Senijad Ibričić

bavarian_bk
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la bavarian_bk » 17 jan 2010, 14:33

vrebac86 je napisao/la:umjesto da smo zadovoljni sto imamo takve igrace mi pljujemo po njima,, vi niste normalni!!!!!!!! i samo da kazem,,Hajduk ne pusta Ibricica bez 6mil,,igraca koji nema pojma,,, a za naseg velemajstora Misketa, kojem ibricic nije ni do koljena,, nece niko ti pisljivih 10mil da ponudi,, interesantno!!!!! a ni za Stilica 3mil ,, da ponude mora veliki Celtik da skupi prvo pare!!!!!!!! nemojte misliti da pljujem po nekim nasim igracima,, ne nedaj boze,, ali to vam je za uporedbu!!!!
MA Ibro je među 10 najbolji igraca repke : 1.Dzeko ,2. Pjanic, 3. Spahic 4.Salihovic 5. Misimovic 6.Rahimic 7.Ibisevic 8.Ibricic 9. Nadarevic 10.Jahic :)

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 17 jan 2010, 14:39

bavarian_bk je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:umjesto da smo zadovoljni sto imamo takve igrace mi pljujemo po njima,, vi niste normalni!!!!!!!! i samo da kazem,,Hajduk ne pusta Ibricica bez 6mil,,igraca koji nema pojma,,, a za naseg velemajstora Misketa, kojem ibricic nije ni do koljena,, nece niko ti pisljivih 10mil da ponudi,, interesantno!!!!! a ni za Stilica 3mil ,, da ponude mora veliki Celtik da skupi prvo pare!!!!!!!! nemojte misliti da pljujem po nekim nasim igracima,, ne nedaj boze,, ali to vam je za uporedbu!!!!
MA Ibro je među 10 najbolji igraca repke : 1.Dzeko ,2. Pjanic, 3. Spahic 4.Salihovic 5. Misimovic 6.Rahimic 7.Ibisevic 8.Ibricic 9. Nadarevic 10.Jahic :)
ti to ozbiljno :?: :?: :?:
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 17 jan 2010, 14:39

Jedina relevantna lista po kalitetu liga je ona koja se pravi po rezultaima u evropsskim kupovima zadnjih 5 godina i nju koristi UEFA a po toj rang listi je za narednu godinu bosanska 31 , hrvatska liga 27 ,srpska 25,škotska 15....

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2010.html
Zadnja izmjena: santos, dana/u 17 jan 2010, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 17 jan 2010, 14:41

HuX je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:
ti to ozbiljno :?: :?: :?:
DA to ozbiljno ,to je sad po formi , Miske je poslije Dzeke ,ali sad niej u formi!

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 17 jan 2010, 14:48

MA Ibro je među 10 najbolji igraca repke : 1.Dzeko ,2. Pjanic, 3. Spahic 4.Salihovic 5. Misimovic 6.Rahimic 7.Ibisevic 8.Ibricic 9. Nadarevic 10.Jahic :)[/quote]

ti to ozbiljno :?: :?: :?:[/quote]
DA to ozbiljno ,to je sad po formi , Miske je poslije Dzeke ,ali sad niej u formi![/quote]

pa ako je po formi onda ni pjanic ni salihovic ne bi trebali bit tu gdje si ih stavio ;) ;)
Bayern & Željo & Hajduk

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 17 jan 2010, 14:49

Dzeko i Spaha jedini kod kojih nije nikad upitna forma.......

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 17 jan 2010, 14:52

ma nije bitan redoslijed ,,, nekom je ovaj 1,,nekom onaj,,, ali to je tih 11 najbolji sto bosna i hercegovina ima trenutno,, problem je samo sto imamo 2-3 igraca na jednoj poziciji dok na drugoj poziciji smo totalno slabi,,, i to je jedina istina!!!!!!!!!! a sad vozdra,,, :D :D
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 17 jan 2010, 14:54

vrebac86 je napisao/la:ma nije bitan redoslijed ,,, nekom je ovaj 1,,nekom onaj,,, ali to je tih 11 najbolji sto bosna i hercegovina ima trenutno,, problem je samo sto imamo 2-3 igraca na jednoj poziciji dok na drugoj poziciji smo totalno slabi,,, i to je jedina istina!!!!!!!!!! a sad vozdra,,, :D :D
nije 11 nego 10 :lol: :lol: :lol:
Bayern & Željo & Hajduk

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 17 jan 2010, 15:11

NIje ni 10 ni 11.. nego 12.. Pa kako tako brzo zaboraviti igrace koje nam valjaju.. oba Zlatana ste zaboravili
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 jan 2010, 15:17

A nigdje Begovica a covjek u zivotnoj formi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 17 jan 2010, 15:39

Ja mislim da su oni se rapravljali o igracima koji igraju na terenu, a ne o onima koje brane gol.. Ali sto kazes treba po formi Begovic 100% top 3
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 17 jan 2010, 15:42

Legenda_BiH je napisao/la:NIje ni 10 ni 11.. nego 12.. Pa kako tako brzo zaboraviti igrace koje nam valjaju.. oba Zlatana ste zaboravili
i ako mi je jedan od naj drazi igraca mislim da Zlatan Bajramovic bi trebo da se posveti sebi i klubu jer konstantno ga povrede prate,,,stvarno mi ga zao,,neznam do kad ce vise ovako!!! a za golmana to je neka druga prica,,, koji god da brani za mene je dobar,,, tako da sam tu kao 11 igraca racunao u cijelini (golmane),,, :D :D
jedino sam fakat zaboravio Muslimovica,, :cry: :cry:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 17 jan 2010, 15:45

vrebac86 je napisao/la:
Legenda_BiH je napisao/la:NIje ni 10 ni 11.. nego 12.. Pa kako tako brzo zaboraviti igrace koje nam valjaju.. oba Zlatana ste zaboravili
i ako mi je jedan od naj drazi igraca mislim da Zlatan Bajramovic bi trebo da se posveti sebi i klubu jer konstantno ga povrede prate,,,stvarno mi ga zao,,neznam do kad ce vise ovako!!! a za golmana to je neka druga prica,,, koji god da brani za mene je dobar,,, tako da sam tu kao 11 igraca racunao u cijelini (golmane),,, :D :D
jedino sam fakat zaboravio Muslimovica,, :cry: :cry:
ma Zlatan je peh kakvog nema.......svi igraci se s.jebu zbog nekih povreda koljena, ligamenata...itd......njemu glupe ppovrede s.j.ebase pola karijere.....koja bi sigurno bila i bolja

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 17 jan 2010, 16:49

Pola nasih reprezentativaca zasluzuju da igraju u mnogo jacim klubovima. Ibricic je jedan od njih samo sto je kod njega malo posebna situacija jel on nezeli da napusti Hajduk.

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 17 jan 2010, 16:53

Ibro je bio najbolji u mladoj repci a među najboljima je sada kod seniora

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 18 jan 2010, 18:52

Malo se smirite da vas ne saljemo na hladjenje!
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 18 jan 2010, 22:54

Tarik14 je napisao/la:Pola nasih reprezentativaca zasluzuju da igraju u mnogo jacim klubovima. Ibricic je jedan od njih samo sto je kod njega malo posebna situacija jel on nezeli da napusti Hajduk.
Kad dodje prava ponuda otici ce Ibro iz Hajduka, i postace pravo popularan... ;)
100% sportski i krajnje opušten potpis

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 19 jan 2010, 00:45

RiNo je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Pola nasih reprezentativaca zasluzuju da igraju u mnogo jacim klubovima. Ibricic je jedan od njih samo sto je kod njega malo posebna situacija jel on nezeli da napusti Hajduk.
Kad dodje prava ponuda otici ce Ibro iz Hajduka, i postace pravo popularan... ;)
Nadam se da ce otici iz Hajduka mada on do sada nije pokazao veliku zelju da promjeni sredinu. Ibricic je super igrac i defintivno zasluzuje da igra u jacoj ligi. Svakako, nemamo sta traziti na SP ili EP ako nam glavni igraci u reprezentaciji igraju idalje u ligama poput HNL. :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jan 2010, 00:51

Tarik14 je napisao/la:
RiNo je napisao/la:
Nadam se da ce otici iz Hajduka mada on do sada nije pokazao veliku zelju da promjeni sredinu. Ibricic je super igrac i defintivno zasluzuje da igra u jacoj ligi. Svakako, nemamo sta traziti na SP ili EP ako nam glavni igraci u reprezentaciji igraju idalje u ligama poput HNL. :roll:
Ako se ne varam i Modric ,Corluka,Duda itd su itekako igrali u HNL kad su jedne Engleze ponizili do balcaka a Ruse jos i spasili.
Tako definitivno nigdje veze ta pretpostavka. ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 19 jan 2010, 02:10

Igrali su ti igraci u HNL samo sto su bili vrlo mladi kada su tamo igrali. Jos da ne kazem da, za razliku od Ibricica, Eduardo, Corluka i ostali su javno izrazili zelju da predu u jacoj ligi. Ibricic nije nikad rekao "Hocu da igram u jacoj ligi". On nije vise tolko mlad (24. godine skoro 25) i treba da napusti Hajduk sto brze ako zeli sebi dobro. Glavnu ulogu u reprezentaciji nemogu vise imati igraci koji igraju za Hajduk dok igraci koji tresu mreze u Ligi Prvaka griju klupu za njih.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.