Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Contentissimo
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Contentissimo » 05 jan 2014, 22:55

svake godine laju i onda dodju i po obicaju popiju 4 komada, doduse ove godine smo bili samilosni pa smo se zaustavili na 3, i nismo htjeli ici naprijed...i tu smo pokazali kakva smo gospoda...

sta reci...Forza Juve, ugodnih +8 za mjesec januar ;)
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 05 jan 2014, 23:00

Tri komada, hvala doviđenja i prijatno.

Nisam se mogao oteti utisku da je prvih pola sata bilo dosta taktike Contea da pusti Romu neka napada, sad što smo u tih pola sata imali groznog Bonnucija, nekonstantnog Pirla i mladalački prhtavca Pogbu to je drugi par opanaka.

Buffon - stari dobri Gigi, kad je trebalo uhvatio što je išlo i smirio situaciju.
Barzagli - drago mi je što će pauzirati iduću, treba nam odmoran za sljedeće bitke a i neka igra Martin. Dobro je Barza odradio ovo večeras.
Chiellini - king kong, ubijao gdje je igrao, nema proći, baš je bio raspoložen
Bonucci - i pored gola koji je dao sve sam mu živo ispsovao u prvom poluvremenu, letjele su čaše po kući :mrgreen: , ne znam koji qraz on poteže prema naprijed kad je sto posto sigurno da će mu neko uzeti loptu.
Asamoah - trgnuo se u drugom poluvremenu, pauza i na njega djelovala
Pirlo - osjetio se nedostatak tekmi, izgubio nekoliko groznih lopti koje su mogle koštati ekipu, mada je ''potegao'' kada treba i kod onog slobodnjaka i kod situacije kad se Castan pretvorio u golmana :mrgreen:
Pogba - osjeti se diletantski mčađahni pristup tekmi, dijamant kojem još treba iskustva, kad je izgubiš jarane nemoj se potezati za kikice već što prije vraćaj u svoj posjed...
Vidal - kralj!!!!!!! preorao i ovu tekmu.
Tevez - čudo pa onde asistira Vidalu... dobar je bio i nadam se da nije ozbiljnija povreda.
Llorente - borio se mačić sa Castanom i Benatiom... može i mora bolje.

Marchisio i Quags popunili roster... Vučinić je malo više igrao i vidi se da fali tekmi... 30 je tu kuka... možda već iduće sezone adio Mirko... :?

Ovih osam boba prednosti ne mora ništa da znači... onomad 2000-e godine nekad u martu je bilo 9 bodova ispred Lazia i na kraju su nebesko-plavi digki Scudetto!!!!!!!

Ništa ne prepuštati slučaju, mada sam ubijeđen da nema opuštanja kod Mistera 8-)

FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 05 jan 2014, 23:02

Burberry46 je napisao/la:Sta ste se prepali :D Roma je nasa redovna musterija, dobijamo abd
Sta sam vam rekao :D

Vrlo bitna pobjeda, cestitke igracima, prvi gol u pravom trenutku smo zabili, iako mi se na pocetku nije svidjela taktika, na kraju je ispalo odlicno, bravo Conte!

Pirlo abd mora produziti ugovor, doktor, kakve lopte dijeli 8-)

GRANDE JUVE
1946

Lippi
Kontakt:

Post Postao/la Lippi » 05 jan 2014, 23:05

Luciano Moggi je veceras bio po prvi put na stadionu, dva crvena su mi sumnjiva :D

Juve, Moggi è allo Stadium. È la prima volta per l'ex dg

Al suo arrivo in tribuna, l'ex dirigente è stato accolto dagli applausi della tribuna e molti sono andati a chiedergli l’autografo o una fotografia

slika
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 05 jan 2014, 23:06

Lippi je napisao/la:Luciano Moggi je veceras bio po prvi put na stadionu, dva crvena su mi sumnjiva :D

Al suo arrivo in tribuna, l'ex dirigente è stato accolto dagli applausi della tribuna e molti sono andati a chiedergli l’autografo o una fotografia

slika

Znaci sa tribina je Rizzolia zvao :lol: :lol: ;)

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 05 jan 2014, 23:09

Jes me iznerviro s onim kiksom izpocetka al na kraju ga zabi , pa eto zasluzio je da ovo postavim

slika

i da dva gospodina 8-)

slika
Zadnja izmjena: AvantiSignora, dana/u 05 jan 2014, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 05 jan 2014, 23:11

Trezeguet je uzivao 8-)
1946

Lippi
Kontakt:

Post Postao/la Lippi » 05 jan 2014, 23:18

Yucca je napisao/la:
Lippi je napisao/la:Luciano Moggi je veceras bio po prvi put na stadionu, dva crvena su mi sumnjiva :D

slika

Znaci sa tribina je Rizzolia zvao :lol: :lol: ;)

Iz pouzdanih izvora koje ne smijem radi svoje sigurnosti da otkrijem, Moggi je veceras slao dimne signale Rizzoliu, stari indijanski nacin komunikacije samo je Luciano usavrsio koristeci kubu, ipak moderna su vremena. :D

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 05 jan 2014, 23:22

Lippi@ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Svaka cast druze :D ;)

Ima neko video Trezeguet izlaska na teren i pozdravljanja navijaca :?:

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 05 jan 2014, 23:27

slika

:lol: ne znam ako je njegov profil al ipak
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 05 jan 2014, 23:29

jao kako ga je konte pojeo veceras :D

znaci, dao im loptu u noge i time im unistio krilne napadace, unistio im sve
Jedino nam je probleme malo pravio pjanic dok je jos bio zdrav, al nista posebno... ugl
takticka pobjeda kontea, al ono strasno :)

Sad je na redu obaranje nekih rekorda i tako to :twisted:

Lippi
Kontakt:

Post Postao/la Lippi » 05 jan 2014, 23:36

Tekme u Torinu vs Roma

14 - 1 ( 4 - 1 , 4 - 0 , 3 - 0 , 3 - 0 )

:D

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 05 jan 2014, 23:40

[youtube][/youtube]
Suze kod Davida
1946

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 05 jan 2014, 23:42

Već sam sve što je trebalo napisao na temi Serie A, a ovdje samo da čestitam pobjedu / Scudeto...Skoro je ovo pa riješeno i to opet Juve rutinski... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 jan 2014, 23:43

Dobra utakmicu Juventusa, osim samo otvaranje i prvi 15tak minuta, ali i danas sam pisao da neće biti srljanja, jer je i bod dobar za Contea. Na vrijeme se smo dali gol, tako da smo su se mogli dobro postaviti nazad, da se ne dozvoli Romi neka kontra. Drugi gol je došao u najbolje vrijeme, a poslije su sami sebi presudili, ali tako je kad previše laješ i prozivaš (očekuješ više od realnog).

Nadam se da Tevez nije zadobio neku veću povredu. Odigrao je maestralno, kakvo proigravanje kod gola 8-). Bilo je par grešaka Pirla, Pogbe i Bonuccia, ali sve u svemu odlično. I neka ga je i Bonucci zabio, zasluzio je :D .
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 05 jan 2014, 23:45

Bonucci je uz poznate starosjedioce najveći Juventino u ekipi uz Vidala naravno.

Za to uvijek ima poseban respect...

Juve na terenu govori, kao i uvjek. :smile:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 05 jan 2014, 23:45

Kao i uvijek, odgovori dolaze na terenu, Conte prekucao još jednom, fenomenalna taktička postavka, pojeo je Garciu.

Romanisti, i igrači i navijači, pokazali seljački mentalitet. I lajanje prije utakmice je podnošljivo, ali ciganluk i hinjski pristup porazu je karakteristika malih ekipica.

Vidal još jednom oduševio, nevjerovatno kako čovjek igra kad je 100% motiviran, Giorgio prekucao. Jesam li ja jedini ulovio smiješak Caceresa na klupi kad je Barza dobio žuti? :mrgreen: :lol:

U priloženom u spoileru možete pročitati većinu lajanja prije, u toku i nakon utakmice...
[quote author=aga link=topic=11385.msg886473#msg886473 date=1388774467]
Da ja vas pitam nešto, da li vi stvarno toliko vjerujete medijima? Izjava koju je Totti prvobitno uputio, se kroz 10 portala izmjeni totalno. Da li vi mislite da bi čovjek koji je među realnijim i objektivnijim ljudima u sportu, rekao za Romu da individualno kompletno bolja od Juventusa? Mediji vole da izvrnu kako bi se atmosfera podgrijala. Sada i da kaže da nije u tom kontekstu rekao, ispalo bi da se pravda nekome.

Prvih 11 Rome nije ove sezone inferiorno, bar ne u značajnoj mjeri, Juventusovim prvih 11. To je teško priznati svima koji navijaju za Juve jer vi volite osjećaj superiornosti. Čak i kad ste igrali protiv Reala, ovdje sam pročitao svakavih prepotentnih postova, a zanemarivali ste činjenicu da je Ronaldo jedno 5 puta bolji igrač od svakog igrača Juventusa.

Lihstajner nije bolji od Maicona. Stoperski par Benatia-Castan je trenutno najbolji u Italiji. Ne kažem da stu to bolji igrači od Barazglija i Chielinija, ali za dlaku bolje igraju ove sezone kao par. Asamoah je bolji od Dodoa i to dosta, ali da je tu Balzaretti, razlika ni tu nebi bila velika. Jer Asamoh nije "prirodno" bek, ikao jako dobra igra i na toj poziciji.

U veznom redu i jedni i drugi imaju odlične igrače. De Rossi, Strootman i Pjanić su igrači visoke kvalitete, kao što su i Prilro, Pogba, a pogotovo Vidal koji je monstrum na terenu.

Juventus u napadu ima igrača top klase, to je Tevez i ima Llorentea koji se vratio ui formu. To su igrači koji svakome mogu dati gol, ali sa druge strane Totti može izvesti bravuru i hajd zdravo. Gervinho je igrač za kojeg nije sigurno da će sa pola metra dati gol, ali je sigurno da ga gotovo niti jedan igrač u odbrani na svijetu ne može udržati kada pruži loptu i ko ga je gledao ove sezone zna o čemu pišem. Ipak bih u napadu dao prednost Juventusu, ali ne mnogo.

To što je Totti izjavio za kolektiv Juventusa, to je tačno. Mislim da će sutra zbog toga u nekoliko navrata djelovati kao da imate i do 2 igrača više na terenu.

Mediji ostatak intervijua nisu ni stavili, to da je za Vidala izjavaio da je ponajbolji veznjak svijeta, da je Pirlo genije i da je Pogba fascinantan izgleda nikome niej zanjimljivo. Samo potpaljuju.

Očekujem minimalno remi, mada ne isključujem poraz, jer niko ne može garantovati da će Torino napustiti neporažen. Ubjedljiv poraz bi me šokirao, iskreno.

[/quote]
[quote author=Erik_Lamela link=topic=1262.msg120677#msg120677 date=1388928080]
pustite, samo iskulirajte to, mi ćemo svoje reć na terenu, a ja volim kazat, što višlje polete, više će ih boljet kad padnu!!!

>:d6 juvemerda
[/quote]
[quote author=Keith Richards link=topic=1262.msg120754#msg120754 date=1388955639]
Ajmo bolji smo od njih. Supci su nas prebili, I dva bez veze gola. Mozemo I moramo do boda. A vi sta gadite I serete po igracima treba vam dat ban za uvik !

Bravo modovi vidim da je izbrisan post . Igramo ok, I **** to je nogomet.
[/quote]
[quote author=Keith Richards link=topic=1262.msg120756#msg120756 date=1388955971]
Nema on koga stavit, I moramo od radit veznog I obrambenog sad u merkatu obavezno. Vezni jam je jaci od dubreovog, Ali nema rezerve. **** tanka klupa, plus nekome nije dan, I eto . Iako smo bolji od dubrea danas.

Ali to je nogomet , bolji gubi.
[/quote]
[quote author=Keith Richards link=topic=1262.msg120758#msg120758 date=1388956166]
Nemam ja problem, nego ti, ako ne vidis da bolji tim gubi, da dubre nista nije ucinio, a sve drugo je nogomet.

I da mi drzimo dubre na njihovoj polovici cilo vrime, a ti ako to ne vidis sta cu ti ja.
[/quote]
[quote author=Keith Richards link=topic=1262.msg120760#msg120760 date=1388956497]
Pa to je nogomet, ONI iz nikakvih prilika zabili golove, I brane se cijelu tekmu u srid torina, imaju na klupi najmanje 5 igraca koji mogu igrat u prvih 11 bilo kojeg kluba, a mi marquinha I tadeia, I uz sve to smo bolji.

Rezultat se pise, Ali mi nismo na kolina pali I naguzili se, nego I dalje igramo nogomet bolji od dubrea I to puno.

A ti seri po igracima
[/quote]
[quote author=Keith Richards link=topic=1262.msg120763#msg120763 date=1388956900]
Tek sad vidim da vecina klubova u seria a skins gace iz ovog ili onog razloga kad igraju sa juveom.

Nisu mogli u Lp sa gala I kopenhagenom proci grupu, samo ih suci I kupovina drzi , evo crveni za DDR ,taman o sucima pisem. Nisam vidio da li je za crveni , pretostvljam da nije, I jos jedan crveni hahahhahahaahahahahhahanahahh

Dubre ostaje dubre!

Vuvinicu **** ti mater, sve zivo I ne zivo sto ti hoda dubre cigansko, dubre mater ti ****
[/quote]
[quote author=Ragnaroz link=topic=1262.msg120768#msg120768 date=1388957127]
Sami smo krivi, poleteli su nam skoro svi igraci pa i Garcia sa izjavama, a oni su samo cutali i najebali nam se majke.
[/quote]
[quote author=Keith Richards link=topic=1262.msg120769#msg120769 date=1388957143]
Dubre je SRAMOTA serie a, za **** im sva kupljena prvenstva, kad su lopovski klub.
[/quote]
[quote author=TOTTI_Alen link=topic=1262.msg120771#msg120771 date=1388957237]
Suđenje je smijurija. Ovu ligu više ne treba ni pratiti.
[/quote]
[quote author=Mirkenzi link=topic=1262.msg120772#msg120772 date=1388957317]
ne mogu recima da opisem koliko ih mrzim....
[/quote]
[quote author=Keith Richards link=topic=1262.msg120774#msg120774 date=1388957410]
Ne govorim sad tebi nego svima, kad ne govore dobit cemo ili idemo na pobjedu, pa kakvi su to igraci, sad kad govore opet ih serete. A ja Sam veceras ponosan na njih jer su usred torina bili bolji od dubrea, Ali protiv dubrea I sudaca moras bit 10 puta bolji. Tako da se dubrea serem na ovu pobjedu, a ako bog da mozda nam I vrati, a njih sjebe.

Nisu bod zaslizili, I to govorim realno. Bod nisu zaslizili
[/quote]
[quote author=Erik_Lamela link=topic=1262.msg120776#msg120776 date=1388957441]
da nije tragično bilo bi smiješno, jedno vodi drugom, crveni de rossijev nije nikako bio, isti faul je napravio nosonja na pjaniću pa je dobio samo žuti, šteta, ali ovo ružno izgleda, jako ružno, nadam se da ne slijedi neka ružna serija, moramo dobit genou pod moranje ito nabit ako je moguće, a ovu smijuriju od lige ću nastavit pratit samo zbog rome, ovo je lakrdija...
[/quote]
[quote author=Keith Richards link=topic=1262.msg120779#msg120779 date=1388957691]
Ajde mi nedizi tlak, pitam te bili dubreu sudio I zuti , kamoli crveni, ajde reci . Bez obzira da li je ili nije. A sta je sa nosonjom kad je zgazio pjanica u prvom, za mene crveni bez greske,tj da ja bio igrac dubrea nas dobija crveni

Dubrad, nevidena. Jedan raspali Milan je prosao grupu, a dubre sa kopenhagenom nije. Milan u pola titula, a osvoio 7 lp, a dubre tri sa prvom poklonjenom na hejselu. Necu da o dubreu raspravljam uopce
[/quote]
[quote author=TOTTI_Alen link=topic=1262.msg120781#msg120781 date=1388957756]
Šta bolan oba crvena? Šta mlatiš gluposti bezveze. Castanu je ruka bila priklještena i lopta mu je pala na ruku. A crveni De Rossiju je čista smijurija. Uklizao je raširenih nogu. Igrač koji je čitavu utakmicu igrao fer, da dobije direktan crveni za grublji start? FUJ FUJ FUJ

a nije samo to, čitavu utakmicu je jeo ****. Samo nek se dotakne igrač Juventusa, odmah faul..nama nije svirao dva čista faula na pozicijama za šut. Jedan nepostojeći ofsajd Gervinhu. Bukvalno ubijao nas čitavu utakmicu. A ova dva crvena su šlag na tortu. Jadno je da ovako izgubimo, jadno. Sramotno za čitavu ligu.

U pravu je bio Veterano, sudije nemaju nimalo obraza.
[/quote]
[quote author=TOTTI_Alen link=topic=1262.msg120782#msg120782 date=1388957952]
vedade sada si napiso glupost, ali tešku glupost. Ubili smo ih u prvom. Nisu do daha mogli doći, a na početku drugog su dali gol bezveze, a onda nas je sudija dodatno ponizio. Oni mogu da udaraju kako hoće, mi napravimo grublji start, na ivici izbicavinja odma. Ma fuj.
[/quote]
[quote author=Erik_Lamela link=topic=1262.msg120788#msg120788 date=1388958176]
žal je u tome što smo mi do primljenog gola igrali savršeno, znalo se tko je gdje, zavezanih očiju su mogli igrat, i onda jedna glupa greška otraga, pa ajde, opet jedan dobar period, pa onda opet brz gol i opet pad, a ostalo je povijest što se kaže, ovo boli, jako boli, odoše na 8 bodova, gotovo nedostižno, već na polovici prvenstva, ja bih najradije iskočio iz kože, ne znam, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, majku im **** ciganskuu višee, pa do kad, dooo kad, koliko moramo bit bolji od njih da ih dobijemo, koliko, 6 puta, nadam se kiksu napolija sutra, i oni nam se opasno probližavaju -.- idem spavat, najbolje...
[/quote]
[quote author=Keith Richards link=topic=1262.msg120789#msg120789 date=1388958223]
A mozda nam nisu mogli nista, pa cekali kontru I pomoc koju imaju svaku utakmicu u seria a, a europi nemaju .

Uglavnom 8 bodova je ****, pogotovo ako se pojacamo.
[/quote]
[quote author=TOTTI_Alen link=topic=1262.msg120801#msg120801 date=1388959818]
Ne mogu da vjerujem šta čitam. Stvarno ne mogu. Nije istina da nismo imali šansi u prvom poluvremenu. Čak smo ih i fino probijali s obzirom koliko su se povukli. Da su se oni namjerno povukli, to stoji i sa time se slažem. Šta je to Juventus pokazao? Čime ste vi toliko zadivljeni? Nikada neću priznati poraz(mada to nikome ništa ne znači), jer ovo nije pravi odnos i loše je suđeno. Užasno je suđeno. Svi znate da ja ovdje na forumu prvi serem kad izgubimoo i blatim sve redom. Ovaj put momcima čestitam od srca, ali gotovo da nije bilo moguće igrati.

Da je Garcia mogao bolje to se slažem. Čovjek je izveo Pjanića, a kasnije i Tottija dok mu neprimjetni Ljajić igra čitavu utakmicu. Stavlja Dodoa u početnu postavu i oba gola primamo po njegovoj strani. Gdje je koji **** bio kod drugog gola? Torosideis nije neki ali je za njega još uvijek mag i ono kod drugog gola nebi dopustio.
[/quote]
[quote author=TOTTI_Alen link=topic=1262.msg120807#msg120807 date=1388960299]
Ma njima ga nikad nebi svirao, pogotovo ne igraču koji nije grubog starta napravio čitavu utakmicu.

Da kažem još za drugi crveni. Pogriješio sam jer sam napisao da je Castanu ruka bila priklještena, ali je bio on priklješten od strane dva igrača Juventusa. I da to nije faul možda?
[/quote]
[quote author=Keith Richards link=topic=1262.msg120809#msg120809 date=1388960351]
Toliko komentara veze s vezom, nemaju. Taman dobio novi bluray od nick cave I David Bowie , taman da se opustim I gluposti ne citam. I normalno viski u ruci. A ja kazem da ako se pojacamo sigurno prvi, ako ne sigurno drugi.

A dubre ko I agregat( dinamo u hrvatskoj) pa dubre kopenhagen, a dinamo crnomorec( jeste culin kad za taj klub) e da I ludogorec. Ejjjjjj ludogorec, ostave na bodu( to na pamet pisem) mozda I nula.

Ta dva lopovska kluba ne priznajem, dinamo do 1990 da, poslje ne.
[/quote]
[quote author=AwladoS link=topic=1262.msg120736#msg120736 date=1388954169]
ne vjerujem, sramota kako stoje na svome terenu, čak im i navijači par puta zvižde.. puno smo terenski jači, problem je to što nemamo tog killera u vrhu napada.. šteta, oni su čvrsti nazad i čekaju šansu koju su i dočekali..
ali nije bitno, ajmo u 2.pol još jače i vratit će nam se.. bravo za igru
[/quote]
[quote author=TOTTI_Alen link=topic=1262.msg120738#msg120738 date=1388954224]
Zadovoljan sam. Doduše, malo smo preofanzivno krenuli, istrošili se, a nismo dali gol. Nije ovdje ništa gotovo još.

Sudija očekivano njima sve svira, a našem igraču moraju nogu slomiti za faul
[/quote]
[quote author=AwladoS link=topic=1262.msg120739#msg120739 date=1388954333]
posjed lopte 39:61... majko mila, naš vezni red je za njihov svemirski.. (POZDRAV ĐUBRETARIMA ŠTO ČITAJU NAŠ FORUM)
[/quote]
[quote author=AwladoS link=topic=1262.msg120744#msg120744 date=1388954635]
ma đubrad je to, jasno se vidi njihova filozofija današnje utakmice.. čekat, čekat, tvrdo, tvrdo i onda iskoristit svoje šanse preko jedinog igrača koji im je WClass, a to im je zasad na našu žalost i uspjelo..
slažem se da djeluje da možemo cijeli dan zadržati loptu, da smo toliko tehnički jači ali isto tako da možemo cijeli dan kružiti a da ne zabijemo gol.. oni su na svoji 30m tvrdi kao beton i dalje ne daju, moramo igrati puno brže i direktnijim pasovima otvarati strane za Gervinha..
najviše se bojim grešaka Maicona i Dodoa u fazi napada jer ostaje velika rupa iza njih i iz toga nam najviše prijete..
[/quote]
[quote author=AwladoS link=topic=1262.msg120676#msg120676 date=1388927908]
nevjerojatno je koliko su bahati debili s merdaškog foruma.. toliko podcjenjivanja i ismijavanja za protivničke ekipe da je to za ne vjerovat... gamad obična, ma dao bi si ruku otkinut da promarširamo Torinom s 2-3 gola razlike.. >:( >:( >:d4
[/quote]
I ovo je samo mali dio. Nije poredano po vremenskom slijedu, ali shvatit ćete iz konteksta.

I da, neki će reći malodušnost, ovo prikupljanje citata, ali ciganluk počevši od Castanovog nabijanja Vidala loptom, pa starta DDR-a, pa maloumnih komentara nakon utakmice, jednostavno nisu ostavili nikakvu drugu opciju.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 jan 2014, 23:48

IlCapitano je napisao/la:Jesam li ja jedini ulovio smiješak Caceresa na klupi kad je Barza dobio žuti? :mrgreen: :lol:
I ja sam vidio, ali ne bih me cudilo da Ogbonna zaigra :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 05 jan 2014, 23:49

Padovan je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Jesam li ja jedini ulovio smiješak Caceresa na klupi kad je Barza dobio žuti? :mrgreen: :lol:
I ja sam vidio, ali ne bih me cudilo da Ogbonna zaigra :mrgreen:
nisi :mrgreen:
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 05 jan 2014, 23:54

Hvala babi Moggiju :mrgreen:

slika

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.