog toga bi ginuo na terenu pokušavajući da izbori mjesto u repki..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 06 jan 2014, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Koliko sam čuo da ranije Jahić nije došao zato što je imao ugovor sa tom nekom ekipom u kojoj je bio prije Škotske. Navodno su oni htjeli raskinuti ugovor, međutim kako je bilo puno para u igri oni su ga htjeli natjerati da se negdje proda. Jahiću to nije odgovaralo jer je imao veliku platu, tako da je on sjedio u Sarajevu a dobijao platu. To je bilo otprilike 10 puta više nego što bi mu Željo dao. Jest da skoro godinu dana nije igrao, al pare su pare. Sad je zaganjao da uđe u formu kako je izboren Brazil ne bi li se vratio u reprezentaciju. Mada sumnjam da se može realizovati da dođe kod nas. Skup je previše.PL BiH -1 je napisao/la:Ma nisu ga nasi htjeli ni prije nego je otisao u Skotsku. Covjek jedan koji visi na sjeveru malo stariji gospodin ga vidio kako dzogira i pitao ga je li se to spremas za Zelju onako iz zezancije slijepo nadajuci se da ce ovaj reci aha. No Jahic je odgovorio iz Zelje nisu zainteresovani za mene.TeaM87 je napisao/la:Evo Jahic raksinuo sa Skotima, kakve su sanse da kod nas dodje ?
Tako je bilo prije 3 mjeseca.
Eh sad hajd ga znaj, mada sam ja cuo da ce onaj mali sto je dobio samare od Yanija doci na prozivku i da je valjda radio i trenirao po planu koji mu je Amar dao i da je Amar cijelo vrijeme sa njim bio u kontaktu ali to je mahalska.
A i za tu samarcinu je zasluzan Jamak jer je on slagao Yaniju nesto za maloga.
- jaludovolimte
- Kontakt:
Jahić bi bio dobar za nas 
A što se tice Svrake mislim da treba ga pustiti negdje dalje. Svima je to u našoj ligi želja, da odu negdje dalje. Svraka ima 25 godina, igrao je dobro, davao važne golove. Moje mišljenje je da treba da osiguramo Tomića i Kvesića da ostanu. Inače jedina opcija u kojoj ne bi volio Svraka da ode jeste da ga Sušić pozove u repku ponovo. Ako nastavi igrati kao u zadnjim utakmicama to bi bilo vrlo moguće. A kada bi otišao negdje drugo pitanje je dali bi i igrao dovoljno.
Btw. i Kenan Hasagić je slobodan
Ne znam jeste li o njemu šta diskutovali ranije.

A što se tice Svrake mislim da treba ga pustiti negdje dalje. Svima je to u našoj ligi želja, da odu negdje dalje. Svraka ima 25 godina, igrao je dobro, davao važne golove. Moje mišljenje je da treba da osiguramo Tomića i Kvesića da ostanu. Inače jedina opcija u kojoj ne bi volio Svraka da ode jeste da ga Sušić pozove u repku ponovo. Ako nastavi igrati kao u zadnjim utakmicama to bi bilo vrlo moguće. A kada bi otišao negdje drugo pitanje je dali bi i igrao dovoljno.
Btw. i Kenan Hasagić je slobodan

Zadnja izmjena: jaludovolimte, dana/u 06 jan 2014, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Evo nešto vezano na našeg bivšeg igrača, Nikola Nikić.
http://degiorgi.math.hr/~vsego/phun/nikola_nikic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://degiorgi.math.hr/~vsego/phun/nikola_nikic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako je istina ovo za svraku pola miliona KM fine su to pare cak sta vise odlicne za nase uslove. Sa tim parama bi mogli pokriti dvije pozicije koje nam najvise skripe.