Stvarno momak nema sreće. Mada, po mom mišljenju su ovi iz Fiorentine previše navalili na Rinauda. Nije uopšte bio toliko grub prekršaj koliko oni govore.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
muxa je napisao/la:Prema nezvaničnim informacijama Rosi bi mogao pauzirati oko 3 mjeseca![]()
Stvarno momak nema sreće. Mada, po mom mišljenju su ovi iz Fiorentine previše navalili na Rinauda. Nije uopšte bio toliko grub prekršaj koliko oni govore.
A special mention should go to Rodrigo Palacio. With 24 goals, the native of Bahía Blanca was not only the club's leading scorer in 2013, but also topped the charts in Italy's top flight: taking into account games in all competitions played by the teams in Serie A in 2013, the Argentine led the way with 24, ahead of Balotelli (21) and Di Natale (19).
Toni, Kaka, Gilardino. Stari lisci se upisali u listu strijelaca danas.MaGiCa je napisao/la:A Luca Toni i dalje prekucava terene Serie A.
Želim im sretno ispadanje iz Serije A!ultrasstyle_tz je napisao/la:Udineze ce ponovo imati par zanimljivih eksponata ubrzo..u prvom redu Muriel, a i ovaj Fenandes moze biti jako dobar igrac..gabriel je vec sad solidan lijevi bek a njih nema puno, Pereira mozda takodjer.
Ja igr'o 1X, divno! Da Bog da ispali!JTS je napisao/la:ovaj Udine mene mora sjebat' na kladži, pa to ti je .. na mrtvu Genou se ne bih okladio, sve i da znam da će pobjedit'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.