Skijaski skokovi
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Skijaski skokovi
16:30
- BeyKopites
- Kontakt:
Da hoće Ammann osvojiti, samo mu još to fali.Otkako se Malysz oprostio manje sam pratio ski-skokove al' ostao je jedino Ammann kojeg mogu gotiviti, ovo ostalo, il' su austrijanci il' nisu nešto posebno.
Jučer su ga zakinuli mnogo i pogurali Dietharta, al' nema veze Ammann to može nadoknaditi na zadnjoj skakaonici.
Idemo Simi, do pobjede
Jučer su ga zakinuli mnogo i pogurali Dietharta, al' nema veze Ammann to može nadoknaditi na zadnjoj skakaonici.
Idemo Simi, do pobjede

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
10 bodova ima čini mi se više Diethart nego Ammann.. Sramota je da se ono uradi biće teško al treba ga zakucat Ammann 

i zakucat će
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Diethart-Ammann
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo gledam ih upravo sa balkona.
I za mene je favorit Amman, ali ne treba podcjeniti Dietharta.

I za mene je favorit Amman, ali ne treba podcjeniti Dietharta.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ako ga Amann tuče u prvoj seriji, a ovaj se zadovolji prolaskom kao lucky looser mislim da će mu samopouzdanje dosta opasti, ipak, Austrijance sam uvijek više simpatisao od ostalih
Sem u doba velikog Hannavalda 

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Bravo za Freunda, ali svaka cast Kasaiju na prvom skoku..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- firefirefirely
- Kontakt:
Kasai je legenda.. Ne mogu da vjerujem da su dali bolje ocjene Bardalu nego njemutrxel je napisao/la:Bravo za Freunda, ali svaka cast Kasaiju na prvom skoku..

Pored Svaba cijenim Kasaija kao majstora. Ako iko ima stil za ocjene 19 onda je to on...
Kakav skok Morgestana..
Los doskok Amana, duzina odlicna..
Ovo Diethart uzima, ako se nesto cudno ne desi u drugom krugu..
Kakav skok Morgestana..

Los doskok Amana, duzina odlicna..

Zadnja izmjena: trxel, dana/u 06 jan 2014, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sjajan skok Ammana , samo je malo u doskoku zeznuo.
I Diethart uzima turneju. Svaka čast momak.
Gdje je Takeuchi ?
Prevc sjajan. 
Gdje je Takeuchi ?

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ma Austrijanci vladaju, momak je zalsuzio da osvoji turneju,stet sto je Gegor u losoj formi bilo bi jos zanimljivije.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Diskvalifikovan.. E sada moguce da je krorisito nedozvoljenu opremu, ili naprosto iz nepoznatih razloga se nije pojavio...Maestro^^ je napisao/la:Sjajan skok Ammana , samo je malo u doskoku zeznuo.
Gdje je Takeuchi ?Prevc sjajan.
Nisam gleda Ski skokove od kada je Ahonen bio najbolji, Imam Ammanna na tiketu da ce zavrsit među 3, kako ide ovo sa lucky loser ili sta je vec 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
25 pobjednika duela i 5 najboljih poraženih iz duela idu dalje u 2. rundu.Tritolone je napisao/la:Nisam gleda Ski skokove od kada je Ahonen bio najbolji, Imam Ammanna na tiketu da ce zavrsit među 3, kako ide ovo sa lucky loser ili sta je vec
Amman je među ovim poraženim i trenutno je 4.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Aman ima sanse za trece mjesto, trenutno 4, ali ima ispred sebe DIethatra te Morgestana (bjezi Amanu 2 poena), jedino da Prevc podbaci (al on mu bjezi 6 poena sto je otp 2.5 do tri metra razlike i zavisi od ocjena)..
Zadnja izmjena: trxel, dana/u 06 jan 2014, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
4. je trenutno, nema veze za tebe lucky loserTritolone je napisao/la:Nisam gleda Ski skokove od kada je Ahonen bio najbolji, Imam Ammanna na tiketu da ce zavrsit među 3, kako ide ovo sa lucky loser ili sta je vec

A u drugoj seriji ako hoce neku sansu mora daleko

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- Goalgetter
- Kontakt:
Cestitke Diethartu.
[youtube][/youtube]
Najbolji stil koji sam vidio.
Šteta što više nema Funakija nekako se rano oprostio jer evo Kasai se i dalje gura.
Najbolji stil koji sam vidio.
Šteta što više nema Funakija nekako se rano oprostio jer evo Kasai se i dalje gura.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.